Objavljamo novosti in popuste v kampih v Vrsarju in Rovinju

Datum objave
Kategorija
Statistika
818 ogledov

Maistra je objavila podatke o novostih v njihovih kampih v Vrsarju in Rovinju. Dodajamo še akcijske ponudbe kampiranja z Avtokampi kamping kartico in popuste na zgodnje rezervacije.

Kampi Maistra vključujejo tri zanimive kampe v simpatično majhnem Vrsarju:

> kamp Valkanela

> kamp Porto Sole

> FKK kamp Koversada.

V romantičnem Rovinju pa lahko prav tako izbirate med tremi kampi;

 > kamp Amarin

> kamp Polari, ki ima manjši del urejen tudi kot FKK

> kamp Veštar.

Večinoma gre za velike kampe, ki imajo ponudbo prilagojeno družinam, saj ob urejenih plažah nudijo tudi kopanje v bazenih, v kampu Koversada pa je v osrednjem delu lepo urejena peščena plaža primerna tudi za najmlajše goste.

V sezoni 2020 bodo kampi odprti od 24. aprila do 4. oktobra, izjema je kamp Porto Sole, ki bo odprt čez celo leto. V zadnjih letih je bilo veliko ugibanj in medijskega pisanja glede nudističnega kampa Koversada, ki zaenkrat še vedno v celoti ostaja s FKK ponudbo.

Cene kampiranja, pavšala in najema mobilnih hišic

Pri opisih kampov smo dodali nove cenike kampiranja, najema mobilnih hišic in pavšalov. Še najbolj so se, v povprečju za 5€, povišale cene parcel v prvih vrstah ob morju, sicer pa so ostale podobne lanskim.

V večini kampov se je podražil pavšal, zopet najbolj parcele ob morju. Najcenejši pavšal je še vedno v kampu Amarin, in sicer 2.900 €, v kampu Veštar pa je najdražji, saj letni zakup parcele ob morju stane tudi do 6.500 €.

Cene najemov mobilnih hišic so na enaki ravni kot lani, vendar pa se bodo med sezone glede na povpraševanje še spreminjale. Priporočamo, da izkoristite predsezonske akcijske ponudbe na zgodnje rezervacije.

Novosti v kampih Maistra

Zaenkrat še niso potrjene vse novosti, vseeno pa lahko napišemo, da bo največ novosti na področju najema mobilnih hišic.

Kamp Amarin bo do začetka julija dobil novo naselje 92ih mobilnih hišic, ki jih do sedaj na tej lokaciji ni bilo v ponudbi. Polovica mobilnih hišk bo klasičnih za 4 +2 osebi opremljenih z dvema spalnicama, druga pa polovica bo večjih za 6+2 osebi, ki imajo kar tri spalnice. Gre za povsem nove in zelo prostorne hišice s površino od 37 do 41 m2, s kopalnico, popolnoma opremljeno kuhinjo ter veliko teraso.

Če bo šlo vse po načrtih, bo kamp Amarin dobil tudi nekaj prenovljenih sanitarnih objektov.

Kamp Koversada je do zdaj že imel nekaj mobilnih hišic, ki pa so bile agencijske in ne direktno od kampa. Predvidoma do julija bodo v delu kampa ob Limskem kanalu postavili 30 mobilnih hišic – 20 jih bo manjših za 2+1 osebo, opremljenih z eno spalnico, 10 pa bo večjih z dvema spalnicama za 4+2 osebi.

Kamp Porto Sole je eden redkih na Hrvaškem, ki omogoča tudi zimsko kampiranje. Sedaj je bilo v kampu le 20 mobilnih hišic, ki so bile v terminih glavne sezone polno zasedene. Sedaj bodo dodali še 90 novih hišic. Večina novih mobilnih hišk bo za 4+2 osebi, dvajset pa bo večjih za 6+2 osebe.

Akcija na kamping kartico

Avtokampi kamping kartica omogoča odlične cene kampiranja za 2 osebi na parceli z elektriko v času pred in po sezoni, v glavni sezoni pa nudi 5% popust na kampiranje.

Letošnja sprememba je, da akcija na kamping kartico velja večji del junija in se v drugem delu sezone pričenja že zadnji teden avgusta.

Paket 2 osebi + pes na parceli z elektriko:

  • Kamp Amarin – 16 € v terminih 24.4. – 26.6. in 26.8. – 3.10.
  • Kampa Valkanela in Polari – 18 € v terminih 24.4. – 26.6. in 26.8. – 3.10.
  • Kamp Porto Sole – 18 € v terminih 15.3. – 26.6. in 26.8. – 31.10.
  • Kamp Veštar – 20 € v terminih 24.4. – 26.6. in 26.8. – 3.10.
  • Kamp Koversada - 10% popust izven sezone in 5% popust v sezoni 27.6. - 25.8.

Akcijske paketne cene kampiranja veljajo na osnovnih parcelah z elektriko. V primeru, da želite kampirati bliže morja, lahko izkoristite 10% popust, ki velja v pred in po glavni sezoni oz. v sezoni 5%, velja pa na ceno osebe in parcele.

Zgodnja rezervacija mobilne hišice - do 20% popusta

Rezervirajte najem mobilne hišice v kampih Maistra do 15. februarja 2020 in si pridobite od 10 do 20% popusta. Akcija je zanimiva tudi za prvomajske počitnice, ko bodo kampi že odprti, cene najema mobilnih hišic pa so tako zelo ugodne.

Bodite prvi gostje v novih mobilnih hišicah v kampih Porto Sole, Koversada in Amarin ter izkoristite od 15 do 20% popusta.

Več informacijo o kampiranju v Vrsarju in Rovinju izveste na www.maistracamping.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
818 ogledov