Božična zgodba z drsališčem v Omišlju in unikatnimi jaslicami v Njivicah

Datum objave
Kategorija
Statistika
3810 ogledov

Omišalj in Njivice bosta letos dobila še lepšo praznično podobo. Adventne tržnice se odprejo s prižigom lučk v soboto, 26. novembra, in bodo trajale vse do božiča. Ob vikendih bodo imeli koncerte, praznične delavnice, predstave za otroke, urejeno bo tudi drsališče. Vabljeni na praznično kampiranje v kamp Omišalj, kjer lahko tudi najamete mobilno hišico.

Advent Omišalj in Njivice - otok Krk - Avtokampi.si

Božična zgodba v Omišlju in Njivicah

Omišalj in Njivice bosta tudi letos praznično okrašena, adventni program pa se pričenja 26. novembra s prižigom lučk in prvimi koncerti.

V Omišlju bodo imeli tudi edino drsališče na otoku Krk, ki bo odprto od 27. novembra do 7. januarja, zato ne pozabite prinesti drsalk. Drsališče bo med delavniki odprto med 16 – 20h, ob vikendih in pa med 27.12. in 7.1. pa med 12 – 20h. Omogočali bodo tudi najem drsalk po ceni 3 € / uro.

Poskrbeli so za novo okrasitev obeh krajev, v Njivicah bodo postavili tudi unikatne jaslice narejene iz več kot 500 ročno izdelanih elementov in samo figuric postavljenih med betlehemske hišice bo 125. Ogled je možen v novi stavbi na Placi v Njivicah (lokacija za restavracijo Rivica) in sicer od ponedeljka do petka med 8 - 19h, v soboto med 8 - 13h in 16 -19h, v nedeljo pa med 9 - 13h.

Omišalj bo središče božične zgodbe, kjer bodo vse do 24. decembra imeli postavljeno adventno tržnico, lepo okrašene foto točke, kjer boste lahko naredili praznično fotografijo, ob sobotah pa bodo tudi koncerti znanih hrvaških glasbenikov npr. 10.12. nastopa pevec Damir Kedžo.

Letos bo več dogajanja tudi v Njivicah, kjer bodo na trgu ob morju postavili božičkovo hišico, na ogled bodo otroške predstave in tudi nekaj koncertov bo ob vikendih.

Božično kolesarjenje bo potekalo v soboto, 17. decembra, ob 10. uri, ko bo kolesarje trasa udeležence vodila po lepo urejeni poti med Njivicami in Malinsko ter nazaj v Njivice, kjer bo po kolesarjenju potekal praznični program. Ob lepem vremenu zelo primerno tudi za otroke.

Advent in novo leto v kampu Omišalj

Ko se boste zapeljali čez most na otok Krk, boste v prvem zalivu videli kamp Omišalj. Gre za povsem prenovljen kamp z modernimi sanitarijami in možnostjo najema mobilnih hišic za 4 - 6 oseb, ki je odprt čez celo leto.

Ob robu kampa Omišalj je tudi manjši ZOO z domačimi živalmi, otrokom so v kampu na voljo tudi otroška igrala. Lokacija kampa je sončna, do centra Omišlja pa je približno 45 minut hoje oz. 15 minut s kolesom.

Cene zimskega kampiranja v kampu Omišalj so zelo ugodne in npr. za 2 osebi + otroke do 12 let je cena že od 22 € na noč z vključeno osnovno parcelo z elektriko. Akcijska cena velja za imetnike Avtokampi kartice, od novega leta naprej pa bo ta cena 23 €. Na parcelah ob morju je paket kampiranja za 2 osebi od 32 do 36 €.

Najem mobilnih hišic za 4 – 6 oseb v decembru stane od 60 – 64 € na noč, za hišice bliže morja pa je cena od 88 do 98 €.

Rezervacije parcel in mobilnih hišic >>

Program - Božična zgodba o Omišlju in Njivicah

Advent Omišalj in Njivice - otok Krk - Avtokampi.si

PETEK 16.12.

Spominski park, Omišalj:

18.00 in 20.30 DJ session Alexa Sabattinija

19:00 Urban & 4

SOBOTA 17.12.

Njivice - Malinska - Njivice:

10.00 Božično kolesarjenje

Placa, Njivice:

11.00 Prijateljsko gledališče "Čarovnica Zloćkoslava in Božiček"

12:00 Delavnica polstenja volne

17:00 Slikanje z dedkom Mrazom

18:00 Coffee Shop band

PETEK 23.12.

Spominski park, Omišalj:

17.00 Slikanje in druženje z Božičkom in škrati

18.00 Zbor Mići Boduli

19.00 Infinity band

SOBOTA 24.12.

Placa, Njivice:

10.00 Božični večer na trgu & Martina Majerle

Celoten praznični program Omišalj & NJivice >

Visit Kvarner >

Datum objave
Kategorija
Statistika
3810 ogledov