Kamp Plitvice Holiday Resort navdušuje z novim wellnessom

Datum objave
Kategorija
Statistika
317 ogledov

Kamp Plitvice Holiday Resort sodi med najboljše kampe v notranjosti Hrvaške. V zadnjih letih so kamp popolnoma prenovili, dodali v ponudbo mobilne hišice z bazenom in jacuzzijem ter glamping hišice na drevesih in ob jezeru. Letošnja novost je wellness s savno, solno sobo in jacuzzijem.

Plitvice so zanimive čez celo leto, saj lahko v poletnih mesecih uživate v številnih aktivnostih, pozimi, ko ni gneče, pa pridete na ogled zaledenelih Plitviških jezer in slapov, ob tem pa uživate v toplem ozračju, ki ga nudijo v kampu Plitvice Holiday Resort.

Kampiranje in glamping na Plitvicah

Kamp Plivtice Holiday Resort kampistom nudi lepo urejene kamping parcele, del kampa pa je tudi neparceliran in tako namenjen predvsem šotoristom. Prenovljene so bile tudi sanitarije, na voljo pa je tudi popolna oskrba avtodoma. Kampiranje je omogočeno od aprila do konca oktobra, čez celo leto pa lahko prespite v hišicah ali sobah.

Glamping hišice na drevesu navdušijo z elegantnim notranjim dizajnom, ki omogoča udobno bivanje za 4 osebe. Hišice imajo velike steklene površine, tako da nudijo lep pogled na celotno okolico. Te hiške imajo dve spalnici, kuhinjo, dnevni prostor in tudi lastno kopalnico.

Ob jezeru so na voljo še manjše romantične glamping hišice namenjene predvsem parom.

V osrednjem delu kampa so na voljo so tudi moderne mobilne hišice za 4 – 6 oseb in pet jih je postavljenih v bližini bazena z ogrevano vodo, kar omogoča kopanje od maja do septembra. Na voljo je tudi mobilna hišica s privatnim jacuzzijem na terasi.

Poleti omogočajo tudi najem za otroke zanimivih indijanskih šotorov, sicer pa čez celo leto lahko prespite tudi v apartmajih, bungalovih ali sobah.

Imetniki naše kamping kartice imate posebne cene kampiranja - 2 osebi lahko v terminih 1.4. - 18.6. & 1.9. - 31.10. kampirata že za 20 €, pri čemer cena vključuje osnovno parcelo in elektriko, za najem namestitev pa nudijo 10% popust v primeru vsaj 3 nočitev v terminih 11.1. - 10.6. & 23.8. - 16.12.

NOVO – Wellness Plitvice Holiday Resort

V sklopu Plitvice Holiday resorta želijo še več gostov privabiti v času izven glavne sezone, ko so dnevi krajši in nekoliko hladnejši, zato so se odločili, da izboljšajo wellness ponudbo.

Gre za moderno in dizajnersko opremljen wellness, ki gostom nudi privatnost, mir in sprostitev s pogledom na lepo naravno okolje.

Wellness Plitvice Holiday Resort ima finsko savno, infrardečo savno s slano steno (slana soba), prostor za sproščanje in zunanjo ogrevano teraso z jacuzzijem ter ležalniki.

Omogočajo samo privaten najem celotnega wellnessa za minimalno 2 uri (cena 160 €, max. do 8 oseb), tako da lahko gostje resnično uživajo, dodatno pa je v kampu na voljo tudi možnost masaže in kozmetični salon.

Bogat spisek dodatne ponudbe na Plitvicah

Glavna turistični zanimivost tega dela Hrvaške so zagotovo Plitviška jezera, v kampu pa poskrbijo tudi za organizacijo kolesarskih (omogočajo najem električnih koles) in pohodniških izletov, v bližini je na voljo adrenalinski park, zip-line, možnost jahanja konj, izletov s štirikolesniki ali kajaki po reki Mrežnici.

Tudi v samem kampu Plitvice Holiday resort poskrbijo za nekaj zabave in športnih aktivnosti. Otroci radi uživajo na igralih ali obiščejo pustolovsko mini golf igrišče, animacija pa je na voljo čez celo leto.

Za športne navdušence je na voljo multifunkcijsko igrišče za košarko in nogomet, igrišče za odbojko na mivki, namizni tenis, zunanji fitnes in balinišče.

V kampu je tudi prenovljena restavracija, kjer vam ponudijo okusne lokalne jedi, ki jih nudi Lika.

Več informacij o ponudbi kampa Plitvice Holiday Resort > www.plitvice.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
317 ogledov