Odpirajo se trgovine s kamping opremo

Datum objave
Kategorija
Statistika

V ponedeljek, 15. februarja, se po celotni Sloveniji odpirajo tudi trgovine s kamping in športno opremo. Med drugim so vrata odprle tudi trgovine Decathlon in Caravan Center Ljubljana.

Decathlon – Ljubljana, Celje in Maribor

Od ponedeljeka, 15.2., lahko vsi športni navdušenci in tudi ljubitelji kamping opreme Quechua ponovno obiščete trgovine Decathlon v Ljubljani v BTC in na Rudniku ter v Celju in Mariboru.

Odprti so od ponedeljka do sobote med 9. in 20. uro, v Decathlonu na Rudniku pa ob sobotah odpirajo že ob 8. uri. V nedeljo so trgovine zaprte.

V ponudbi tudi oprema za smučanje, tek na smučeh, sankanje, pohodniška obutev in oblačila ter seveda vsa druga športna oprema.

V zimske času je v Decathlonu malce manj kamping opreme, si pa lahko vse potrebno poiščete na njihovi spletni strani, kjer si lahko tudi ogledate ponudbo šotorov Quechua. Več na >> www.decathlon.si

Caravan Center Ljubljana


Od 15.2. je ponovno odprta tudi trgovina Caravan Center Ljubljana, kjer so vam na ogled avtodomi in počitniške prikolice ter bogat izbor opreme za kampiranje ter dodatne opreme za počitniška vozila.

Trgovina je zaenkrat odprta med tednom in sicer od ponedeljka do petka med 8.30 in 16.30 uro.

V Caravan Centru omogočajo tudi servis počitniških vozil, predhodna naročila pa sprejemajo na tel. št. 01 583 80 32. Več na >> www.caravan.si