Ugodne cene kampiranja v Vrsarju in Rovinju – 2 osebi že od 16 €

Datum objave
Kategorija
Statistika
4659 ogledov

Imetniki Avtokampi kamping kartice lahko izkoristite akcijo kampov Maistra in že konec avgusta kampirate v Vrsarju in Rovinju po posebnih cenah npr. v kampu Amarin boste za 2 osebi plačali le 16 € na noč.

Vrsar in Rovinj sodita med zanimivi turistični destinaciji v Istri priljubljeni zlasti pri družinah, izven glavne turistične pa so pogosti obiskovalci tudi upokojenci, ki imajo radi lepo urejene sprehajalne poti ob morju.

Kampiranje v Vrsarju

Vrsar je zanimiva kamping destinacija, saj so v njegovi okolici kar trije kampi Maistra – Valkanela, Porto Sole in Koversada, od koder je do centra mesta le 15 – 20 minut hoje. Mesto navduši z majhnimi uličicami, dobrimi restavracijami in prekrasnim pogledom z razgledne točke v bližini cerkve na otočke pred krajem.

Za družinsko zabavo je zanimiv obisk Dinoparka, ki je urejen v bližnji Funtani in poleg maket dinozavrov nudi tudi različna igrala, vlakci, mini živalski vrt ter cirkuške predstave.

Med Slovenskimi gosti sta najbolj priljubljena kampa Valkanela in FKK Koversada, v zadnjih letih pa tudi kamp Porto Sole, ki je odprt čez celo leto.

Kampiranje v Rovinju

Maistra ima v Rovinju in njegovi okolici tri kampe – Amarin, Polari in Veštar. Za nas je Rovinj najlepše mesto v Istri, kjer številne ozke ulice vodijo do cerkvice Sv. Evfemije od koder boste videli celoten Rovinj, zvečer pa uživali v lepe sončnem zahodu.

Ob robu mesta je velik park Zlatni rt, kjer najdete zelo lepe plaže, predvsem pa veliko sprehajalnih in kolesarskih poti, za otroke pa priporočamo tudi ogled rovinjskega akvarija.

Akcijske cene kampiranja + pozen odhod

Izkoristite ugodno ceno kampiranja in obiščite Vrsar in Rovinj. Cena za imetnike Avtokampi kamping kartice vključuje 2 osebi na parceli Standard z elektriko, doplačati pa je potrebno turistično takso in prijavo. Dodatne osebe in otroci doplačajo po rednem ceniku. Na vseh ostalih parcelah bliže morja velja redni 10% popust na kamping kartico.

Dodatna ugodnost je pozen odhod iz kampa, ki velja do 22. ure in velja v primeru, če parcela ni rezervirana na dan vašega odhoda.

Cene za 2 osebi + parcelo Standard z elektriko za imetnike naše kamping kartice:

Kamp Valkanela – Vrsar – 18 € velja od 25.8. do 28.9.

Kamp Porto Sole – Vrsar – 18 € velja od 25.8. do 1.11.

Kamp Amarin – Rovinj – 16 € velja od 25.8. do 28.9.

Kamp Polari – Rovinj – 18 € velja od 25.8. do 28.9.

Kamp Veštar – Rovinj - 20 € velja od 1.9. do 28.9.

V FKK kampu Koversada v terminu od 25.8. - 28.9. lahjko pravtako izkoristite popust, ki pa je 10% na parcelo in osebe.

Več o kampiranju v Vrsarju in rovinju - www.maistracamping.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
4659 ogledov