River Camping Bled ima novo mobilno trgovino Tuš

Datum objave
Kategorija
Statistika
6399 ogledov

River Camping Bled je bil odprt pred dvema letoma in je že takoj požel odlične ocene, lansko leto pa je bil tudi prejemnik dveh nagrad Naj kamp Adria. Letos so v ponudbo kampa dodali tudi nov koncept Tuš trgovine, kar gostom močno olajša dostop do živil.

River kamp Bled sodi med najboljše kampe v Sloveniji, ki se lahko pohvalijo z veliko dodatne ponudbe. Ob kampiranju omogočajo tudi najem mobilnih hišic in glamping šotorov Adria, gostom pa je na voljo tudi zunanji bazen, zanimiva otroška igrala in kolesarski park.

Dodatno omogočajo najem koles, v sodelovanju z zunanjimi ponudniki pa tudi rafting na reki Savi, zipline, soteskanja, jahanje konj, v bližini je tudi znano golf igrišče.

Za gostinsko ponudbo poskrbi restavracija v kampu, do sedaj pa je manjkala trgovina, tako da so morali gosti po živila v trgovine v Lesce ali na Bled.

NOVO - mobilna trgovina Tuš

Tuš je konec junija v River kampu Bled predstavil popolnoma nov koncept mobilne trgovine, ki turistom in okoliškim prebivalcem ponuja izbor izdelkov, prilagojen priložnostnim nakupom med dopustom ali za vsakodnevne potrebe v gospodinjstvu.

Gre za prvo trgovino s takšnim konceptom delovanja, ki ga bodo razširili še na druge, izbrane lokacije po Sloveniji.

Tuševa mobilna trgovina ima popolnoma prilagojeno ponudbo izdelkov, ki vsebuje vse od osnovnih živil, pakiranih svežih izdelkov, hlajenih pijač do osnovnih neživilskih izdelkov - vse, kar nekdo, ki se kot turist ali domačin nahaja na tem območju, potrebuje v svojem dnevu.

Ob obisku trgovine smo tudi preverili, če imajo v ponudbi zlate kroglice. Kljub temu, da je trgovinica majhna, pa so bile zlate kroglice na polici in to še po zelo ugodni ceni.

Trgovina, ki je odprta od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro, je opremljena tudi s samopostrežnimi blagajnami, kar še poveča učinkovitost nakupovanja.

Več informacij o kampiranju v River Camping Bled >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
6399 ogledov