Pridite na ATP Plava Laguna Croatia Open Umag – 22. do 31. julij

Datum objave
Kategorija
Statistika
4129 ogledov

Umag bo konec julija ponovno gostil ATP teniški turnir in odlične tenisače iz celega sveta, Med njimi bo tudi naš Aljaž Bedene in šesti na svetovni lestvici Španec Carlos Alcaraz. Za obiskovalce so pripravili bogat glasbeni program in tudi nekaj otroške animacija. Kampirate lahko v enem od umaških kampov.

32. ATP Plava Laguna Croatia Open Umag

Teniški center Stella Maris je urejen tik ob kampu Stella Maris, zato je največja teniška prireditev v regiji odlična priložnost tudi za ljubitelje kampiranja, da pridete navijat in uživat v bogatem dodatnem programu, ki bo potekal predvsem v večernih urah.

32. ATP Plava Laguna Croatia Open Umag bo tudi letos postregel z vrhunskim tenisom, atraktivnim glasbenim programom in odlično kulinariko.​

Slovenci bomo navijali za Aljaža Bedeneta, prvi favorit pa je 19 letni španski tenisač Carlos Alcaraz, ki je teniški turnir v Umagu osvojil že lansko leto. Njegovi največji tekmeci bodo tudi hrvaški reprezentan Borna Ćorić, italijanski tenisač Jannik Sinner, iz Gruzije prihaja Nikoloz Basilašvili, z Danske pa Holger Rune.

Turnir se pričenja s kvalifikacijami, 1. kolo rednega dela tekmovanja pa bo v ponedeljek, 25. julija. Veliko bo tudi rekreativnih teniških turnirjev, od ponedeljka do petka pa bo ob 11. uri potekala tudi otroška teniška animacija.

Popoldanske tekme bodo potekale vsak dan ob 16. uri., večerne pa ob 20. uri.

Vstopnice za ogled teniškega turnirja 32. ATP Plava Laguna Croatia Open Umag lahko kupite na spletu - www.croatiaopen.hr

Kampiranje v kampu Stella Maris

Kamp Stella Maris - Umag je urejen v nesporedni bližini teniškega centra, tako da je odlična lokacija za kampiranje in ogled ATP teniškega turnirja. Pogoste se tudi zgodi, da so v tem tednu zasedene vse parcele in mobilne hišice in v tem primeru lahko preverite tudi zasedenost v sosednjih kampih Savudrija, Finida ali Paark Umag, ki so od Umaga oddaljeni 5 minut vožnje.

V kampu Stella Maris so pred štirimi leti povsem na novo uredili parcele, jih opremili z elektriko in vodo, za šotoriste pa je urejen tudi neparceliran del. Odločite se lahko tudi za najem modernih mobilnih hišic za 4 – 6 oseb, ki so klimatizirane in postavljene v bližini bazenov.

Agencija Vacansoleil ima v kampu Stella Maris tudi možnost najema velikih glamping šotorov primernih tudi za družine.

V kampu imajo velik bazenski del, urejen je adrenalinski park, za otroke je tudi nekaj igral. Prodnata in mivkasta plaža je od kampa oddaljena 300 metrov – urejen je podhod pod lokalno cesto.

Več o kampu Stella Maris - www.istracamping.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
4129 ogledov