Trgovina Mishop z akcijsko ponudbo izdelkov Xiaomi

Datum objave
Kategorija
Statistika
325 ogledov

Slovenska trgovina Mishop praznuje 2 leti delovanja, zato so ob tem dogodku znižali cene številnim izdelkom Xiaomi, med katerimi najdete mobitele, električne skiroje in robotske sesalce.

Pred dvemi leti je bil Xiaomi v Sloveniji zelo malo znan proizvajalec električnih naprav. Z odprtjem trgovine Mishop in vse bolj kakovostnimi napravami, pa se je prepoznavnost izdelkov Xiaomi hitro povečala.

Sedaj najdemo Xiaomi izdelke v vseh segmentih od mobilne telefonije, skirojev do izdelkov za dom npr. sesalci, zobne ščetke, tehtnice in varnostne naprave.

Prednosti nakupa izdelkov Xiaomi v slovenski trgovini

V trgovini Mishop kupcem omogočajo nakup s plačilom po povzetju, vsi izdelki imajo 2 letno garancijo, omogočajo servisa naprav v Sloveniji in brezplačno poštnino ob nakupu nad 50 €.

Izdelke, ki so na zalogi, dobite na dom v 24 – 48 urah, kar je super ob kakšnih praznovanjih, saj lahko uporaben izdelek podarite kot lepo darilo.

Letošnji hit električni skiroji, novost zložljivo električno kolo Xiaomi

Med ljubitelji kampiranja je bilo letos veliko tistih, ki so si za prevoz po kampu kupili električni skiro. Gre za zelo praktično prevozno sredstvo primerno tudi vožnjo po mestu. Avtodomarji uporabljajo električne skiroje tudi ogled mestnih središč. Skiro se namreč enostavno zloži, baterija pa odvisno od modela omogoča doseg od 30 do 45 kilometrov. V trgovini Mishop nudijo skiroje Xiaomi in Segway, na določene modele pa s kodo AVTOKAMPI2019 nudijo 10 € popusta.

NOVO - zelo zanimivo in uporabno je tudi zložljivo električno kolo Xiaomi, ki je s težo 14.5 kg zelo lahko, baterija pa zdrži do 45 kilometrov. Ker se kolo tudi zloži je zelo primerno za uporabo na popotovanju, seveda pa ga lahko potem uporabljate tudi doma npr. za prevoz v službo.

Novost v ponudbi so tudi zaščitne čelade Xiaomi, ki so še posebej primerne za uporabo na električnih skirojih.

Mobilni telefoni Xiaomi

V zadnjih letih mobiteli niso več samo sredstvo za komunikacijo, ampak so uporabni tudi za fotografiranje. Xiaomi je vse bolj znano podjetje, ki po ugodnih cenah nudi kakovostne mobitele z odličnimi tehničnimi specifikacijami, hitrim delovanjem in kakovostnim fotografskim delom.

Najnovejši pametni mobiteli v njihovi ponudbi so Redmi Note 8, Xiaomi Mi A3 in Xiaomi Mi 9T, ki resnično nudijo vse, kar imajo bolj znani mobiteli. Za najbolj zahtevne uporabnike pa ob osnovnem modelu nudijo tudi mobitele z oznako PRO.

Odločite se lahko tudi za cenejše mobitele, ki so primerni za vso družino in jih nudijo v različnih barvah. Vsi Xiaomi pametni telefoni, kupljeni pri Mishop, imajo slovenski meni in seveda garancijo ter servis v Sloveniji.

Robotski sesalniki za čistejši dom

V trgovini Mishop nudijo tudi izdelke, ki poskrbijo, da bo vaše stanovanje čistejše in vam bo ostalo več prostega časa. Robotski sesalniki Xiaomi so prisotni že v številnih domovih, Xiaomi pa nudi tudi aparate, ki ob sesanju tla tudi pobrišejo. To pomeni 2x prihranek časa in še bolj čisto stanovanje.

Če pa imate še vedno radi kontrolo nad čiščenjem, potem pa imajo za vas pokončne brezžične sesalnike, ki jih lahko uporabite tudi za čiščenje vozila.

Izkoristite >>akcijsko ponudbo izdelkov Xiaomi<<, ki jo nudi trgovina Mishop ob 2. obletnici delovanja.

Datum objave
Kategorija
Statistika
325 ogledov