V kampu Adria v Ankaranu vabijo na zimsko kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika
1793 ogledov

Lastniki avtodomov in tudi počitniških prikolic so v zimskih mesecih vabljeni v kamp Adria Ankaran, kjer bo tudi letos od 18. oktobra naprej urejen zimski camper stop. V času krompirjevih in božično – novoletnih počitnic bodo omogočali tudi najem mobilnih hišic.

Kamp Adria Ankaran bo na kamping parcelah ob morju omogočil parkiranje počitniških vozil, saj je lokacija zanimiva tudi v hladnejših mesecih. Gostom omogočajo kopanje v notranjem ogrevanem bazenu z morsko vodo, savne in masaže, urejena so teniška igrišča, otroška igrala, lokal ter restavracija.

V okolici Ankarana je kar nekaj zanimivih sprehajalnih poti in kolesarskih stez, ki omogočajo lepe izlete ob morju.

Zimski camper stop za 16 €, wellness paket za 26 €

V času zimskega camper stopa na parcelah nudijo priklop na elektriko, oskrbo s svežo vodo, izpust odpadne vode in kemičnega WCja ter prostor za pomivanje posode. Ker večina gostov pride ob koncu tedna, omogočajo pozno odjavo iz kampa do 21. ure, tako da lahko zadnji dan še uživate na toplem soncu.

Cena osnovnega camper stop paketa je 16 €, ki vključuje vozilo, vse osebe in parcelo ob morju. Doplačilo za elektriko je 3 € in za psa 2 €. Plačati je potrebno še prijavo 0,80 € in turistično takso 2,50 € na osebo, za otroke stare 7 – 18 let pa 1,25 €.

Nudijo tudi poseben wellness paket, katerega cena je 26 € in dodatno vključuje dve uri kopanja za 2 osebi v notranjem bazenu, ki velja na dan prihoda in odhoda. Vse ostale osebe imajo 10% popust na uporabo bazena.

Najem mobilnih hišic možen v času počitnic

Gostje, ki si želijo več udobja, bodo najeli mobilno hišico, ki je opremljena z lastno kuhinjo, dnevnim prostorom, kopalnico in dvema oz. tremi spalnicami.

V kampu Adria Ankaran bodo v zimskem času omogočili najem mobilnih hišic za 2 - 6 oseb med krompirjevimi počitnicami in tudi novoletnimi prazniki.

Cena najema mobilne hiške za min. 2 noči za krompirjeve počitnice je od 76 €, v času novoletnih počitnic pa je cena najema mobilne hišice od 129 €.

V ceni najema hišic je vključeno tudi 2 urno kopanje na dan za vse osebe, gostom pa nudijo 10% popust na wellness storitve.

Datum objave
Kategorija
Statistika
1793 ogledov