Kamp Straško je podaril tedensko kampiranje!

Datum objave
Kategorija
Statistika
7092 ogledov

Kamp Straško iz Novalje na otoku Pag sodi med najboljše kampe ob hrvaški obali. V nagradni igri je Straško podaril tedenske družinske počitnice.

Pod novico smo objavili ime srečnega nagrajenca, ki je prejel lepo nagardo - tedensko kampiranje v kampu Straško.

Kampiranje v Novalji

Počitnice v kampu bodo tudi naslednje leto zelo priljubljene, saj parcele gostom nudijo distanco, bivanje v naravnem okolju pa je priporočeno tudi s strani zdravstvenih delavcev.

Lokacija kampa Straško je odlična tudi za aktivnosti od kolesarjenja do pohodniških izletov npr. na otoku Pag najvišji hrib Sv. Vid (349m). Priporočamo tudi izlet do Metajne, kjer so najlepše plaže na Pagu, v kraj Lun na ogled stoletnih nasadov oljk in na sprehod po starem delu mesta Pag.

Kamp Straško kampistom nudi velike parcele z odlično senco, ki so urejene ob 2 km dolgi prodnati plaži ki ima sredi zaliva tudi mivko. Gornji del kampa je neparceliran in omogoča cenovno ugodnejše kampiranje.

Imetniki naše Avtokampi kamping kartice pa dobite posebno ceno - 2 osebi izven glavne sezone kampirata za samo 20 €, dodatno pa velja bivate 7, plačate 6 dni. V sezoni velja 5% popust, zato ne pozabite na recepciji pokazati kartice za sezono 2021.

Udoben dopust v mobilni hišici ali glamping šotora

Mobilne hišice Adria za 4 – 6 oseb s odlična izbira, saj nudijo apartmajsko udobje v kampu. Odločite se lahko za najem mobilne hiške ob morju, ob bazenih ali v senčnem osrednjem delu kampa. Vse hišice imajo lastno kopalnico in kuhinjo, tako da uporaba skupnih prostorov ni potrebna, na voljo pa so z dvema ali tremi spalnicami.

V gornjem delu kampa so na voljo tudi glamping šotori – manjši romantični šotori so namenjeni parom, večji pa nudijo dve spalnici za 4 – 5 oseb.

Straško razvaja z dodatno ponudbo

V kampu bo vsak našel zabavo za sebe. Najmlajši kampisti so navdušeni ob številnih igralih, pri recepciji je tudi mini živalski vrt z osličkom, kozami, zajčki, želvami, lahko pa se odločite za jahanje konj po kampu. Osrednja cesta ob morju je zaprta za promet, tako da otroci lahko barvajo in se brezskrbno vozijo s skiroji in kolesi

Malce večji radi ustvarjajo v sklopu animacije, se zabavajo z risanimi junaki, uživajo na bazenih in se zvečer odpravijo v mini disko ter kino na plaži.

Športni navdušenci ne pozabite žog za nogomet in odbojko ter teniških loparjev, saj so v kampu lepo urejena igrišča, ob njih pa še velik fitnes na prostem. Več informacij o ponudbi kampa Straško dobite na spletni strani www.campingstrasko.com

Nagradna igra - ime srečnega nagrajenca

Kamp Straško iz Novalje je podaril lepo nagrado:

- 7 dnevno kampiranje ali najem mobilne hišice za 2 odrasli osebi + 2 otroka (do 12. let) v terminu od 16.4. do 30.6. ali od 1.9. do 10.10. 2021

Nagrado prejme:  Katja Janževec, Kamnik

Čestitamo! Nagrajenka bo o nagradi obveščena po elektronski pošti.

Datum objave
Kategorija
Statistika
7092 ogledov