V nedeljo na otroški bal v kamp Menina

Datum objave
Kategorija
Statistika
731 ogledov

V kampu Menina so poskrbeli za zanimiv družinski dogodek - Otroški bal, ki bo potekal v nedeljo, 6. oktobra. Čez cel dan bo organizirana pestra animacija otrok, niso pa pozabili niti na starše.

Zabava za celotno družino

Otroški bal v kampu Menina bo potekal v nedeljo med 10. in 18. uro, ko se bodo otroci lahko preizkusili pri plezanju v adrenalinskem parku, igrah z ovirami, gokarti, plezanje po monkey climbu, rajanje za najmaljše, ustvarjalnice in poslikava obraza.

Na koncu otroške adrenalinske dogodivščine pa jih bo obiskal tudi čarovnik in mulčke popeljal v svet otroških sanj. Vsak udeleženec ob uspešnem zaključku aktivnosti prejme nagradni sladoled!

Odrasli se bodo lahko udeležili delavnice joge in akro joge. Predznanje pri delavnicah ni potrebno, priporočamo športno obutev in obleko. Pri delavnici imenovani »starši letijo« je potrebna udeležba v paru.

Program bo potekal skozi celoten dan. Pričetek otroškega bala je ob 10. uri, otroci lahko poljubno izbirajo dejavnosti, ki bi jih radi preizkusili. Prvi del se bo odvijal do 12. ure, sledi nekaj časa za kosilo in ponoven pričetek delavnic od 14. do 16. ure. Za tem sledi skupno rajanje in nastop čarovnika.

V rokavu pa skrivamo še kakšno presenečenje za moški del družine!

Cena udeležbe je 20 € za 2 odrasli osebi in 2 otroka, dodaten otrok pa stane 10 €.

Vstopnico lahko zaradi lažje organizacije kupite preko emaila kampa Menina -  [email protected], lahko pa tudi na dan dogodka direktno v kampu.

Več informacij na - www.campingmenina.com

Adrenalinski park v kampu Menina

Datum objave
Kategorija
Statistika
731 ogledov