Odstranjevanje drevesne smole z vozila, prikolice ali šotora

Datum objave
Kategorija
Statistika
3022 ogledov

Kampiranje v senci borovcev je super in zelo priljubljeno, slaba stran borovcev pa je smola, ki pade na vozila, počitniške prikolice, šotore in tende. Smolo je dobro čim prej odstraniti, zato pa priporočamo čistilo Woshup, ki ga v trgovini Mixi Caravaning lahko kupite po akcijski ceni.

Drevesna smola je trdovratna, še posebej, ko se posuši in pusti madež na stvareh. Če vidite smolo na vozilo, prikolici ali šotoru, je najbolje s kakšno palčko takoj odstraniti večji del še ne strjene smole, potem pa uporabiti namensko čistilo za odstranjevanje smole.

WOSHUP je najnovejše čistilo znanega nemškega podjetja, ki nudi raznolika čistila tudi za avtodome, kolesa, odstranjevalce insektov …

V primeru čiščenja smole z vozila je pomembno, da čistilo ni preveč agresivno, ker drugače lahko poškoduje lak. Podobno je pri tendah, saj se poškoduje impregnacija. Nekateri za čiščenje priporočajo tudi vlažilne robčke, limono, jedilno olje, vendar pa to največkrat pomaga v primeru sveže smole.

Odstranjevalec smole Woshup poskrbi, da boste hitro očistili zasušene ostanke smole z vozila ali šotora, hkrati pa boste površino tudi dodatno zaščitili pred ponovno umazanijo oz. smolo.

Cena čistila za odstranjevanje smole Woshup je 18,20 €, za imetnike Avtokampi kartice pa pri Mixi Caravaning nudijo 10% popust.

Datum objave
Kategorija
Statistika
3022 ogledov