Zimsko kampiranje in silvestrovanje na bazenih v Termah Čatež

Datum objave
Kategorija
Statistika

Praznične dni on koncu leta in zimske počitnice lahko preživite v Termah Čatež, kjer na bazenih nudijo veliko zabave za otroke, odrasli pa lahko uživajo v wellnessu. Pripravili so zanimivo ponudbo zimskega kampiranja in najema mobilnih hišic Adria, v leto 2022 pa boste vstopili kar v kopalkah, saj bodo organizirali silvestrsko kopanje.

Kamp Terme Čatež je bil v zadnjih letih deležen nekaterih novosti – dobil je novo recepcijo, ob njej povsem nov del kampa z urejenimi parcelami in mobilnimi hišicami za 4 – 6 oseb, letos pa so prenovili še nekaj apartmajev za 5 oseb.

Obisk Term Čatež je zanimiv tudi v zimskih mesecih in še posebej med božično – novoletnimi počitnicami, saj je lokacija zanimiva tudi za obisk adventnega Zagreba. Otroci radi uživajo na bazenih in tobogani zimske Termalne riviere.

Bivanje v Termah Čatež lahko plačate tudi z lanskimi (zaenkrat samo nočitve do vključno 30.12., čakamo še na podaljšanje teh bonov) in letošnjimi turističnimi boni.

Silvestrovanje v Termah Čatež

Letos klasična praznovanja ob novem letu niso dovoljena, zato so se v Termah Čatež odločili, da gostom na silvestrovo omogočijo brezplačno silvestrsko kopanje v zimski Termalni rivieri od 21. do 2. ure, za goste hotela pa tudi v hotelskem bazenu. Na voljo tudi savne v Savna parku in v wellness centru hotela Terme.

Gostom, ki bodo silvestrski večer preživeli v bazenskem kompleksu, bo podarili brezplačno pijačo dobrodošlice.

Nagradna igra - če pridete v Terme Čatež, potem nasproti Spa & Wellness centra poiščite angelska krila, ki ponoči zažarijo v neskončnih lučkah.

V prazničnem času vsi potrebujemo malo domišljije in zabave, zato se fotografirate s prazničnimi krili, fotografijo pa objavite na vašem Instagram profilu, ob tem pa dodate ključnik #neomejenazabava in označite @terme_catez. Za tri nagrajence so pripravili lepe praktične nagrade.

Terme Čatež - nagradna igra - Avtokampi.si

Kampiranje in najem mobilnih hišic v Termah Čatež

Če boste kamp pozimi obiskali z avtodomom ali počitniško prikolico, potem so vam na voljo parcele v bližini notranjih bazenov, kjer so tudi ogrevane sanitarije.

Cena kampiranja na osnovni parceli s kopanjem (2 vstopa na zimsko Termalno riviero) je v času nizke sezone 20,70 € na osebo / noč, v terminu od 30.12. do 8.1. pa je cena 24,20 €.

Otroci 5 -12 let imajo 50% popusta, mlajši pa bivajo brezplačno. Doplačilo za elektriko je 4,50 € na noč.

Kamp Terme Čatež - zimsko kampiranje - Avtokampi.si

Mobilne hišice Terme Čatež so odlična izbira za družine, saj so s 34 m2 zelo prostorne. V hišicah imate gostje svobodo pri načrtovanju dnevnega ritma, saj imate lastno kuhinjo, tako da si obroke pripravite sami in ob vam najbolj primerni uri. Vse hišice so dodatno ogrevane, opremljene so z dvema kopalnicama, dvema spalnicama in dnevnim prostorom ter veliko zunanjo teraso.

Cena najema mobilne hišice je v zimskih mesecih od 113 - 264 € (višje cene so ob vikendih), v času novoletnih počitnic pa je cena od 166 €. V ceni je 2 x vstop dnevno na bazene v zimski Termalni rivieri in zaključno čiščenje hišice.

Omogočajo tudi najem lepo prenovljenih apartmajev za 5 oseb, kjer pa je cena v zimskem času od 132 € oz. za novoletne termine od 148 €.

Popust na Avtokampi kartico - Terme Čatež na Avtokampi kartico nudijo dodaten popust v primeru min. 2 nočitev:

- 10 % na ceno osebe

- 5 % na najem mobilne hišice ali apartmaja.

Več informacij o ponudbi kampa Terme Čatež in rezervacije > www.terme-catez.si