Proste pavšalne parcele v kampih na otoku Cres in Lošinj

Datum objave
Kategorija
Statistika

Iz kampa Slatina v Martinščici na Cresu in kampa Lopari v Nerezinah na Lošinju so sporočili, da je na voljo še nekaj prostih pavšalnih parcel. V obeh kampih so v zadnjih letih uredili nove parcele in prenovili sanitarije. Pavšalni najem parcel omogoča, da preživite poletne počitnice z družino ob morju. V obeh kampih imajo tudi dobro internetno povezavo, tako da lahko s parcele tudi »delate od doma«.

Pavšal v kampu Slatina na Cresu

Kamp Slatina leži na zahodni strani otoka, na izredno mirni lokaciji v bližini kraja Martinščica. Kamp ima dva večje prodnata zaliva, vmesni del plaže pa je skalnat. V kampu Slatina so zelo dobrodošli tudi kužki, ki imajo svojo plažo in ograjen prostor za igro. Ob robu kampa je tudi manjša marina s privezi za čolne, v kampu pa deluje potapljaški center.

Pavšalni najem parcel je mogoč v osrednjem delu, kjer je v terasah urejen neparceliran del. Kamp je odprt od 24. aprila do 1. oktobra, omogočajo pa tudi zimovanje.

Cena pavšala je 2.635 € in vključuje ožje družinske člane (starši, otroci, stari starši), prostor za prikolico in elektriko. Več informacij o pavšalu dobite na mailu : info@camp-slatina.com ali tel. št. kampa: +385 51 574 127.

Pavšal v kampu Lopari – Nerezine

Postavite pavšalno prikolico v prenovljenem kampu Lopari, kjer so lani uredili nove parcele, zgradili moderen sanitarni objekt, športna igrišča in zanimivo mini golf igrišče.

Plaža v kampu je kombinacija peščene in prodnate z manjšimi pomoli. Lokacija je mirna, tik pod planino Osorščica in v kanalu običajno malce piha, tako da je primerno tudi za surfanje.

Pavšal v kampu Lopari v Nerezinah traja od 1. aprila do 10. oktobra, na razpolago pa je dokaj senčen prostor v osrednjem delu kampa – 100 do 200m od morja.
 
Cena pavšala za 6 oseb je 2.950 € in vključuje parcelo z elektriko, zimovanje in psa. Več informacij na tel. št.: +385 51 237 127 ali na mailu lopari@losinia.hr