V štirih minutah do kartice Diners Club - prvo leto brezplačno!

Datum objave
Kategorija
Statistika
330 ogledov

Imetniki naše kamping kartice imajo dodatno ugodnost pri kartici Diners Club - brez plačila članarine za prvo leto članstva. Kartico enostavno naročijo na spletu, ob nakupih doma ali v tujini pa omogoča plačilo na obroke npr. tudi v trgovinah IKEA, Intersport, Merkur, Iglu...

Pridružite se klubu ugodnosti in postanete imetnik tudi za ljubitelje kampiranja zelo uporabne kartice Diners Club. Ne gre za klasično kreditno kartico, saj za pridobite kartice ne potrebujete menjati banke.

Nakupa kamping opreme, plačilo dopusta ali opreme za dom na obroke

Kampiranje v Sloveniji, na Hrvaškem, v Italiji ali drugje po tujini enostavno plačate z Diners Club kartico, stroške dopusta pa enostavno razdelite na več obrokov. Za plačila v Sloveniji na 36 obrokov, za plačila v tujini pa na 12 obrokov.

Enako lahko kartico uporabite za plačilo pavšala ali nakup kamping opreme strošek pa porazdelite na daljše časovno obdobje.

Med prodajnimi mesti, kjer lahko uporabite kartico Diners Club in plačilo na obroke je tudi trgovini IKEA v Ljubljani, trgovine Merkur, trgovine s športno in kamping opremo Intersport (samo za spletne nakupe) in Iglu, trgovine s športnimi oblačili Andraž in trgovina s športno opremo, oblačili in prehrano Polleo Sport.

Pridobite kartico enostavno in prvo leto brez članarine > le s klikom na kartica Diners Club.

Datum objave
Kategorija
Statistika
330 ogledov