TakeOff počitniška prikolica - nov koncept kampiranja

Datum objave
Kategorija
Statistika

Nizozemsko podjetje Easy Caravanning je na sejmu počitniških vozil v Utrechtu predstavilo novo majhno počitniško prikolico TakeOff. Objavljamo prve fotografije in opis razstavljene prikolice.



V Easy Caravanningu so naredili prikolico, ki združuje prednosti šotorske prikolice in klasične počitniške prikolice. Gre za hitro in enostavno postavitev, trdno streho ter funkcionalno notranjost.

Prikolica sodi med lahke priklopnike  z največjo dovoljeno maso do 750 kg, tako da je vozna z B kategorijo vozniškega dovoljenja. Ker je prikolica tudi dimenzijsko majhna – dolžina skupno s priklopom 4,92 m in širina 1,85 m, je primerna tudi za manjša in električna vozila. Dostopna je v sedmih različnih barvah, tako da jo lahko prilagodite vašemu vozilu.

Postavitev v samo 30 sekundah

Največja prednost TakeOff prikolice je postavitev v le 30 sekundah, zato je zanimiva predvsem za tiste, ki radi potujejo in si med počitnicami ogledajo več zanimivih krajev.

Stranice prikolice so narejene iz šotorskega platna in vključujejo tudi panoramska okna. Sistem plinskih vzmeti omogoča enostavno odpiranje in zapiranje, nekako tako kot bi odprli prtljažnik avtomobila. Zadnja stranica vključuje tudi vrata in stopnice za lažji vstop v prikolico, posebne pa so tudi led luči, ki poleg osvetlitve prikolice služijo tudi kot dodatna osvetlitev parcele.

Notranjost prikolic je majhna, vendar s stojno višino in funkcionalno urejenostjo. Na levi strani je kuhinja, ki vključuje dva plinska gorilnika, pomivalno korito in hladilnik. Posebnost je, da lahko celoten kuhinjski del enostavno prestavite ven in med kuhanjem uživate v naravi. Na voljo je tudi prostor za stranišče.

Dnevna postavitev vključuje dve klopi in mizo, ki se zvečer hitro spremeni v udobno posteljo dimenzije 205 x 160 cm. Če boste prikolico uporabljati čez celo leto, je kot dodatna oprema na voljo tudi ogrevanje.

Komu je namenjena nova TakeOff prikolica?

Pri razvoju so imeli v mislih vse segmente aktivnih popotnikov od mladih do starejših, ki se večkrat v letu odpravijo na krajše ali daljše kamping počitnice.

Za vleko te prikolice je dovolj že manjši avto, zaradi kompaktnih dimenzij, pa imate prikolico parkirano kar doma, kjer je vsak dan pripravljena za odhod na lepše. V podjetju Easy Caravanning pa razmišljajo tudi o možnosti najema prikolice na prevzemnih mestih po tujini.

Osnovna cena prikolice TakeOff je 12.995 €, seveda pa je možno ob nakupu prikolice naročiti veliko dodatne opreme npr. nosilec koles, predprostora, večja platišča...  Predvidena prva dobava prikolic je v marcu 2020.

Več o prikolici izveste na - www.easycaravanning.com