Glamping počitnice v šotorih in hiškah na otoku Obonjan

Datum objave
Kategorija
Statistika
1856 ogledov

Bi letos želeli počitnice preživeti nekoliko drugače? Glamping Obonjan Island Resort letos v juniju, juliju in avgustu odpira glamping šotore in hišice tudi za pare in družine, ki si želijo dopustniškega odklopa od vsakdanjega stresa. Uživajte na plaži brez gneče, sprostite se v wellnessu pod borovci, večer pa preživite ob gastronomskih dobrotah in pogledu na zvezdnato nebo.

Otok Obonjan leži v bližini Šibenika in Kornatov, kjer so uredili glamping resort z luksuznimi šotori in mobilnimi hišicami slovenskega proizvajalca Adria. Goste na otok pripeljejo kar s turistični ladjico, potem pa se prične uživanje, o katerem ste vedno sanjali.

Običajno je tok namenjen predvsem zaključenim družbam, letos od 14. do 26. junija ter  10. julija do 15. avgusta pa turistično ponudbo odpirajo tudi za individualne goste.

Obonjan glamping šotori in hišice

V sklopu Obonjan glamping resorta omogočajo bivanje v različnih namestitvah. Šotori in hišice imajo tudi teraso z ležalniki, kjer boste uživali v romantičnih sončnih zahodih. V ceni najema je vključen tudi zajtrk, za ostale obroke pa bodo poskrbeli v eni od raznolikih restavracij v sklopu resorta.

Bell glamping šotori so najmanjši in tako primerni za 2 + 1 osebo. Opremljeni so z zakonsko posteljo ali dvema ločenima posteljama, za hlajenje pa poskrbi klimatska naprava. Ti šotori nimajo svoje kopalnice, zato so v bližini urejene skupne.

Forest Lodge glamping šotori so za 2 ali 4 osebe. Gre za večje šotore z eno ali dvema spalnicama, ki so prav tako klimatizirani, dodatno pa imajo vsi tudi lastno kopalnico. Dnevni prostor je povezan z zunanjo teraso, tako da nudijo pristno glamping doživetje.

Odlična izbira tudi za družina z otroki, saj večji šotori nudijo dovolj prostora in veliko udobja.

Sun Lodges so moderne klimatizirane mobilne hišice za 2 ali 4 osebe. Manjše hišice so opremljene s zakonsko posteljo, kopalnico ter teraso s pogledom na morje., večje hišice pa imajo dve spalnici, tako da so primerne tudi za družine.

Plaže na otoku Obonjan so večinoma skalnate, vendar so na osrednji plaži uredili podeste z ležalniki, otroci pa bodo uživali v skokih s skakalnice v morje.

V gornjem delu resorta je v bližini lokala za nekaj več zabave na voljo tudi bazen. Za odklop in polnjenje baterij pa priporočamo obisk naravnega wellnessa The Zen Den z masažami in jogo.

Čez dan se lahko odpravite s kajakom ali na SUP deski na raziskovanje sosednjih otokov npr. Zmajan ali Mišjak mali ali pa se odločite za raziskovanje morja z masko in plavutkami.

Večeri so namenjeni uživanju v prijetnih ritmih glasbe, oddaljenost od večjih mest pa nudi prekrasne poglede na zvezdnato nebo.

Rezervirajte glamping počitnice na otoku Obonjan >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
1856 ogledov