Prvomajsko kampiranje in Slovenski vikend v Biogradu

Datum objave
Kategorija
Statistika
3694 ogledov

Biograd bo tudi letos za prvomajske počitnice pripravil posebno prireditev - Slovenski vikend v Biogradu, ko bo veliko zabave in športnih aktivnosti ter koncerte dalmatinskih klap in slovenskih skupin Modrijani in Čuki.

Prvomajske počitnice lahko preživite v enem od kampov v Biogradu in ob tem uživate na toplem soncu oz. kopanju v morju.

Letos bo Slovenski vikend v Biogradu bo potekal od petka, 24. aprila, do sobote, 2. maja. Organizatorji so pripravili bogat program koncertov:

> 24. april – The Second Hand Band
> 25. april – Klapa Bunari
> 26. aprila – Modrijani
> 30. aprila – Klapa Rišpet
> 1. maja – Magic Seventy band
> 2. maja – Čuki

Za ljubitelje aktivnosti bodo organizirali tekaško prireditev po urejeni poti ob morju, družinsko kolesarjenje in izlet z ladjico.

Otroci so najbolj veseli pohoda iz Biograda do zabaviščnega parka Biograd, kjer je na voljo veliko adrenalinskih igral od vlakca smrti do gusarske bitke na čolnih, hiše strahov in velikih gugalnic.

Prvomajsko kampiranje in najem mobilne hišice v kampu Park Soline

Kamp Park Soline je urejen ob robu Biograda, s katerim je povezan z lepo urejeno sprehajalno potjo (15 minut hoje).

Letos so v kampu prenovili sanitarije in zgradili ene nove, sicer pa omogočajo kampiranje z Avtokampi kamping kartico po izredno ugodni ceni:

> 19 € na noč za 2 osebi in psa na parceli Comfort z elektriko in vodo v terminih 1.3. - 30.6. & 1.9. - 30.11. V času prvomajskih počitnic otroci mlajši od 5 let kampirajo brezplačno, od 5 - 12 let pa doplačajo 4,40 € na noč.

> če želite kampirati na parceli v coni ob morju, stane za prvomajske počitnice paket za 2 osebi 25,20 € na noč.

Najem mobilne hišice v Biogradu - v kampu Park Soline omogočajo tudi najem mobilnih hišic in cene za prvomajske počitnice so zelo ugodne. Mobilno hišico za 4 – 6 oseb lahko najamete po ceni od 54 do 64 € - dodatno pa podarijo en dan bivanja - plačate 3, bivate 4 noči. Cena najema mobilne hiške je odvisna od lokacije in tipa mobilne hišice.

Za goste kampa bodo pripravili posebno ponudbo popustov v njihovih restavracijah, gostom v mobilnih hiškah pa nudijo tudi 1 x brezplačni najem koles.

Kamp Ljutič - najem modernih mobilnih hišic ob morju

Kamp Ljutič je kamp, ki leži tik ob večjem kampu Park Soline. Večina gostov je pavšalistov, lani odprt nov del kampa pa je namenjen najemu mobilnih hišic agencije Mediteran Kamp. Mobilne hišice so za 4+2 osebi in so postavljene v bližino morja.

Cena najema mobilnih hišic agencije Mediteran Kamp za prvomajske počitnice je od 50 do 80 €. Na zgodnje rezervacije nudijo še 10% dodatnega popusta.

Datum objave
Kategorija
Statistika
3694 ogledov