Odprta nova trgovina Decathlon na Rudniku v Ljubljani

Datum objave
Kategorija
Statistika
21388 ogledov

Decathlon Slovenija ima novo trgovino s športno opremo, ki so jo v petek, 8. novembra 2019, odprli v sklopu trgovskega centra Ljubljana Rudnik. To je v treh letih že njihova četrta trgovina pri nas. Preostale lokacije so Ljubljana BTC, Maribor in Celje. Mi smo jih obiskali in prve fotografije so že pod novico.

Lokacija trgovine Decathlon na ljubljanskem Rudniku je tik ob večji trgovini Rutar - naslov Premrlova ulica 14.

Kupcem je na voljo športna oprema za več kot 70 različnih športov od teka, kolesarjenja, nogometa, pohodništva, smučanja, tenisa, fitnesa, plezanja, deskanja na vodi, veslanja, ribištva …

Za trgovine Decathlon je znano, da kupcem nudijo kakovostno športno opremo po ugodni ceni. V ponudbi imajo številne lastne blagovne znamke, med katerimi so bolj znane kolesa b'Twin, tekaška oprema Kalenji, pohodniška oprema Forclaz, teniška oprema Artnego in fitnes oprema Domyos.

Ljubitelji kampiranja zelo dobro poznamo kamping opremo blagovne znamke Quechua. Njihovi hitro postavljivi šotori so postali zelo znani že pred več kot 10 leti, sedaj pa imajo v ponudbi tudi večje družinske šotore in vso potrebno dodatno kamping opremo. Ta vključuje spalne vreče, postelje, stole, mize, ležalnike, svetilke, kuhinjske potrebščine… Tako vse potrebno za udobno kampiranje dobite na enem mestu.

Ob ogledu nove trgovine smo opazili, da so dopolnili opremo za zimske športe, tako da lahko izbirate med smučmi, smučarskimi čevlji, opremo za drsanje in tek na smučeh, na voljo pa so vsa potrebna zimska oblačila od kap, bund, rokavic in čevljev. Žal pa ob otvoritvi nismo opazili šotorov, tako da bodo verjetno zopet v ponudbi spomladi, ko se pričenja nova kamping sezona.

Ob nakupu športne in kamping opreme lahko sodelujete v novem programu zvestobe Decathlon Team. Z nakupom zbirate točke / medalje, ki jih potem zamenjate za športne aktivnosti pri ponudnikih po celotni Sloveniji ali servisne storitve v Decathlonovih trgovinah.

Trgovina Decatlon na Rudniku v Ljubljani je odprta vsak dan od ponedeljka do sobote med 9. in 21. uro, v nedeljo pa med 9. in 15. uro, izdelke pa lahko naročite tudi preko njihove spletne trgovine in jih dobite po pošti na dom.

Več o ponudbi trgovin Decathlon izveste na www.decathlon.si

KAMPIRAJTE CENEJE Z BREZPLČANO AVTOKAMPI KAMPING KARTICO - NAROČITE KARTICO>>

Datum objave
Kategorija
Statistika
21388 ogledov