Vodnik Kamping & Karavaning 2021 z 20 % popusta

Datum objave
Kategorija
Statistika
4460 ogledov

Letošnji vodnik Kamping & Karavaning 2021 na kar 740 straneh znova prinaša 2 vodnika v enem: sveže podatke o 6.000 kampih in postajališčih za avtodome in hkrati 1.000 družinskih doživetij po Evropi in zahodni Afriki. Za naše obiskovalce nudimo 20% popust pri nakupu vodnika po kampih.

Z dodatkom 1.000 družinskih doživetij Evrope (na 100 straneh) vodnik Kamping & Karavaning odgovarja na potrebe družin in mladih ter mladih po srcu. Zbrali so sveže podatke in letošnje novosti vseh najboljših zabaviščnih, tematskih in vodnih parkov, živalskih vrtov in akvarijev, centrov znanosti in eksperimentov ter drugih zanimivih doživetij po Evropi.

Sam vodnik kampov in PZA-jev Evrope (in severozahodne Afrike) pa je že 13. leto zapored nepogrešljiv pripomoček za kampiste, ljubitelje avtodomov in popotnike s šotori ter prikolicami.

Podatki so razvrščeni po državah, kampi in postajališča so v ločenih barvah vrisani v zemljevide. Poleg kontaktnih informacij so navedeni podatki o ceni prenočitve, sezoni obratovanja, GPS lokaciji in dodatni ponudbi ter vsebinah, ki jih nudi kamp oziroma postajališče.

Za pokušino lahko novi kamping vodnik prelistate tukaj >>

V uvodu boste našli tudi seznam več kot 150 pooblaščenih trgovcev in serviserjev počitniških vozil ter dodatne in kamping opreme v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji.

Akcijska ponudba za obiskovalce Avtokampi.si

Redna cena vodnika Kamping & Karavaning 2021 znaša 24 €. Kupite ga lahko v knjigarnah, na Petrolu in večjih trafikah ter v kamping trgovinah Caravan Center Ljubljana in M Caravaning Šenčur.

Vodnik lahko naročite po spletu na www.avtomedija.si in za naročila do 31. maja 2021 vam omogočamo 20% popust s kodo AVTOKAMPI-20%, ki jo vpišete v polje »Sporočilo«

Datum objave
Kategorija
Statistika
4460 ogledov