V Merkur po kamping opremo za super dopust s šotorom, prikolico ali avtodomom

Datum objave
Kategorija
Statistika
3364 ogledov

Kamping sezona je pred vrati in če je bil mesec maj hladen, upamo, da bo poletje postreglo z več sonca in toplejšim vremenom. To bo dobrodošlo za ljubitelje kampiranja in preživljanja dopusta v naravi.


Številni morate še kupiti oz. dokupiti potrebno kamping opremo in sedaj je pravi čas za obisk trgovin Merkur, kjer so tudi letos pripravili bogato ponudbo.

Seveda imajo večino izdelkov tudi v spletni trgovini, tako da si lahko že doma pripravite seznam ali pa opravite spletni nakup in ob tem izkoristite številne akcijske ponudbe in popuste:

-  Izberite svoj popust - natisnite kupon za 5 do 90% popust in obiščite trgovine Merkur od 10. do 16.7. 2019.

-  Poletni mega popusti - 20% na vse za kampiranje, vrtne garniture, šotore, bazene, žare, napihljive blazine do 4. 8. 2019 oz. do prodaje zalog.

Vsa oprema za ljubitelje kampiranja

V trgovinah Merkur so za šotoriste pripravili ponudbo šotorov za 2 do 8 oseb znamk Easy Camp, Outwell in Coleman. Na zalogi imajo tudi napihljive spalne blazine, spalne vreče, paviljone Brunner Medusa za dodatno senco, plinske gorilnike in žare, hladilne torbe ter jedilne pribore.

Izbirate lahko med številnimi zložljivimi kamping mizami, omaricami primernimi za kuhanje, stoli in ležalniki. Da bo ponoči svetlo, pa ne pozabite na eno od baterijskih ali plinskih svetilk.

Pred odhodom na kampiranje si priskrbite še električen podaljšek in adapter, ki omogoča priklop na električno omarico v kampu.

Tudi v Sloveniji je nakup avtodoma vse bolj priljubljeno, tako da v Merkurju nudijo tudi nakup dodatne opreme za popotovanje s počitniškimi vozili. Enojne ali dvojne stopnice, zaščitne ponjave za kolesa, izolacijske zaščite za stekla, predprostor za kampiranje s kombijem, led svetila in dodatna ogledala, ki jih potrebujete ob vleki počitniške prikolice. Vse to boste dobili na enem mestu.

Datum objave
Kategorija
Statistika
3364 ogledov