Trgovina NaZraku.si podarja hitropostavljiv šotor

Datum objave
Kategorija
Statistika
5180 ogledov

NaZraku.si je trgovina, kjer bodo na svoj račun prišli ljubitelji šotorjenja, saj so znani po odlični ponudbi kakovostnih šotorov (Kampa, Bertoni, Qeedo), dodatne kamping opreme in opreme za vodne športe.

V nagradni igri, ki bo potekala do 24. aprila, trgovina NaZraku.si podarja šotor, ki ga lahko postavite v pol minute, in spalno vrečo. Odgovorite na spodnje nagradno vprašanje.

Nakup kakovostnega šotora

Pri nakupu šotora je potrebno biti precej previden in pred nakupom razmisliti kakšen šotor resnično potrebujemo. Največ napak je pri izbiri velikosti, obliki in sistemu postavljanja.

V trgovini NaZraku.si vam bodo znali svetovati, saj so tudi sami šotoristi. Če prisegate na kvaliteto, potem boste zagotovo zadovoljni s šotori Kampa ali Bertoni. Vrhunec ponudbe predstavljajo napihljivi šotori Kampa, kjer kvaliteta zračnih komor ni več vprašljiva, njihova velika prednost pa je enostavno postavljanje in zlaganje. Na voljo so manjši šotori za 2-3 osebe ali pa večji družinski šotori za 4 - 6 ali celo 8 oseb.

Novost so šotori Qeedo, ki jih odlikuje sistem hitrega postavljanja v 30 sekundah in so praktična izbira za popotovanje ali vikend kampiranje.

Predprostori, kamping oprema in vodni športi

Novost so predprostori Kampa za počitniške prikolice in tudi avtodome. Na voljo je več modelov baldahinov, ki so narejeni iz 4 Season materiala. Tega so predhodno testirali na močnem soncu v Avstraliji in dežju v severni Evropi, njegova odlika pa je dolga življenjska doba.

Če radi potujete ali pa kampirate tudi v zimskem času, potem lahko izberete tudi predprostore, ki se hitro postavijo ali celo napihnejo. Za več sence lahko najdete tudi tende, paviljone in ponjave.

Med kamping opremo so najbolj iskane kuhinjske omarice, mize, stoli, jedilni seti, spalne vreče in samonapihljive blazine. Poskrbite za dobro podlogo za pod šotor in tepih za v predprostor. Priljubljen je tudi voziček, ki olajša prevoz vse potrebne opreme na plažo.

Za ljubitelje vodnih športov imajo odlično ponudbo napihljivih kajakov in kanujev, SUP desk ter vlečnih tub Spinera.

Celotno ponudbo trgovine Nazraku.si si oglejte na www.nazraku.si

Trgovina NaZraku.si podarja šotor

Sodelujte v nagradni igri - odgovorite na nagradno vprašanje do 24. aprila in sodelujte v nagradnem žrebanju!

  1. Nagrada: šotor Qeedo Quick Ash 2

  2. Nagrada: Spalna vreča Bertoni

Nagradno vprašanje

Kateri šotor od spodaj naštetih lahko postavite v 30 sekundah?

Izpolnite obrazec in sodelujte v nagradni igri

Polja označena z rdečo zvezdico (*) so obvezna!

Uporabnik

Kraj bivanja

Kontaktni podatki

Kako največkrat kampirate?

Datum objave
Kategorija
Statistika
5180 ogledov