S kartico [email protected] Mastercard za udobnejše in varnejše počitnice

Datum objave
Kategorija
Statistika
301 ogledov

Kartica [email protected] Mastercard® je edinstvena plačilna kartica, ki bo prav prišla vsakemu ljubitelju kampiranja in popotniku, saj omogoča, da vse nakupe enostavno razdelite na kar 60 obrokov. Tudi tiste v tujini. Za pridobitev plačilne kartice izdane pri Sberbank menjava banke ni potrebna, prinaša pa številne dodatne ugodnosti.

Plačilna kartica [email protected] Mastercard® je zelo primerna tudi za ljubitelje kampiranja, saj z njo lahko plačate vse od nakupa šotora, kamping opreme do plačila pavšala v kampu. Vse to lahko razdelite na 60 obrokov, popolnoma preprosto in brez obiska banke. 

Edini pogoj je, da trgovina ali turistična namestitev npr. kamp ali hotel sprejema možnost plačila z Mastercard kartico. [email protected] Mastercard kartica vam bo tako na potovanjih omogočala varno in brezstično plačevanje, brez uporabe gotovine.

V sodelovanju s Sberbank smo za naše zveste kampiste pripravili izvrstno ponudbo pri spletnem naročilu Ideal Mastercard kartice. 
Uporabite promocijsko kodo: AVTOKAMPI, ki vam prinaša:

  • popolnoma brezplačno izdelavo kartice - menjava banke ni potrebna​
  • pol leta brezplačnega vodenja kartičnega računa - redna cena 3,20 €/mesec

Tako vam je z našo ponudbo prihranek v vrednosti 29,20 € zagotovljen že ob sami pridobitvi kartice [email protected] Mastercard®.

Kakšne prednosti prinaša kartica [email protected] Mastercard?

  • Enostaven nakup na do 60 obrokov doma in v tujini ali na spletu. Ob transakciji višji od 40 € prejmete SMS obvestilo za plačilo na obroke
  • Prenos sredstev na transakcijski račun in dvig gotovine tudi v tujini
  • Brezplačno SMS obveščanje o nakupih za večjo varnost
  • 3 različne garancije ob plačilu s kartico:

• podaljšana garancija za dodatnih 12 mesecev pri nakupu bele tehnike, avdio/video in gospodinjskih aparatov za izdelke z osnovno garancijo 24 mesecev brez omejitve minimalnega zneska,

• zavarovanje nakupov – nadomestilo ukradenega blaga ali nenamerne poškodbe blaga za izdelek nad vrednostjo 50 € v 90 dneh od nakupa s kartico,

• garancija »najboljše cene« za plačilo izdelkov nad vrednostjo 50 € – vračilo razlike v ceni med kupljenim in oglaševanim blagom v 30 dneh od nakupa s kartico (identično blago).

  • Dodatna zavarovanja na kartici:

• protipravni odvzem gotovine na bankomatu (tujina),

• nadomestilo za odtujitev ključev ali dokumentov, če so ukradeni hkrati s kartico,

• zavarovanje odpovedi kupljenih vstopnic.

Na kartičnem računu imate lahko eno ali več dodatnih kartic, ki so vezane na kartični račun imetnika. Starostne omejitve za izdajo dodatne in uporabo kartice ni (primerna tudi za mladoletne družinske člane). Mesečna članarina za dodatne kartice se ne zaračunava.

Če v obračunskem obdobju porabite na [email protected] Mastercard® kartičnem računu več kot 400 €, boste prejeli povrnjen strošek vodenja kartičnega računa – kartica bo v tem mesecu za vas brezplačna (v sklopu ponudbe Avtokampi.si je prvih pol leta vodenje računa brezplačno). Mesečna poraba na osnovni in na vseh dodatno izdanih karticah se sešteva.

[email protected] Mastercard World

Sberbank ima v svoji ponudbi tudi kartico [email protected] Mastercard World, ki dodatno vključuje tudi potovalna zavarovanja v tujini. Plačilo potovanja s kartico [email protected] Mastercard World vam in otrokom do 24 leta starosti, če potujete skupaj, nudi kritje zdravstvenih stroškov in storitev nujne pomoči do 100.000 €.

Kartica zagotavlja tudi številna druga zavarovanja, kot so zavarovanje osebne prtljage, najetega vozila in višje limite pri dvigu denarja na bankomatu ali mesečnem posojilu.

Kako do nove plačilne kartice?

Poskrbite za še bolj varen dopust in naročite kartico [email protected] Mastercard enostavno kar prek spleta in uporabite promocijsko kodo AVTOKAMPI za brezplačno izdelavo in pol letno vodenje računa. Obisk banke ni potreben, prav tako ni potrebna menjava bančnega računa. Pridobitev kartice je običajno izvedena v 8 dneh.

Priskrbite si svojo kartico [email protected] Mastercard® še pred kamping sezono in se pripravite na brezskrbno kampiranje!

kartica Ide@l Mastercard

Znižajte stroške plačevanja računov na Hrvaškem >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
301 ogledov