Vodnik Kamping & Karavaning 2020 z 20% popustom

Datum objave
Kategorija
Statistika
2645 ogledov

Letošnji vodnik Kamping & Karavaning 2020 prinaša novo vsebino, pravzaprav 2 vodnika v enem – na kar 740 straneh najdete sveže podatke o 6.000 kampih in postajališčih za avtodome, hkrati pa premierni Vodnik 1.000 družinskih doživetij po Evropi.

S premiernim dodatkom 1.000 družinskih doživetij Evrope (na 100 straneh) so v letošnjem vodniku Kamping & Karavaning odgovorili na potrebe družin in mladih ter mladih po srcu. Zbrali so sveže podatke in letošnje novosti vseh najboljših zabaviščnih, tematskih in vodnih parkov, živalskih vrtov in akvarijev, centrov znanosti in eksperimentov ter drugih zanimivih doživetij po Evropi.

Sam vodnik kampov in PZA-jev Evrope (in severozahodne Afrike) pa je že 12. leto zapored nepogrešljiv pripomoček za kampiste, ljubitelje avtodomov in popotnike s šotori, prikolicami ali z najemom mobilnih hišic. Podatki so razvrščeni po državah, kampi in postajališča so v ločenih barvah vrisani v zemljevide. Poleg kontaktnih informacij so navedeni podatki o ceni prenočitve, sezoni obratovanja, GPS lokaciji in dodatni ponudbi ter vsebinah, ki jih nudi kamp oziroma postajališče.

Za pokušino lahko kamping vodnik prelistate tukaj >>. V uvodu boste našli tudi seznam vseh pooblaščenih trgovcev in serviserjev počitniških vozil ter dodatne in kamping opreme v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji.

Redna cena vodnika Kamping & Karavaning 2020 je 24 €. Kupite ga lahko v knjigarnah, na Petrolu in v kamping trgovinah Caravan Center Ljubljana, M Caravaning Šenčur ter Glavan Celje, ali ga naročite po spletu na www.avtomedija.si, kjer imate imetniki kamping kartice Avtokampi.si kar 20 % popusta – za naročila do 31. maja 2020! (v polje »Sporočilo« vpišite kodo AVTOKAMPI-20%).

Datum objave
Kategorija
Statistika
2645 ogledov