Obiščite kamp Galeb in uživajte v prekrasnem Omišu

Datum objave
Kategorija
Statistika
11839 ogledov

Kamp Galeb leži ob robu zanimivega dalmatinskega mesta Omiš. Še posebej priporočamo obisk spomladi in jeseni, ko so temperature nekoliko niže tudi za kakšne aktivnosti npr. pohodništvo, izlete ob reki Cetini, za adrenalinske navdušence pa imajo tudi zipline.

Kamp Galeb, Omiš - Avtokampi.si

Omiš je eno lepših starih dalmatinskih mest, skozi katerega pelje jadranska magistrala. Kraj ima dolgo pomorsko tradicijo, poseben čar pa mu daje reka Cetina, ki se ravno tu izliva v morje.

Z otroki se lahko povzpnete na utrdbo Mirabela, ki je bila zgrajena že v 13. stoletju in od koder je le pogled na celoten Omiš, reko Cetino ter morje.

Samo nekaj kilometrov navzgor po reki in kanjonu boste prišli do turistične točke Radmanove mlinice. Gre za zeleno oazo z restavracijo in igrali, poleti pa se tu lahko tudi kopate v reki.

Za adrenalinske navdušence priporočamo zipline, kjer vas po kanjonu peljejo po osmih različnih progah v skupni dolžini kar 2,1 km. Ena od prog vas popelje tudi visoko nad reko Cetine.

Omiš je zanimiva destinacija tudi za vse ljubitelje pohodništva in plezanja, saj je v okolici veliko zanimivih hribov in urejenih plezalnih sten, od koder je lep pogled na bližnji otok Brač.

Akcijska ponudba kampa Omiš

Kamp Galeb - Omiš je o centra mesta oddaljen le 10 minut hoje in leži ob lepi peščeni plaži. Na levem delu so urejene kamping parcele, na desnem pa moderne mobilne hišice za 4 – 6 oseb. Hišice ob morju imajo kar tri spalnice, tako da lahko udobno spi tudi do 6 odraslih oseb, tiste v prvi in delu druge vrste pa imajo tudi jacuzzi na terasi.

Načeloma je kamp odprt čez celo leto, v sezoni 2022 bo zaprt samo v začetku julija (6. - 12.7.), ko bo potekal glasbeni festival.

Akcija kampiranja na Avtokampi kartico

23 € za 2 osebi in psa na parceli v coni B z elektriko v terminu 1.4. - 1.7. & 9.9. - 12.11. Najem mobilne hišice 5% popust na direktne rezervacije v terminih 1.4. - 1.7. & 2.9. - 12.11. Doplačilo prijava in turistična taksa, dodatne osebe plačajo po ceniku.

Več o ponudbi kampa Galeb na - www.kamp.galeb.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
11839 ogledov