Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 21 od 21 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Novosti v zabaviščnih parkih Europa-Park in Legoland v Nemčiji

  Nemčija je zanimiva turistična država, ki vsako leto volj navdušuje tudi popotnike. Družine se rade ustavijo v enem od nemških zabaviščnih parkov, in tokrat predstavljamo dva najbolj priljubljena: Legoland in Europa-Park, ki zopet navdušujeta z novostmi.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Vzemite televizijo tudi na počitnice!

  Bliža se težko pričakovani čas dopustov in mnogi med vami boste že ta mesec z veseljem pripravili svoje prikolice in avtodome na novo sezono sproščenih trenutkov v družbi najdražjih.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Porta Pure izdelki poskrbijo za varno uporabo vode v avtodomu

  Planirate z avtodomom proti jugu npr. v Grčijo, Albanijo, Italijo ali Španijo? Potem je dobro razmisliti o uporabi pitne vode. Lastniki avtodomov se pogosto ne zavedajo, da so v avtodomu idealni pogoji za razvoj bakterije legionela, ki je za človeka lahko tudi smrtno nevarna.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Smučišče Obertauer vabi na pomladansko smuko in zabavo

  Smučišče Obertauern se rad promovira kot smučišče z največ snega in letos ga res ima veliko, saj je v začetku aprila na progah še vedno več kot 2 metra debela snežna odeja. Smučanje bo možno vse do 1. maja, do takrat pa bo še veliko zabave.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Fotogalerija in video - Caravan center vabi na hišni sejem

  Caravan center Ljubljana, ki letos praznuje 30 letnico delovanja, vabi na pomladni hišni sejem in ogled avtodomov, počitniških prikolic ter kamping opreme. Sejem bo potekal od četrtka do sobote - 28. - 30. marec v njihovi trgovini v Šiški. Mi smo hišni sejem že obiskali in v novici si lahko ogledate fotografije in kratek video predstavljenih avtodomov in prikolic.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Freedom hišni sejem in Camp-let vikend

  Otvoritev kamping sezone je tu, zato te Freedom center vabi v njihovo trgovino v Celje, kjer bo med 23. marcem in 3. aprilom (razen nedelj) potekal tradicionalni hišni sejem.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Kampi Aminess Novigrad so podelili lepe nagrade

  Kampi Aminess v Novigradu so pri kampistih priljubljeni zaradi bližine, lepe urejenosti in bogate dodatne ponudbe. V zadnjih letih so oba kampa temeljito prenovili, uredili od novih kamping parcel do možnosti najema mobilnih hišic, uredili plaže, bazene, otroška igrišča ...

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Na 58. Sejmu Dom tudi mobilna hišica Adria in glamping oprema

  Sejem Dom bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal od 5. do 10. marca, ko bo svojo ponudbo predstavilo več kot 500 podjetij iz 26 držav. Svoj razstavni prostor bo imelo tudi podjetje Adria Dom s ponudbo mobilnih hišic in mizarstvo Hrovat s ponudbo lesenih izdelkov za glamping.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Obiskali smo smučišče Goldeck pri Spittalu

  Sredi februarja je naša ekipa na avstrijskem Koroškem obiskala manjše smučišče Goldeck pri Špitalu / Spittal am Drau, ki je od Ljubljane oddaljeno le 130 km. Številni smučarji zelo dobro poznajo smučišča Nassfeld /Mokrine, Gerlitzen /Osojščica, Katschberg, Türracher Hohe in Bad Kleinkircheim, nas pa je zanimalo, kakšna je smuka tudi tem manjšem smučišču.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Smučišče Obertauer ima 3 m snega - vabljeni na zimske počitnice

  Smučišče Obertauern se promovira kot smučišče, ki ima zaradi lege največ snežnih padavin v Avstriji. Letos ga imajo res veliko, saj je v začetku januarja cel teden snežilo, tako da je na smučišču tudi do 3 metre debela snežna oddeja, smučanje pa bo možno vse do 1. maja.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Valeo predstavil sistem za pomoč pri vleki prikolice - XtraVue Trailer

  Valeo je na sejmu potrošniške elektronike CES 2019 v Las Vegasu premierno predstavil sistem XtraVue Trailer. Gre za novost v primeru vleke počitniške prikolice, ko elektronski sistem vozniku omogoča vizualni pogled na okolico za počitniško prikolico.