Ogled avtodomov in počitniških prikolic na jesenskih hišnih sejmih

Datum objave
Kategorija
Statistika
4831 ogledov

V oktobru številni prodajalci avtodomov in počitniških prikolic pripravijo hišne sejme in dneve odprtih vrat, ko si lahko ogledate nove modele avtodomov in počitniških prikolic.

Če želite v letu 2020 imeti avtodom ali počitniško prikolico, potem je sedaj pravi čas, da si ogledate nove modele in opravite naročilo. V zadnjih letih stalno narašča povpraševanje po počitniških vozilih, zato je potrebno dovolj zgodaj poskrbeti za naročilo.

Jesenski hišni sejmi in dnevi odprtih vrat so priložnost, ko si lahko tudi od znotraj bolj podrobno ogledate avtodome in počitniške prikolice. Prodajalci običajno pripravijo tudi različne popuste in akcijske ponudbe.

Rimor Slovenija 19. in 20. oktober

Rimor Slovenija vabi na hišni sejem, ki bo potekal v soboto in nedeljo (19. in 20.10.)  med 10. in 18. uro. Točen naslov je Bežigrajska cesta 12, Celje.

Predstavili vam bodo najnovejše - modelno leto 2020 -  avtodome Rimor. Za naročilo novih avtodomov nudijo od 1.000 - 4.000 € popusta. Na ogled bo tudi kar nekaj rabljenih avtodomov. Vabljeni tudi najemniki avtodomov, da si ogledajo primerna vozila in opravijo rezervacijo za najem v letu 2020 in ter si tako pridobijo popust.

Za obiskovalce bodo pripravili tudi nagradno igro z zanimivimi nagradami. Vabljeni!


Caravan center Ljubljana – 17. do 19. oktober

Tradicionalni Caravanov jesenski hišni sejem bo leto s potekal od četrtka do sobote (17. – 19.10.), ko vam bodo na dvorišču na ogled številni novi avtodomi in počitniške prikolice znamk Adria, Sun Living, Laika, Knaus, Weinsberg, Sunlight in Dethleffs.

Mi smo si hišni sejem ogledali v četrtek dopoldne in res je kaj videti, saj je na dvorišču več kot 40 avtodomov in počitniških prikolic. Fotografije so že objavljene.

Na voljo je tudi nekaj rabljenih avtodomovl in seveda posebna ponudba za nova vozila, ko nudijo popuste na prednaročila. Dodatni popusti tudi na dodatno kamping opremo, nosilce, koles, tende in klimatske naprave za avtodome in prikolice.

Obiskovalci lahko sodelujete v nagradni igri - glavna nagrada je tedensko kampiranje za 4 osebe v kampu Galeb v Omišu.Avtodomar.si - 17. - 19.10.

Od četrtka do nedelje (17. - 19. oktober) pri Avtodomar.si vabijo na dneve odprtih vrat. Pripravili so posebne ponudbe za nakup in prednaročila novih avtodomov znamk Eura Mobil, Benimar in Karmann.

Najdete jih na naslovu Zaloška 171a, Ljubljana (nasproti Block Cafe-ja, ki je del trgovine Špar), kje rvam bodo na voljo v četrtek in petek med 9. in 18. uro ter v soboto med 9. in 15. uro.

V ponudbi tudi nekaj rabljenih avtodomov s tovarniško garancijo. Nudijo tudi last minute najem avtodomov za krompirjeve počitnice.

Dobrodošli vsi avtodomarji in tudi tisti, ki to še niste ;)

Adria Center Novo mesto - od 12. do 13. oktober

Vabljeni na hišni sejem v Adria Center v Novo mesto (Podbevškova 13), ki bo potekal v soboto in nedeljo, 12. in 13. oktobra.

Vsak dan bo med 9. do 16. uro na ogled kar 33 različnih modelov avtodomov in počitniških prikolic.

Pripravili so akcijske ponudbe za prednaročila za sezono 2020 - za prikolice do 1.000 € popusta, za avtodome in vane od 2.000 do 3.000 € popusta, testne vožnje avtodomov in ponudbo rabljenih vozil.


Pridite in sodelujte v nagradni igri za 7 dnevni najem avtodoma!


Freedom center Celje – 10. do 12. oktober

V Freedom centru bodo tudi letos sredi oktobra na hišnem sejmu pokazali nove modele šotorskih prikolic Camp-let in Comache. Sejem bo potekal od četrtka do sobote (10. – 12.10.), vsak dan med 9. in 18. uro, v soboto pa med 9. in 15. uro. Najbolj pričakujemo premierno predstavitev prenovljene šotorske prikolice Camp-let Passion, ki je novost sezone 2020.

V oktobru še vedno poteka akcijska prodaja novih in razstavnih modelov počitniških in šotorskih prikolic ter posezonska razprodaja kamping opreme.

Hišni sejem AC Glavan – 3. do 6. oktober

Center karavaninga Glavan iz Celja v dneh od 3. do 6. oktobra pripravlja dneve odprtih vrat, ko bodo prikazali nove modele počitniških vozil proizvajalcev Hymer, Carthago, Bürstner in Carado.

Na ogled bodo tudi predelani kombiji Glavan Free za 2 ali 4 osebe, ki so narejeni na osnovi Volkswagnovega kombija Transporter. Gre za njihov lastni izdelek, ki nudi veliko prilagodljivosti, uporabnosti in uživanja na popotovanjih.

Na ogled bo tudi nekaj rabljenih počitniških vozil, pripravili pa bodo tudi akcijsko prodajajo dodatne kamping opreme.
Pri AC Glavan nudijo tudi najem avtodoma, tako da si lahko vozilo pred nakupom tudi izposodite in preverite, kakšen tip avtodoma je vam bolj primeren.

Hiša na kolesih – 4. in 5. oktober

Podjetje Hiša na kolesih sodi med največje ponudnike najema avtodomov pri nas, saj imajo v ponudbi najema več kot 30 različnih avtodomov za 2 – 6 oseb. Še posebej pohvalno je, da omogočajo najem predelanih kombijev številnih slovenskih proizvajalcev npr. Tourne Mobil, Robeta Mobil, Inspire…

Dneva odprtih vrat bosta potekala na prostoru pred Planet Tuš v Kranju. Vse se bo dogajalo vV petek, 4. oktobra, med 10. in 18. uro, in v soboto, 5. oktobra, med 9. in 15.

Na ogled in za prodajo bo na voljo nekaj novih in še več rabljenih avtodomov iz njihove flote vozil. Z veseljem vam bodo odgovorili na vsa vaša vprašanja glede nakupa ali najema avtodoma.

Vsi, ki boste prišli, lahko sodelujete v nagradni igri za tedenski najem avtodoma in si pridobite 13% first minute popusta na najem avtodoma v sezoni 2020.

Datum objave
Kategorija
Statistika
4831 ogledov