Kateri kampi omogočajo zimski pavšal in mesečni najem mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika
18857 ogledov

V zadnjih dveh letih je bil v zimskih mesecih zelo priljubljen zimski pavšal in cenovno ugodnejši mesečni najem mobilnih hišic. Številni so se za mesec ali dva kar preselili ob morje, saj imajo v kampih tudi dobre internetne povezave, kar omogoča tudi delo. Preverili smo ponudbe kampov Polidor, Porto Sole, Arena Grand Kažela, Ježevac in Lavanda, ki omogočajo tudi zimski pavšal.

Vse več je »digitalnih nomadov« in upokojencev, ki zimske mesece preživijo na toplem. Na Hrvaškem imamo nekaj kampov, ki so odprti čez celo leto in omogočajo zimski pavšal na parceli ali pa mesečni najem mobilne hišice.

Zbrali smo nekaj informacij za kampe, ki so že oblikovali ponudbo zimskega kampiranja, bomo pa v nadaljevanju še dodali nove ponudbe.

Kamp Ježevac - Krk

Kamp Ježevac je urejen tik ob mestu Krk in je že nekaj let odprt tudi v zimskem času, ko omogoča akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic za 14 ali 30 dni.

V ponudbi so manjše mobilne hišice za 2 osebi in večje za 4 - 6 oseb. vse so opremljene s klimatsko napravo, ki služi tudi za ogrevanje prostora, imajo kuhinjo, eno ali dve kopalnici ter spalnici.

Cena 30 dnevnega najema mobilne hišice za 2 osebi je od 600 €, za 4 osebe pa od 760 €

Cena 14 dnevnega najema mobilne hišice za 2 osebi je od 370 €, za 4 osebe pa 450 €

Akcija velja od 1.10. do 31.3.

Rezervacija mobilnih hiši v kampu Ježevac >

Kamp Polidor – Funtana

Kamp Polidor bo tudi letos odprt čez zimo in novost, ki jo pričakujemo sicer že nekaj časa, da naj bi odprli wellness center s savno, ki se ureja v prostoru stare recepcije.

Kamp je od morja oddaljen 500 m, sodi pa med lepše urejene lokacije, z otroško igralnico, ogrevane sanitarije, skupni prostor z žarom, v času jesenskih in novoletnih počitnic pa pripravijo tudi nekaj animacije.

Zimski kamping pavšal od 1.10.2023 do 29.3. 2024 stane 1.100 € + doplača se porabljena elektrika po števcu 0,20 kWh.

Mesečni zimski pavšal za 30 dni stane 230 € + elektrika po porabi 0,20 € kWh.

Cena zimskega pavšala vključuje 4 osebe, doplačilo za sezonski zimski pavšal za dodatno osebo ali psa je 130 €, v primeru mesečnega pavšala pa po ceniku. Doplača se tudi turistična taksa.

Kamp Porto Sole – Vrsar

V kampu Porto Sole omogočajo zimski pavšal na parcelah, ki traja od 8.10. 2023 do 19.4. 2024.

Cena pavšala na standardni parceli z elektriko za 4 osebe je 1.900 € in vključuje parcelo ter elektriko. Doplača se turistična taksa.

Doplačilo za dodatno osebo ali psa je 130 €.

Daljšega najema mobilnih hišic v kampu Porto Sole letos ne omogočajo.

Kamp Arena Grand Kažela - Medulin

Ob robu Medulina bo letos pozimi odprt kamp Arena Grand Kažela. V okolici kampa je kar nekaj kolesarskih poti, obmorska sprehajalna pot do Medulina ali Ližnjana, tudi Pula in Kamenjak sta blizu za kakšen izlet.

Akcija na daljša bivanja v terminih po 2.10.

Kamp Arena Grand Kažela ne nudi samega pavšala, ampak posebno ceno za daljša bivanja.

Nočitev za dve osebi na parceli Premium z elektriko stane 28 - 34 €. Na to ceno nudijo dodatne popuste v primeru daljšega bivanja:

- kampiranje 7 do 14 noči je 10% popust

- kampiranje 14 do 21 noči je 15% popust

- kampiranje za 21 noči ali več je 20% popust

V kampu imamo moderne mobilne hišice za 4 - 5 oseb in za bivanje min 21 noči vam omogočajo 50% popust. Akcija prične veljati 2. oktobra, cene najema mobilnih hišic s popustom pa se pričenjajo pri 43 € (odvisno od termina in lokacije hišice).

Kamp Lavanda – Pelješac

Lepo urejen kamp 2 km pred Orebićem bo tudi letos odprt čez celo zimo. Gostom nudi kar nekaj sončnih terasastih parcel in tudi mobilne hišice, ki jih lahko najamete za 14 dni ali cel mesec.

Posebne ponudbe zimskega pavšala bodo veljale v terminu od 15.11. 2022 do 1.4. 2023

> Zimski kamping pavšal za 4 osebe – cena 1.350 €.

Vključuje 4 osebe iste družine, parcelo Superior, Premium, Comfort, Standard ali Classic z elektriko, wifi, avtodom ali avto + prikolico. Doplačilo za dodatno osebo ali psa 150 €, doplača se tudi turistična taksa.

> 14 dnevni zimski najem mobilne hišice Premium za 2 osebi + 1 otrok – 450 €

> 30 dnevni zimski najem mobilne hišice Premium za 2 osebi + 1 otrok - 750 €

Doplačilo za dodatno osebo 5 € na dan in turistična taksa. Eden otrok mlajši do 12 let biva brezplačno, enako tudi en pes (majhna pasma) brez doplačila.

Datum objave
Kategorija
Statistika
18857 ogledov