Vodnik Kamping & Karavaning 2022 z 20 % popusta

Datum objave
Kategorija
Statistika
17923 ogledov

Pred dnevi je izšel vodnik Kamping & Karavaning 2022 na 740 straneh znova prinaša 2 vodnika v enem: sveže podatke o 6.000 kampih in postajališčih za avtodome ter hkrati 1.000 družinskih doživetij po Evropi in zahodni Afriki. Obiskovalci Avtokampi.si imajo pri naročilu vodnika do 9. maja 2022 kar 20 % popusta!

V nagradni igri na naši Facebook strani smo podarili vodnik po kampih in postajališčih za avtodome - prejme ga Maja Sovinek.

Čestitamo! Nagrajenka naj se javi na naš mail [email protected]

Vodnik Kamping & Karavaning

Z dodatkom 1.000 družinskih doživetij Evrope (na več kot 100 straneh) vodnik Kamping & Karavaning odgovarja na potrebe družin in mladih ter mladih po srcu. Zbrali so sveže podatke in letošnje novosti vseh najboljših zabaviščnih, tematskih in vodnih parkov, živalskih vrtov in akvarijev, centrov znanosti in eksperimentov ter drugih zanimivih doživetij po Evropi.

Sam vodnik kampov in PZA-jev Evrope (ter severozahodne Afrike) je že 14. leto zapored nepogrešljiv pripomoček za kampiste, ljubitelje avtodomov in popotnike s šotori ter počitniškimi prikolicami.

Vsa besedila so v štirih jezikih (slovenskem, angleškem, nemškem in francoskem), zato je vodnik primeren tudi za darilo vašim prijateljem – popotnikom iz tujine, ki jim bo zanimiv zlasti zaradi najbolj celovitega pregleda kampov, PZA-jev in družinske zabave na zahodnem Balkanu.

Podatki so razvrščeni po državah, kampi in postajališča so v ločenih barvah vrisani v zemljevide. Poleg kontaktnih informacij so navedeni podatki o ceni prenočitve, sezoni obratovanja, GPS lokaciji in dodatni ponudbi ter vsebinah, ki jih nudi kamp oziroma postajališče.

Za pokušino lahko novi kamping vodnik prelistate tukaj >> https://issuu.com

V uvodu boste našli tudi seznam več kot 150 pooblaščenih trgovcev in serviserjev počitniških vozil ter dodatne in kamping opreme v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji.

Akcijska ponudba za obiskovalce Avtokampi.si

Redna cena vodnika Kamping & Karavaning 2022 znaša 24 €. Kupite ga lahko v knjigarnah, na Petrolu in večjih trafikah ter v kamping trgovinah Caravan Center Ljubljana in M Caravaning Šenčur.

Vodnik lahko naročite tudi po spletu na www.avtomedija.si - za naročila do 9. maja 2022 vam omogočamo 20 % popusta s kodo AVTOKAMPI-20%, ki jo vpišite v polje »Sporočilo«

Datum objave
Kategorija
Statistika
17923 ogledov