Omišalj vabi z božično zgodbo in drsališčem

Datum objave
Kategorija
Statistika
3350 ogledov

V Omišlju na otoku Krku so za praznični december okrasili kraj, uredili edino drsališče na otoku in pripravili pester program. V bližini je čez celo leto odprt kamp Omišalj, kjer bo pestro predvsem med vikendi. Pridite na zimsko kampiranje in uživajte v praznični ponudbi otoka Krk.

Advent Omišalj - otok Krk - Avtokampi.si

V Omišlju bodo konec leta zaključili z božično zgodbo – prazničnim programom, ki bo poteka na več tematskih lokacijah, ki so dobile lepo praznično okrasitev in razsvetljavo. Pripeljite otroke, da se bodo zabavali, uživali na zimskem soncu ob morju in se veselili prihoda dobrih mož.

V centru Omišlja so odprli drsališče, ki je še posebej primerno za otroško zabavo, ki bo trajal vse do 9. januarja. Ob koncih tedna in med počitnicami bo drsališče odprto med 12 – 20h, med delovniki pa med 17 - 20h. Omogočajo tudi najem drsalk, tako da bo lahko vsak poizkusil, kako gladek led imajo na otoku Krku.

Vse do 24. decembra bodo ob koncih tedna potekali različni koncerti, odprte bodo stojnice z domačimi dobrotami, obiskovalce bosta obiskala Miklavž in Božiček.

Za vikend 10 – 12. december bodo v kampu Omišalj dodatno organizirali adventni kamping vikend, ko bo veliko animacije za otroke, okraševanje jelke, izdelava prazničnih čestitk, družinski bingo, iskanje zaklada, večer pa bodo popestrili Dj-i in glasbeniki. Adventni program Omišalj >>

Gostom tako preostane, da povedo svojo božično zgodbo in jo delijo prek #visitomisaljnjivice ali #božićnapriča2021.

Advent in novo leto v kampu Omišalj

Ko se boste zapeljali čez most na otok Krk, boste v prvem zalivu videli kamp Omišalj. Gre za povsem prenovljen kamp z modernimi sanitarijami in možnostjo najema mobilnih hišic.

Ob robu kampa je tudi manjši ZOO z domačimi živalmi, v zimskem času pa je v kampu odprta tudi konoba. Otrokom so v kampu na voljo otroška igrala, za vikend 10. do 12. decembra pa so pripravili poseben program in tudi prazničen meni v konobi, kjer boste lahko poizkusili tudi krvavice, sarme, klobase, kračo in tudi jedi z žara ter seveda sladke fritule.

Cena zimskega kampiranja z Avtokampi kartico je do novega leta 20 € za 2 osebi na parceli z elektriko, po 1.1. 2022 pa bo akcijska cena 22 €. Otroci do 12. leta bivajo brezplačno.

Cena najema mobilne hišice za 4 – 6 oseb pa je v decembru že od 48 do 88 €, za min. 3 nočitve pa nudijo dodatne popuste.

Rezervacije parcel in mobilnih hišic >>

Advent v kampu Omišalj - Avtokampi.si

Program - Božična zgodba o Omišlju in Njivicah

Gastronomske hiške - ponudba tradicionalnih adventnih specialitet, kot so klobase, kislo zelje, fritule, kuhano vino in gin. Od delovnikih: 10:00 – 22:00, ob koncu tedna: 10:00 – 23:00


10.12. petek - Spominski park, Omišalj
18:00 - Marko Tolja

10 - 12.12. petek - nedelja - Kamp Omišalj
Omijev adventni vikend

17.12. petek - Spominski park, Omišalj
17:00 - Skupina The Elephant in the room

18.12. sobota - Spominski park, Omišalj
14:00 - Coffee shoup acoustic band
17:00 - Slikanje z Božičkom in palčki
18:00 - Farna cerkev Rojstva B. D. M - Koncert zbora Concordia discors

19.12. nedelja - DC Kijac, Njivice
19:00 - KUD »Ive Jurjević«- Zbor in mala folklora

23.12. četrtek
18:00 - DC Kijac, Njivice - Predstava za otroke »Božična zgodba«
19:00 - Društveni dom Omišalj - koncert Matije Cveka & The Funkensteinsa

24.12. petek - božični večer - Spominski park, Omišalj
11:00 - Božični večer s skupino »Insula«

Datum objave
Kategorija
Statistika
3350 ogledov