Pine Beach Pakoštane z novimi mobilnimi hišicami vabi na aktivne družinske počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika
12971 ogledov

Številne slovenske družine so že spoznale Pine Beach Pakoštane, ki nudi odlične aktivne all inclusive počitnice. NOVO – ob bungalovih pokritih s slamo od letos omogočajo najem modernih mobilnih hišic. Na vse namestitve sredi junija nudijo 15% popust.

Pine Beach je družinski resort namenjen vsem, ki želijo dopust preživeti aktivno in preizkusiti številne športe ter adrenalinske aktivnosti, ob tem pa uživati na peščeni plaži.

Posebnost Pine Beach resorta je all inclusive ponudba prehrane in aktivnosti. Ne glede na tip namestitve, ta vključuje zajtrk, kosilo, popoldansko malico, večerjo in vključeno pijačo – tudi vino in pivo. Vse je postreženo v lepo urejeni samopostrežni restavraciji z veliko jedilnico, ki je bila nekaj let nazaj popolnoma prenovljena.

Starši lahko skupaj z otroki cel dan brezplačno in brezskrbno uživajo v številnih športnih aktivnostih npr.  nogometu, košarki, tenisu, odbojki, mini golfu, namiznem tenisu, balinanju, vodeni vadbi in fitnesu.

Med najbolj priljubljenimi aktivnostmi je zagotovo obisk adrenalinskega parka s plezalno steno, in vodnega parka z napihljivimi igrali, številni bodo prvič surfali ali jadrali na pravi jadrnici. Kaj pa tekmovanje v streljanju z lokom … vse to nudi Pine Beach.

Vsi športi so vključeni v ceno bivanja, izjema so tečaji, če želite izpopolniti svoje znanje npr. v tenisu ali jadranju. Doplačajo se tudi masaže, najem koles in organizirani izleti na bližnje Kornate, reko Zrmanjo in slapove reke Krke.

Dnevi v Pine Beachu se zaključijo z zabavo v mini disku, za odrasle pa pripravijo raznolike predstave v amfiteatru.

Najem mobilnih hišic Pine Beach

Letos so ob robu naselja postavili 12 mobilnih hišic Pine Beach, ki navdušijo s prostornostjo (40 m2) in opremljenostjo. Vse mobilne hiške so klimatizirane in imajo dve spalnici, dve kopalnici, dnevni prostor in veliko teraso.

Hiške imajo tudi opremljeno kuhinjo, vendar pa omogočajo najem le v sklopu all inclusive paketa, tako da je hrana že vključena v ceno najema.

Preverite cene all inclusive najem mobilne hišice >>

Bivanje v bungalovih pokritih s slamo

Najbolj priljubljena namestitev pa so lično urejeni bungalovi Pine Beach. Zgrajeni so iz trstike in pokriti s slamo, tako da nudijo nekaj pridiha robinzonskih počitnic.

Na voljo so bungalovi različnih velikosti za 2, 3 ali 5 oseb. Sanitarije so tako kot v klasičnem kampu urejene v skupnem objektu. Posebnost bungalovov je ta, da so brez elektrike, zato je priporočljivo s seboj imeti ročno svetilko, mobitele in računalnike pa polnite kar na recepciji.

Cene all inclusive najem bungalova >>

Uživajte letošnje počitnice v Pakoštanih, pozabite na vse skrbi in se prepustite razvajanju vrhunsko uigrani ekipi Pine Beach resorta. Več o ponudbi in aktivnostih izveste na www.pinebeach.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
12971 ogledov