Zimski mesečni najem mobilne hišice v Istri in Kvarnerju

Datum objave
Kategorija
Statistika
3231 ogledov

Prišla je jesen in po pričakovanjih se je z deževnim vremenom in nižjimi temperaturami število obolelih za koronavirusom hitro povečalo. Nekateri so to izkoristili za začasno selitev v odprte kampe ob morju, ki po ugodnih cenah omogočajo mesečni najem mobilnih hišic.

zimski mesečni najem mobilne hišice

Zakaj ne bi iz mest »pobegnili« v varno Istro, ki jo je 20. oktobra belgijsko zunanje ministrstvo ocenilo kot edino zeleno območje v Evropi? Tudi na otoku Krku je stanje zelo varno, saj večina okuženih oseb na Kvarnerju iz Reke in okolice.

V krajih ob morju sedaj ni nobene gneče, ob sončnih dnevih pa se čez dan ogreje tudi na 20 ⁰C. Gostom so na voljo številne sprehajalne in kolesarske poti ob morju.

Kampi, ki so odprti čez celo leto, so pripravili posebne ponudbe mesečnega najema mobilnih hišic za 2 ali 4 osebe. Uredite si pisarno s pogledom na morje in uživajte v varnem okolju. 

Kamp Istra Premium – Funtana

Eden najboljših kampov v Evropi je letos odprt čez celo leto in omogoča daljši najem mobilnih hišic z do 70% popusta. V kampu so tudi pozimi odprta športna igrišča, mini golf, odlična otroška igrišča, med vikendi bo potekala animacija, na voljo bo tudi restavracija in lokal. Poskrbeli so tudi za odlično internetno povezavo (200/200 Mbit/s), tako da je omogočeno "delo od doma".

Mobilno hišico za 2 osebi lahko za cel mesec najamete že za 550 € na mesec (min. 30 dni), mobilno hišico za 4 osebe pa od 650 €.

Rezervacija mesečnega najema mobilne hišice >>

Kamp Polidor – Funtana

Odličen manjši kamp med krajema Poreč in Funtana, ki je od morja oddaljen 800m, nudi pa super udobje in številne urejene poti vse do Poreča in Vrsarja.

Mesečni najem mobilne hišice Comfort ali Premium (psi dovoljeni) v terminu od 1.10. do 31.3. stane samo 450 €. Cena velja ob min. rezervaciji 30 dni. Cena velja za 4 osebe, brezplačen wifi, fitnes, 50% popust na masaže. Doplačilo končno čiščenje in turistična taksa.

Mesečni najem mobilne hiške v Polidorju >>

Kamp Porto Sole – mesečni najem mobilne hišice že za 420 €

Odličen kamp ob robu Vrsarja letos omogoča zimski mesečni najem mobilne hišice za 4+2 osebi. Gre za moderne hiške z dvema spalnicama in dvema kopalnicam, ob kuhinji in dnevni sobi pa imajo še veliko teraso. Lokacija mobilnih hišk je v bližini recepcije, cca 150 – 200m od morja.

V kampu med božično - novoletnimi počitnicami pripravijo praznično animacijo, gostje pa lepo okrasijo kamping parcele, tako da je prijetno vzdušje.

Cena 30 dnevnega najema mobilne hišice v kampu Porto Sole v terminu od 20.10. do 1.4. (izjema je 30.12. - 3.1.) je od 420 €. Cena vključuje 30 dnevni najem za 4 osebe, bivanje psa, wifi in najem koles. Končno čiščenje se doplača 30 €, dodatno se plača tudi turistična taksa. Več o zimskem najemu mobilne hišice >>

Kamp Ježevac Premium – Krk

Odličen kamp ob robu mesta Krk prvič omogoča tudi zimsko kampiranje in najem mobilnih hišic. Te so postavljene ob morju v prvem delu kampa. Gre za zelo moderne hišice za 2, 4 ali 6 oseb (v zimski akciji so samo za 2 osebi), omogočajo tudi izredno hitro internetno povezavo (200/200 Mbit/s), tako da bo to dovolj za delo in zabavo.

Lokacija kampa omogoča odlične kolesarske ture po otoku, sprehode ob morju in vse potrebne storitve, ki jih nudi bližina mesta.

Cena mesečnega najema mobilne hišice za 2 osebi od 450 €.

Rezervacija mesečnega najema mobilne hišice >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
3231 ogledov