Podarili smo 5 vstopnic za sejem Bonaca v Kopru (18. - 23.9.)

Datum objave
Kategorija
Statistika

Od 18. do 23. septembra bo v Kopru potekal sejem plovil in karavaninga Bonaca 2012. Na spletni strani avtokampi.si smo podarili 5 vstopnic.

Še nekaj dni nas loči od otvoritve premiernega salona plovil, karavaninga, zelene energije, turizma in opreme BONACA 2012, ki bo od 18. do 23. septembra potekal v Kopru.sejem Bonaca Koper

Sejem Bonaca s svojo idejno zasnovo prinaša svež veter na področje slovenskega sejemskega dogajanja. Bistvo vsega je, da si bo lahko obiskovalec na enem mestu ogledal več stvari, užival v dnevnih športnih dogodkih in se zabaval na večernih druženjih in koncertih.

Avtodomi, počitniške prikolice, mobilne hišice
V karavaning delu bo osrednje mesto namenjeno slovenskemu proizvajalcu Adria Mobil, ki bo na Bonaci predstavil skoraj celotno paleto svojih novih, tudi cenovno ugodnejših počitniških vozil. Ne pozabimo, da je Adria Mobil že drugič zapored prejela laskavi naziv najboljšega med avtodomi König Kunde (kralj kupcev), letos pa je za počitniško prikolico Astella Glam Edition prejela tudi nagrado za inovativnost EIA, ki jo podeljuje 12 evropskih karavaning revij, med njimi tudi slovenski Avto-Dom.

Na koprski promenadi jim bodo delala družbo tudi vsa ostala zveneča imena evropske karavaning industrije. Med njimi velja izpostaviti, na popolnoma novem poltovornjaku Ford Ranger, snemljivi bivalnik Tiscsejem Bonaca Koperher, ki ga bodo slovenski ljubitelji avtodomov videli prvi po düsseldorfski premieri, svetovno premiero pa bodo doživeli tudi potovalniki Chiipsy. Tu bodo tudi vozila Blucamp in nekdaj pri nas zelo uspešni Rimor, ki se vrača z novim zastopnikom. Španski Benimar se bo predstavil s cenovno dostopnejšimi avtodomi, bolj zahtevnim uporabnikom pa bodo namenjeni avtodomi Eura Mobil. Na promenadi bomo lahko videli med kupci prestižnejših znamk zelo priljubljeni znamki Carthago in Hymer, pa počitniške prikolice Hobby in simpatične šotorske prikolice Camplet. Dethleffs se bo predstavil z uspešnim kompaktnežem Globe-bus in nekoliko drugačno počitniško prikolico AeroStyle. Ker bodo počitniška vozila postavljena na promenadi ob obali, bo občutek svobode gibanja še toliko močnejši!

Ljubiteljem počitniških mobilnih hišic bo namenjen poseben »forum«, trg, okrog katerega bodo nanizane čedalje bolj priljubljene mobilne hiše, ki v kampih že izpodrivajo nekoč nepogrešljive in samoumevne prikolice. Sunroller in Adria Home poleg ostalih predstavljata nova modela serije X-Line, ki bosta tu hkrati doživela svetovno premiero. Svoje modele bodo na ogled pripeljali tudi Polymobil in Coodo, obe podjetji pa bosta na Bonaci predstavili svetovni premieri.

100 plovil v morju in na kopnem
V navtičnem delu sejma bo videti okoli 100 plovil v morju in na kopnem. Tako bodo na osejem Bonaca Kopergled plovila znamk: Pershing, Dominator, Mochi, Elan, Ocean, Argonautic, AB, Greenline, Searay, Atlantis, Ranieri, Solemar, Top Cat katamarani, Grašo, SAS Vektor, GS Nautica, Technofiber, Emergen sea, Carnevali, Apreamare, ki bodo poskrbeli za kar nekaj slovenskih in svetovnih sejemskih premier. Ne bo manjkalo niti razne navtične opreme, pripomočkov ter vodnih artiklov, namenjenih razvedrilu in športu.

Hibridna plovila in električni avtomobili
V delu, namenjenem zeleni energiji bosta na ogled hibridna čolna Greenline 33 in 40 ter tudi plovila na električni pogon tujih proizvajalcev. Petrol bo postavil prave električne polnilne postaje, kjer si bo mogoče ogledati polnjenje in praktično uporabo. Obiskovalci sejma Bonaca bodo imeli možnost testiranje hibridnih vozil Toyota, na ogled pa bo tudi električno športno vozilo Roadster Tesla. Hrvaški Rimac Automobili bo pripeljal ekstravagantno električno vozilo Concept_One, ki ima več kot  1000 »konjev«.

Na sejem Bonaca kar z avtodomom ali počitniško prikolico
Vse sejemske dni bo urejen tudi Bonaca Caravan Park, kjer bo za goste z avtodomi in prikolicami urejeno parkirišče. Seveda bo tam možno tudi  brezplačno prespali oziroma bivati za čas sejma.

Poleg vsakodnevnih športnih in družabnih dogodkov, ki se bodo odvijali v koprskem zalivu, boste lahko obiskali Luko Koper, kjer pripravljajo za konec tedna pristaniški dan, pobližje si boste lahko ogledali tudi velike potniške ladje, ki bodo v tem času obiskale Koper, ali pa navijali za svoje “favorite“ na kar nekaj regatah in mednarodnem veslaškem tekmovanju osmercev. Ko bo sejem ob večerih zaprl svoja vrata, bo odlično poskrbljeno za dobro počutje in zabavo obiskovalcev in razstavljavcev.

Severina bo Bonaco spremenila v Tramontano
Razne koncerte za vsak glasbeni okus, tematske zabave in modne dogodke bo kot vrhunec Bonace sklenil nastop Severine. Organizatorji bodo tako po njeni daljši odsotnosti s koncertnih odrov v soboto, 22. septembra, na Titov trg v Koper pripeljali popularno hrvaško pevko. Severina obljublja, da bo s svojim nastopom Bonaco zagotovo spremenila v Tramontano.

Več informacij o sejmu Bonaca in spisek vseh razstavljalcev si lahko ogledate na spletni strani www.bonaca.si

PODARILI SMO 5 VSTOPNIC ZA SEJEM BONACA

Na spletni strani avtokampi.si je potekala nagradna igra v kateri smo podarili 5 vstopnic za ogled sejma Bonaca. Srečni nagrajenci so:

- ROMANA KRAMAR, RIBNICA
- IVAN KNAFELC, KANAL
- UROŠ TURNŠEK, PIVKA
- IRENA ŠVEGEL, TRŽIČ
- VINKO RIBNIKAR, VODICE


Nagrajenci bodo o prejemu nagrade obveščeni po elektronski pošti.