V kampu Šimuni na Pagu letos še več zabave

Datum objave
Kategorija
Statistika
1035 ogledov

Če bi radi počitnice preživeli v kampu, kjer se stalno nekaj dogaja, potem bo kamp Šimuni na otoku Pag prava izbira. Kamp je tudi letos kot eden najboljših v Evropi prejel nagrado ADAC Superplatz, lani pa nagrado Naj kamp Adria.

Kamp Šimuni slovi kot kamp z eno najlepše urejenih plaž, ki je kombinacija peska in proda. To je odlično za otroke, ki se v morju lahko igrajo.

Obstoječi vodni park z napihljivimi igrali bodo letos še povečali z novimi igrali. Na plaži so gostom na voljo senčniki in ležalniki, urejenih je tudi več lokalov. Za lastnike čolnov so lepo uredili priveze, delujeta tudi deskarski in potapljaški center.

V kampu so dobrodošli tudi kužki, saj imajo kar dve pasji plaži, dovoljeni pa so tudi v določenih mobilnih hišicah.

Kampiranje, mobilne hišice in bungalovi

Vzdolž obale so v kampu Šimuni kamping parcele urejene v terasah. Gre za dokaj senčne parcele opremljene z elektriko in vodo. Posebnost so parcele za avtodome na rtu tik ob plaži. Tam sicer ni sence, ima pa kampiranje tri metre od morja poseben čar. Manjši del je tudi neparceliran in tako namenjen šotoristom. Sanitarije so v zadnjih letih prenovili, lani pa so dodali še nov sanitarni objekt.

V kampu omogočajo tudi najem mobilnih hišic, ki so še posebej priljubljene pri družinah. Najbolj pogosto gostje najamejo mobilne hišice za 4 ali 6 oseb, v ponudbi pa imajo tudi manjše hišice za 2 osebi.

Letos so 40 starejših hišic zamenjali s 34 prostornejšimi hišicami, ki so tudi odlično opremljene. Imajo tudi dve mobilni hišici, ki imata dostop in opremljenost prilagojeno invalidnim osebam.

Odločite se lahko tudi za najem lesenih bungalovov za 4 – 5 oseb, ki so opremljeni z lastno kuhinjo, kopalnico in dvema spalnicama.

Animacija, športne igre, wellness, kulinarika

Otroci obožujejo animacijo v kampu Šimuni, ki je zares odlična. Od jutra do večera se animatorji ukvarjajo z otroki, pripravljajo igrice, ustvarjalne delavnice, večerne zabave, ob tem pa ne pozabijo na odrasle, ki jih pogosto vključijo v program. Imajo tudi notranjo igralnico, letos pa bodo omogočili poseben program za otroke do tretjega leta starosti.

Od športa imajo v kampu lepo urejena igrišča za košarko, nogomet, tenis, namizni tenis, odbojko, zunanji fitnes in plezalno steno. V potapljaškem centru se lahko udeležite tečaja potapljanja, strokovnjaki vodne športe pa vas bodo naučili surfati, veslati na SUP deski ali v kajaku.

Medtem ko se bodo otroci zabavali, pa odrasli lahko obiščete wellness na plaži, ki vključuje lepotni salon in slano plažo. Poskrbeli bodo za sproščujočo masažo za boljše počutje, za nego obraza, telesa, las in nohtov.

Poskrbljeno je tudi za raznoliko gastronomsko ponudbo. V restavraciji Mali raj boste uživali v ponudbi hrvaške, indijske, kitajske, tajske, mehiške, italijanske in španske kuhinje. Gostilna Pescaria je znana po morskih dobratah, picerija Kaštel pa po italijanski kuhinji. Novost bo Burger bar, kjer vam bodo pripravili raznovrstne burgerje in ponudili craft pivo.

Prireditve v kampu Šimuni v sezoni 2019

  • 17. – 19.5. - Rock & Bike Tour – rekreativni kolesarski maraton na otoku Pag – kolesarjenje na 44 km trasi z ogledi zanimivosti bo v soboto 18.5., bogat dodatni program s koncerti
  • 24. – 26.5. – Potapljaške igre – dogodek, ki pritegne potapljače in ljubitelje podvodnega ribolova – tekmovanja, testiranje nove opreme, koncert
  • 15.5. – 15.9. – vsako sredo – ognjemet, koncerti, ognjena animacija
  • 24.7. – Dan kampa Šimuni – karnevalska povorka, ognjene predstave, športna tekmovanja, koncerti, kulinarični dvoboji
  • 14.8. – Poletni festival – zabavna prireditev z veliko zabave in aktivnosti
  • 26. – 29.9. - Shimuni Open – za vse ljubitelje surfanja, kajtanja in veslanja na SUP deskah – tekmovanja, koncerti, zabava

Akcijske ponudbe

Avtokampi kamping kartica nudi dodatne popuste na kampiranje in sicer v terminih 1.3. – 1.6. & 14.9. – 15.11. lahko 2 osebi na parcelah v coni C kampirata že za 15€. Cena vključuje tudi elektriko in psa. Če želite kampirati na ostalih parcelah bliže morja pa boste dobili 5% popust.

Sam kamp pa v terminih do 29. junija nudi posebno akcijo (se ne sešteva s popusti na kamping kartico), v kateri so znižali cene parcel v conah B in C za 20%, cene najema mobilnih hišic in bungalovov pa so nižje za 10%. Dodatno ugodnost te akcije je, da pes kampira brezplačno.

Več informacij o ponudbi kampa Šimuni dobite na - www.camping-simuni.hr

Datum objave
Kategorija
Statistika
1035 ogledov