Trgovina Mishop z akcijsko ponudbo izdelkov Xiaomi

Datum objave
Kategorija
Statistika
4907 ogledov

Slovenska trgovina Mishop omogoča enostaven nakup izdelkov Xiaomi, ki vključuje vse od mobilnih telefonov do električnih skirojev, robotskih sesalnikov in drugih pametnih izdelkov za dom. V ponedeljek, 6. aprila, nudijo dodaten 10% popust na vse Xiaomi izdelke.

Še pred časom je Xiaomi v Sloveniji zelo malo znan proizvajalec električnih naprav. Z odprtjem trgovine Mishop in vse bolj kakovostnimi napravami, pa se je prepoznavnost Xiaomi izdelkov hitro povečala.

Prednosti nakupa izdelkov Xiaomi v slovenski trgovini

V trgovini Mishop kupcem Xiaomi izdelkov omogočajo:

> nakup s plačilom po povzetju

> 2 letna garancija

> servis naprav v Sloveniji

> brezplačna poštnina ob nakupu nad 50 €

> dobava izdelkov z zaloge v 48 urah od naročila.

Električni skiroji in zložljivo električno kolo Xiaomi

Med ljubitelji kampiranja je bilo letos veliko tistih, ki so si za prevoz po kampu kupili električni skiro. Gre za zelo praktično prevozno sredstvo primerno tudi vožnjo po mestu. Avtodomarji uporabljajo električne skiroje tudi ogled mestnih središč. Skiro se namreč enostavno zloži, baterija pa odvisno od modela omogoča doseg od 30 do 45 kilometrov.

Zelo zanimivo in za kampiste uporabno je tudi zložljivo električno kolo Xiaomi, ki je s težo 14.5 kg zelo lahko, baterija pa zdrži do 45 kilometrov. Ker se kolo tudi zloži je zelo primerno za uporabo na popotovanju, seveda pa ga lahko potem uporabljate tudi doma npr. za prevoz v službo.

Novost v ponudbi so tudi zaščitne čelade Xiaomi, ki so še posebej primerne za uporabo na električnih skirojih.

Mobilni telefoni Xiaomi

V zadnjih letih mobiteli niso več samo sredstvo za komunikacijo, ampak so uporabni tudi za fotografiranje. Xiaomi je vse bolj znano podjetje, ki po ugodnih cenah nudi kakovostne mobitele z odličnimi tehničnimi specifikacijami, hitrim delovanjem in kakovostnim fotografskim delom. V trgovini Mishop poskrbijo, da so najnovejši mobiteli Xiaomi hitro dostopni tudi slovenskim uporabnikom, ob tem pa nudijo tudi garancijo in servis

Najnovejši pametni mobiteli v njihovi ponudbi so Xiaomi Mi Note 10, Xiaomi Redmi K20/Mi9T in Xiaomi Redmi Note 8T, ki resnično nudijo vse, kar imajo mobiteli dražjih znamk.

V kratkem pričakujejo na zalogi tudi najnovejši Xiaomi mobitel Mi 10 in Mi 10 Pro - več informacij je dostopnih na njihovem blogu

Za ljubitelje elektronike imajo na voljo tudi odlične brezžične slušalke in pametne zapetnice, ki merijo srčni utrip.

Robotski sesalniki in izdelki za dom

V trgovini Mishop nudijo tudi izdelke, ki poskrbijo, da bo vaše stanovanje čistejše in vam bo ostalo več prostega časa. Robotski sesalniki Xiaomi so prisotni že v številnih domovih, Xiaomi pa nudi tudi aparate, ki ob sesanju tla tudi pobrišejo. To pomeni 2x prihranek časa in še bolj čisto stanovanje.

Če pa imate še vedno radi kontrolo nad čiščenjem, potem pa imajo za vas pokončne brezžične sesalnike, ki jih lahko uporabite tudi za čiščenje vozila.

Imajo pa v trgovini Mishop tudi številne durge izdelke Xiaomi, ki pridejo prav doma. Tako recimo lahko kupite električne zobne ščetke in sušilnike las, električne kuhinjske pripomočke npr. tehtnica, mešalniki, ojačevalnike wifi signala in routerje, ki izboljšajo povezljivost elektronskih naprav, pametne žarnice ... več na www.mishop.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
4907 ogledov