Terra Park - nakup nove mobilne hišice Adria na otoku Pag

Datum objave
Kategorija
Statistika
4673 ogledov

Mobilne hišice ob morju so najhitrejša možnost, da pridete do svojega vikenda na Jadranu. Terra Park Phalaris Holiday Homes bo novo urejeno naselje privatnih mobilnih hišic na otoku Pag. Urejen bo ob že delujočem kampu na mirni lokaciji severno od Novalje, kjer boste lahko kupili svojo mobilno hiško.

Sedaj je enkratna priložnost za nakup mobilne hišice in že poleti 2021 boste lahko uživali na Jadranu.

Letos smo videli, da je lastništvo nepremičnine in pavšalna pogodba v kampu velikokrat pomenilo možnost enostavnejšega prehoda državne meje ter odhoda na morje. Mobilno hišico v kampu lahko uporabite tudi za pisarno in "delo od doma", v prostem času pa z družino uživate na morju.

Nakup mobilne hišice na otoku Pag

Na severen delu otoka Pag imamo že nekaj let odličen kamp Navis, ki se v sezoni 2021 spreminja v kamp Terra Park Phalaris. Kamping del ponudbe ostaja nespremenjen z lepo urejenimi parcelami ob prodnati plaži bo še vedno privabljal ljubitelje mirnih počitnic.

Novost je Terra Park Holidays Homes - naselje mobilnih hišic, ki bo urejeno na povsem ločenem delu kampa na novo urejenem na skrajno desni strani. Gre za prvi tako urejen resort mobilnih hišic na Hrvaškem, ki bo namenjen privatnim pavšalnim lastnikom, ob tem pa bodo omogočali upravljanje z nepremičnino.

Hrvaško podjetje 2 DOOR je uradni partner slovenskega podjetja Adria Dom iz Črnomlja. Pohvalijo se lahko s postavitvijo mobilnih hišic v kampih Njivice na Krku, Porto Biondi v Rovinju, Park Soline v Biogradu, Jezera na otoku Murter in kampu Pašman.

Prednosti nakupa mobilne hišice v Terra Park

V novo urejenem naselju mobilnih hišic Terra Park Holiday Homes lahko izbirate med različnimi modeli mobilnih hišic Adria XLine slovenskega proizvajalca Adria Dom.

Na voljo so mobilne hišice za 4 do 6 oseb s površino 30 ali 40 m2, ki so opremljene z dvema ali tremi spalnicami, vse pa imajo tudi po dve kopalnic. Najbolj luksuzne bodo mobilne hišice v prvi vrsti ob morju, ki bodo vključevale tudi privaten bazen.

Ponudba nakupa mobilnih hišic:

> dolgoročna pavšalna pogodba (15 let) za uporabo parcele in postavitev mobilne hišice

> fizično ločen del kampa namenjen mobilnim hišicam

> mobilne hišice postavljene na velikih parcelah + urejen parkirni prostor

> novi tlorisi odlično opremljenih mobilnih hišic Adria (velike steklene površine, led razsvetljava, odklepanje na kartico, brez plinskih naprav v kuhinji)

> privaten bazen z ogrevano vodo v prvi vrsti mobilnih hišic

> moderno urejen osrednji dnevni prostor s popolnoma opremljeno kuhinjo

> na izbiro mobilne hišice z dvema ali tremi spalnicami

> v vsaki hišic po dve kopalnici z modernimi tuš kabinami in wc-ji

> dve klimatski napravi + talno električno ogrevanje za udobnejšo uporabo v hladnejših mesecih

> urejena terasa + bioklimatske pregole na daljinsko upravljanje lamel, ki se prilagodijo položaju sonca

> smart home sistem za komunikacijo z recepcijo.

Lokacija kampa in naselja mobilnih hišic Terra Park Phalaris je na zahodni strani otoka Pag. Od Novalje je po cesti oddaljen le 5 km, ob morju pa je urejena sprehajalna pot, tako da je do mesta 15 – 20 minut hoje oz. s kolesom še hitreje.

V kampu je vsa potrebna dodatna infrastruktura od pekarne do restavracije, lokala na plaži, otroškega igrišča in fitnesa. V kampu omogočajo tudi najem kajakov in SUP desk.

Plaža v sklopu kampa je prodnata z urejenimi senčniki, urejena je tudi pasja plaža.

Cena pavšala za mobilne hišice od 5.000 €

Cena letnega pavšala je odvisna od lokacije mobilne hišice – za tiste, ki so od morja oddaljene 100 m, bo cena pavšala 5.000 €, za hišice bliže morja pa 6.000 € oz. za mobilne hišice v prvi vrsti ob morju 7.000 € + doplačilo za urejanje bazena.

Cena pavšala vključuje neomejeno število oseb, zato se lahko odločite tudi za oddajanje preko kampa. Cena vključuje tudi porabljeno elektriko, vodo in vse ostale servisne storitve znotraj kampa.

Cene nakupa mobilnih hišic za 4 – 6 oseb so odvisne od tipa hišice, zato je najbolje poslati mail na [email protected] ali pa pošljete sporočilo preko WhatsApp +385 95 905 9510.

Datum objave
Kategorija
Statistika
4673 ogledov