Valamar akcija zgodnjega najema mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Valamar je pripravil akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic v 12ih odličnih kampih v Istri ter na otokih Krk in Rab. Izkoristite do 20% popuste in že sedaj rezervirajte počitnice v letu 2022.

Valamar vključuje odlične kampe ob hrvaški obali, ki so poznani po urejenosti, dobri dodatni ponudbi in animaciji za otroke.

Kdo ne pozna kampov Lanterna, Istra Premium, Ježevac, Krk Premium, Baška, Padova in San Marino? Vsi sodijo pod Valamar in ob urejenih kamping parcelah omogočajo tudi najem modernih mobilnih hišic za 2 do 6 oseb.

Akcija najema mobilnih hišic – do 20% popusti na zgodnje rezervacije

Počitnice v mobilni hišici so priljubljene predvsem pri družinah, ki si želijo udobne namestitve v bližini morja. Ob tem pa lokacija v kampu gostom nudi tudi celotno ponudbo od trgovin, restavracij, bazenov, otroških igral in športnih igrišč.

Ne čakajte na zadnji trenutek, saj se je lansko poletje pokazalo, da tudi ob zelo visokih cenah skorajda ni bilo možno dobiti proste mobilne hišice v kampih v Istri in Kvarnerju.

Pri Valamarju so pripravili Early booking akcijo, kjer nudijo do 20% popust na najem mobilnih hišic za družine ter najem  mobilnih hišic za romantične pare.

Valamar kampi - akcija najema mobilnih hišic - Avtokampi.si

Izpostavljamo nekaj kampov, ki so še posebej primerni za družinske počitnice v mobilni hišic. Akcijske cene najema mobilnih hišic so odvisne od točnega termina in tipa mobilne hišice.

Spodaj objavljamo tudi okvirne cene, ki bodo veljale v času prvomajskih šolskih počitnic od 27.4. do 2. 5.

Kamp Istra Premium - Funatana – popust do 20%

V zadnjih letih popolnoma prenovljen kamp z odlično ponudbo bazenov, toboganov, otroških igral, notranje igralnice prilagojene starosti otrok, kino dvorane … Bazeni imajo ogrevano vodo, tako da je super za kopanje spomladi in jeseni.

Moderne mobilne hišice za 2, 4 ali 6 oseb, določene tudi z jacuzziji na terasi, najbolj luksuzne pa imajo tudi svoj bazen z ogrevano vodo.

Plaža v kampu je kombinacija peščene in skalnate z urejenimi mesti za vstop v morje, na voljo je tudi pasja plaža.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe za prvomajske počitnice od 91 €.

Kamp Lanterna Premium – Poreč - popust do 20%

Eden največjih kampov na Hrvaškem ja zagotovilo, da se v kampu vedno nekaj dogaja. Pa naj bo to na bazenih z ogrevano vodo in tobogani, na plaži, v športnem parku ali igralnicah.

Del kampa še posebej namenjen gostom s kužki, kjer je urejena pasja plaža, mobilne hišice pa imajo ograjeno dvorišče, da se kužki lahko prosto gibljejo.

Mobilne hišice v kampu Lanterna so urejene na desnem delu kampa, kjer se lahko odločite za hišice pri morju ali pri bazenih. Letošnja novost bodo romantične mobilne hišice Punto Blu Premium Camping Chalet za 2 osebi, ob katerih bo infinity bazen, lokacija hišic pa nudi najlepše sončne zahode.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe za prvomajske počitnice od 74 €.

Kamp Marina Resort – Labin – do 20 % popusta

Ko se od Labina spustite proti morju, boste hitro prišli do kampa Marina, kjer boste uživali na mirnem polotočku s prekrasnim pogledom na Kvarner in otok Cres.

Kamp je znan po izredno čistem morju, kjer je veliko rib, zato že vrsto let v kamp hodijo potapljači. Za otroke je urejeno igrišče in dva manjša bazena, obvezno pa imejte s seboj maske, da bodo lahko opazovali ribe in raziskovali morsko dno.

V ponudbi kampa Marina so moderne mobilne hišice postavljene nad samo obalo, cenovno ugodnejše pa so nekoliko manjše klasične hiške na desni strani kampa.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe za prvomajske počitnice od 80 €.

Kamp Ježevac & kamp Krk Premium – do 15 - 20 % popusta

V neposredni bližini mesta Krk ležita oba kampa – Ježevac na zahodni strani, Krk Premium pa na vzhodni strani mesta. Gre za odlična kampa, prvi nudi več sence na parcelah in je direktno povezan z mestom, drugi ima malce manj sence, ima pa tudi FKK plažo. V obeh kampih imajo bazen z ogrevano vodo, tako da je omogočeno kopanje od aprila do oktobra.

V obeh so še posebej dobrodošli kužki, saj imajo urejeni pasji plaži, dovoljeni so tudi v določenih tipih mobilnih hišic.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe za prvomajske počitnice v kampu Ježevac od 74 €, v kampu Krk Premium od 82 €.

Kamp Baška Beach & FKK kamp Bunculuka – do 20 % popusta

Kampirajte ob najlepših prodnatih plažah na Krku – kamp Baška ex Zablaće leži tik ob 2 km dolgi plaži s pogledom na Velebit. Novost v kampu je ponudba manjših bazenov z ogrevano vodo, kjer najbolj uživajo otroci.

Moderne in prostorne mobilne hišice za 4 – 6 oseb so postavljene v zadnjem delu kampa, nekaj manjših hišic za 4 osebe (24m2) pa je postavljenih tudi v coni morje.

Nudistični kamp Bunculuka je od centra Baške oddaljen 10 minut hoje, zato pa nudi mir in dovolj prostora na prekrasnih plažah.

Mobilne hišice so postavljene na vrhu hribčka, od koder je prekrasen pogled na plažo, celino in sosednje otoke. Na voljo so hišice za 2-3 osebe in hišice za 4 – 6 oseb.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe za prvomajske počitnice v kampu Baška Beach od 68 €, v kampu Bunculuka od 66 €.

Kamp Padova Premium & kamp San Marino – do 15 - 20 % popusta

Za ljubitelje peščenih plaž in sonca priporočamo otok Rab, kjer ima Valamar dva kampa.

V bližini mesta Rab je urejen kamp Padova, ki so ga v zadnjih letih prenovili, zgradili bazenski del namenjen predvsem otrokom, notranjo igralnico, prenovili igrala in postavili modernejše mobilne hišice za 2, 4 ali 6 oseb.

V kraju Lopari ob dolgi peščeni plaži leži kamp San Marino. Zelo primerno za družine z majhnimi otroki, ki radi uživajo na plažah z nizkim morjem, kjer lahko kopljejo in izdelujejo peščene gradove.

Mobilne hišice v kampu San Marino so postavljene v dveh naseljih – bliže morja so starejše hišice, bliže recepcije pa novejše in modernejše.

Cena najema mobilne hišice za 4 osebe za prvomajske počitnice v kampu Padova od 51 €, v kampu San Marino od 48 €.

Najem mobilnih hišic po akcijskih cenah lahko rezervirate na spletni strani > www.camping-adriatic.com