Kamp Thermal Resort Lendava je ponovno odprt

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Terme Lendava je bil pred leti med najbolj priljubljenimi domačimi termalnimi kampi, ki pa je bil po prevzemu novega lastnika kar nekaj časa zaprt. Ponovno se je odprt sredi avgusta, gostom pa sedaj nudi kampiranje po akcijskih cenah.

Kamp Thermal Resort Lendava je novo ime kampa, ki gostom omogoča kopanje v termalnih bazenih, sama lokacija pa je odlična za kolesarjenje in sprehode ter uživanje v okusni prekmurski hrani.

V sklopu kampa je urejenih 99 parcel – nekaj parcel je na travnati površini, nekaj na asfaltiranem delu z možnostjo priklopa na elektriko. Polovica parcele, predvsem ob robu kampa, ima tudi dobro senco.

Od septembra do sredine maja je na delu parcel še vedno omogočeno FKK kampiranje, vsak dan med 11. in 20 . uro pa je za naturiste namenjen tudi naravni termalni bazen Grozd.

Akcija kampiranja - od 1.12. do 23.12. omogočajo kampiranje 2 oseb na parceli z elektriko in neomejenim kopanjem za 26 € na noč + taksa.

V času zaprtja kampa so deloma prenovili sanitarije, dela pa so zaključili v jesenskih mesecih, tako da sta sedaj ponovno na voljo dva sanitarna objekta s tuši in prostori za pomivanje posode.



Gostom kampa je v ceni kampiranja na voljo neomejeno kopanje v termalnih bazenih, zadnji dan pa ob doplačilu 6 € na osebo pa lahko uživate na bazenih do večera. Lahko se odločite tudi za zajtrk ali večerjo v hotelu v sklopu term.

V okolici Thermal Resorta Lendava priporočamo sprehod do razglednega stolpa Vinarium, kjer je novost tudi zipline oz. vožnja po jeklenici, s kolesom se lahko odpeljete po lendavski vinski cesti in obiščite vinske kleti.

V centru Lendave si lahko ogledate sinagogo, ki je preurejena v muzej, ob vznožju Lendavskih goric pa boste našli Lendavski grad, kjer je na ogled arheološka in etnološka razstava.

Priporočamo pa tudi obisk cerkvice Sv. Trojice, kjer je na ogled kripta z naravno mumificiranim truplom kapetana Mihaela Hadika, ki se je boril proti Turkom.

Več o kampu Therme Resort Lendava in cenah kampiranja >>