Kamp Hažić - prvi vinski kamp na Hrvaškem

Datum objave
Kategorija
Statistika
3179 ogledov

V Medžimurju je odprt prvi vinski kamp na Hrvaškem - kamp Hažić, ki leži v kraju Jurovčak, v neposredni bližini slovenske meje ter le par korakov od Term Sveti Martin. Gre za družinsko posestvo, kjer se že vrsto let ukvarjajo z vinogradništvom in sadjarstvom, sedaj pa tudi s kamping turizmom.

BI radi kampirali na parcelah z imenom Traminec, Chardonnay, Pino Sivi, Silvanec, Rizling ... ?

Vinski kamp Hažić goste navduši z urejenostjo - na voljo je 12 kamping parcel, ki so opremljene z elektriko, vodo in odtokom, kar je odlično za lastnike avtodomov in počitniških prikolic. Gostom je na voljo moderno urejen sanitarni objekt, skupen prostor z žarom in otroško igrišče.

Ob parcelah so sedaj postavili 2 mobilni hišici, ki lahko sprejmeta 4 + 2 osebi, v planu pa je postavitev še dodatnih šestih hišic. Vse so klimatizirane in opremljene tudi z možnostjo ogrevanja, tako da je možno bivanje čez celo leto.

Imetnikom Avtokampi kamping kartice nudijo 20% popust na kampiranje v primeru min. 2 nočitev.

Gre za mirno lokacijo med vinogradi, kjer lahko kombinirate kampiranje, lokalne gastronomske dobrote in kopanje v bazenih v Termah Sveti Martin, ki so od kampa oddaljene le 800 metrov. Gre za odlične terme, ki so znane po lepo urejenem wellness centru in zelo dobri dodatni športni ponudbi igrišč (tenis, nogomet, košarka, odbojka na mivki, balinanje, namizni tenis, golf, disk golf, telovadnica).

Lahko odločite tudi za kolesarski izlet po okolici (možnost najema koles), tek ali pa samo lahkoten sprehod med vinogradi. Obiščete lahko tudi farmo jelenov in muflonov.

V bližini kampa je tudi nekaj odličnih restavracij npr. Terbotz (5km) ali pa restavracija Mala Hiža (15km), ki je nagrajena z Michelinovo zvezdico.

Ob kampu Hažić je tudi vinska hiša, kjer boste lahko degustirali in kupili njihova vrhunska in večkrat nagrajena vina npr. Sauvignon blanc, Pušipel, Traminec, Graševina in penino "Protagonist Toni". Za goste kampa pripravijo tudi zajtrke iz lokalno pridelanih dobrot, domače sokove, kis, posušeno sadje ...

V kampu so dobrodošli tudi psi, saj imajo za njih urejen tuš, dovoljeni pa so tudi v mobilnih hišicah.

Najbližja trgovina je od kampa oddaljena 800m, sicer pa v kampu poskrbijo za pekovske izdelke, omogočajo pa tudi zajtrke iz domačih dobrot.

Več o vinskem kampu Hažić izveste na  - https://opg-hazic.com/wine-camp-hazic/

Datum objave
Kategorija
Statistika
3179 ogledov