Radi pomagamo – skupaj z Decathlonom smo podarili šotor Quechua

Datum objave
Kategorija
Statistika
4504 ogledov

Pri Avtokampi.si radi pomagamo, zato smo skupaj s trgovino Decathlon, ki odpira novo trgovino na Rudniku v Ljubljani, podarili šotor Quechua.

Na našem kamping forumu se je oglasil Mitja in opisal dogodke iz letošnjega družinskega kampiranja v kampu Valkanela v Vrsarju, ko je med poletno nevihto na njihovo parcelo ob morju in šotor padla velika borova veja.

Na veliko srečo nobenemu ni bilo nič, žal pa je bil šotor ob nesreči popolnoma uničen. V kampu so sicer naredili škodni zapisnik, vendar pa je bil problem, da ni imel več računa od nakupa šotora, tako da od zavarovalnice ni dobil poplačane škode..

Ker je kamp Valkanela naš partnerski kamp, letos pa smo imeli odlično sodelovanje tudi s trgovino Decathlon, ki ima v ponudbi tudi kamping opremo Quechua, smo se odločili, da Mitji podarimo šotor Quechua Arpenaz 4.2. Tako bo lahko tudi v naslednjih letih peljal svojo družino na kampiranje in uživanje ob morju. Mitja je obljubil, da bo s kamping sezone 2020 poslal nove fotografije, ki jih bomo z veseljem objavili tudi na naši spletni strani.

Novi Decathlon na Rudniku v Ljubljani

Decathlon bo v petek, 8. novembra 2019, odprl novo trgovino na Rudniku (Premrlova ulica 14 - v neposredni bližini trgovine Rutar) v Ljubljani. Za prvi vikend v soboto in nedeljo pripravljajo peturni nagradni maraton, kjer boste lahko osvojili brezplačne superge, darilne bone in več kot 100 vrednih nagrad.

Tudi v novi trgovini boste lahko ob nakupu športne in kamping opreme sodelovali v novem programu zvestobe Decathlon Team. Z nakupom zbirate medalje, ki jih potem zamenjate za športne aktivnosti pri ponudnikih po celotni Sloveniji ali servisne storitve v Decathlonovih trgovinah. Več o ponudbi trgovin Decathlon izveste na www.decathlon.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
4504 ogledov