Razstava šotorov in cenejši nakup kamping opreme v Mixi Caravaningu v Šenčurju

Datum objave
Kategorija
Statistika
2524 ogledov

Pred pričetkom kamping sezone so v Mixi Caravaningu v Šenčurju pripravili razstavo šotor. Tako si lahko pred nakupom šotore ogledate, preverite velikost in sistem postavljanja.

Trgovino s kamping in karavaning opremo Mixi Caravaning številni ljubitelji kampiranja že dobro poznate. Pri njih boste našli številne izdelke za opremo avtodomov in počitniških prikolic, šotore ter kamping opremo: Omogočajo pa tudi servis počitniških vozil in vgradnjo dodatne opreme.

Razstava šotorov in cenejši nakup kamping opreme

Še do 30. aprila si lahko ogledate že postavljene šotore. Gre za 10 šotorov znamk Robens, Outwell, Vango in Eureka. Polovica šotorov je klasičnih s palicami, druga polovica pa je napihljivih. Gre za dimenzijsko različne šotore, tako da si lahko resnično izberete vam najbolj primeren šotor.

V trgovini Mixi Caravaning imajo stalno na zalogi bogat izbor kamping opreme (mize, stoli, ležalniki, kamping kuhinje...) in izdelkov, ki jih potrebujejo lastniki avtodomov in počitniških prikolic npr. kemikalije za uporaba sanitarij, tende, baldahine, zaščitne ponjave, nosilce koles, klimatske naprave... Do konca aprila imajo imetniki naše kamping kartice poseben 8% popust na redne cene izdelkov iz zaloge (popusti se ne seštevajo).

Poskrbijo tudi za servis avtodomov in prikolic, vgraditev elektronskih naprav (npr. TV, navigacije, vzvratne kamere), klim, moverjev, strešne postelje...

So tudi zastopniki za počitniške prikolice Fendt in Wingamm, avtodomov Mobilvetta in Elnagh ter strešnih šotorov Autohome – modeli Maggiolina, Columbus in AirTop.

Več informacij o ponudbi kamping trgovine Mixi Caravaning dobite na - www.mixi-caravaning.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
2524 ogledov