Zadar bo dobil kamp s petimi zvezdicami – kamp Falkensteiner Premium Camping Zadar

Datum objave
Kategorija
Statistika
407 ogledov

Zadar bo v letu 2019 dobil prvi kamp s 5 zvezdicami. Kamp Falkensteiner Premium Camping Zadar bo omogočal kampiranje na več kot 400 parcelah, najem modernih mobilnih hišic in glamping šotorov Adria.

V neposredni bližini centra Zadra je vrsto let deloval kamp Borik, ob katerem je Falkensteinder pred leti odprl moderen hotelski resort za družine. V letu 2019 pa bodo popolnoma prenovili tudi kamp in ga uredili po najnovejših standardih.

Kamp Falkensteiner Premium Camping Zadar bo odprt čez celo gostom, gostom pa bo omogočal kampiranje na več kot 300 parcelah, najem 100 modernih mobilnih hišic in 13 glamping šotorov.

Prvi kamp s petimi zvezdicami na območju Zadra

Kamp Falkensteiner Premium Camping Zadar bo po otvoritvi, ki je predvidena za 1. junija, prvi kamp na širšem območju Zadra Zadru s petimi zvezdicami. Lahko rečemo, da že prve skice kampa nakazujejo, da bo kamp lepo urejen s parcelami v bližini morja, zadnji del kampa pa bo namenjen gostom v mobilnih hišicah in glamping šotorih.

Bogata bo tudi dodatna ponudba, ki bo vključevala wellness, bazene in animacijo.

Kamp Falkensteiner Zadar ima odlično lokacijo, saj je od starega mestnega jedra oddaljen le 3km, obljubljajo pa kampiranje po Falkensteiner standardih, ki jo številni poznajo tudi z avstrijskih smučišč. To pomeni urejenost na najvišjem nivoju, veliko animacije za otroke v Falky Land klubu, prijazno osebje in odlična gostinska ponudba.

Kamping parcele v bodo opremljene z elektriko, vodo in odtokom, urejen bo prostor za oskrbo avtodomov, polnilnica za električna vozila in moderno urejen ter ogrevan sanitarni objekt, ki bo prilagojen tudi otrokom in invalidnim osebam.

Vrhunska namestitev slovenskega proizvajalca

V gornjem delu kampa Falkensteiner Premium Camping Zadar bodo gostom na voljo moderne mobilne hišice in glamping šotori proizvajalca Adria Dom.

Najem mobilnih hišic bo vključeval vrhunsko opremljene hišice prilagojene parom in družinam. Manjše hišice za 2 osebi bodo površine 22m2 in bodo opremljene z eno spalnico, mini kuhinjo in kopalnico. Družine mobilne hiške za 4 - 6 oseb bodo s površino 40m2 opremljene z dvema ali tremi spalnicami. Vse bodo imele dve kopalnici, moderno kuhinjo, prostoren dnevni prostor in veliko teraso. Vse mobilne hiške bodo klimatizirane in opremljene s TV in internetom.

Za nekoliko drugačne počitnice bodo omogočali tudi najem glamping šotorov. Večji šotori (50m2) bodo v treh spalnicah in prostornem dnevnem prostoru s kuhinjo in teraso nudili dovolj prostora za 5 - 6 oseb. Ti šotori bodo imeli tudi lastno kopalnico, klimatsko napravo, TV in wifi. Parom bodo na voljo manjši glamping šotori opremljeni le s spalnim delom, sanitarije pa bodo na uporabo skupne v kampu.

Prenovljena plaža, bazeni, wellness in odlična animacija

V kampu bodo dodatno uredili prodnato plažo s pomolom, od koder so lepi pogledi na sončne zahode. Osrednji del kampa bo namenjen bazenskemu kompleksu s plavalnim in otroškim bazenom z ogrevano vodo, tako da bo kopanje možno od pomladi do jeseni, prostorom za sončenje, lokalom in restavracijo. Ljubitelji wellnessa bodo lahko uživali v savnah, jacuzzijih in masažah. Po celotnem kampu bo deloval tudi brezplačen internet, uredili pa bodo tudi trgovino, območje s skupnimi žari in tuše za pse.

V sklopu animacije in športnih aktivnosti bo gostom na voljo najem koles, notranji in zunanji fitnes, športni center z najemom čolnov, pedalinov, kanujev, otroško igrišče in zunanji prireditveni prostor.

Lokacija kampa omogoča hiter dostop do centra Zadra npr. s kolesom ali z mestnim avtobusom in ogled številnih znamenitosti: mestna vrata, cerkev Sv. Donata, katedrala Sv. Katarine, Rimski forum, morske orglje... V bližini je tudi zanimiv kraj Nin, ki je najstarejše hrvaško mesto kraljev, obiščete pa lahko tudi Nacionalne parke Paklenica, Kornate, slapove Krke ali pa si ogledate kanjon reke Zrmanje.

Več informacij o kampu dobite na Falkensteiner Premium Camping Zadar

Datum objave
Kategorija
Statistika
407 ogledov