Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 88 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Informacije za pavšaliste v hrvaških kampih

  Kamping sezona 2020 se bo zaradi epidemije korona virusa zagotovo pričela nekoliko kasneje. Večina kampov ob hrvaški obali je datum odprtja sedaj prestavila na 30. april, z veliko mero optimizma in bolj realno pa upamo, da bodo kampi odprti od 1. junija naprej.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Zaprta številna smučišča v Sloveniji in Avstriji

  Kornavirus je v začetku tedna poskrbel za predčasen zaključek smučarske sezone na smučiščih v Italiji, žičnice pa bodo zaprli tudi na smučiščih v Sloveniji in Avstriji.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Zaprtje smučišč v Dolomitih in Furlaniji – Julijski krajini

  Letos smo kar nekaj promocije naredili za italijanska smučišča v naši bližini, zato je prav, da vas obvestimo, da zaradi nevarnosti širjenja koronavirusa številna smučišča že v torek, 10.marca, zaključujejo zimsko sezono.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Ogled avtodomov in počitniških prikolic na pomladanskih hišnih sejmih

  V marcu številni prodajalci avtodomov in počitniških prikolic pripravijo hišne sejme in dneve odprtih vrat, ko si lahko ogledate nove modele avtodomov in počitniških prikolic. Pripravili smo spisek najbolj pomenih sejmov v Sloveniji, kjer bodo na ogled počitniška vozila.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Smučišče Civetta - prijetno družinsko smučišče z možnostjo zimskega kampiranja

  Smučišče Civetta je za slovenske smučarje najlažje dostopno smučišče sistema Dolomiti Superski, ki je iz osrednje Slovenije oddaljeno 300 km oz. tri ure in pol vožnje. Pohvali se lahko s širokimi progami in modernimi žičniškimi napravami, ob smučišču pa so tudi trije kampi in nekaj dodatnih možnosti parkiranja avtodomov.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  6 razlogov zakaj na družinsko smučanje na Obertauern

  Smučišče Obertauern je eno najboljših smučišč v Avstriji, ki se lahko pohvali z največ snežnimi padavinami. Lani so imeli na smučišču kar 4 m snega, letos, ko ga povsod primanjkuje, pa ga imajo sredi februarja več kot 2 metra.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Smučišče 3 Zinnen in odličen kamp Caravan Park Sexten

  Smučišče 3 Zinnen sodi med najbolj moderno urejena smučišča v Dolomitih, ki je predvsem zaradi bližine, modernih žičniških naprav in garancije snega priljubljeno tudi pri slovenskih smučarjih. V bližini deluje eden najboljših zimskih kampov Caravan Park Sexten, ki navduši z urejenostjo in odličnim wellnessom.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Vozni red trajektov na Hrvaškem in cene za leto 2020

  Kampiranje na hrvaških otokih je zelo priljubljeno, saj kampisti vedo, da so na otokih najlepše plaže, dopust pa je nekoliko bolj umirjen. Objavljamo vozni red trajektov in cene trajektnih kart za otoke na Hrvaškem za leto 2020.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Šolske počitnice in prosti dnevi v letu 2020 in 2021

  Kampiste, ki imajo šoloobvezne otroke, že ob začetku leta zanima, kdaj bodo šolske počitnice in na katere dneve pridejo prazniki oz. dela prosti dnevi, da lahko združijo praznike z vikendom in malce podaljšajo počitnice. Preverili smo šolski koledar in praznike za leto 2020 ter 2021.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Fotogalerija - Slovenija se predstavlja na turističnem sejmu v Stuttgartu

  Na sejmu CMT v Stuttgartu, ki poteka od 11. do 19. januarja, se predstavlja tudi Slovenija. Gre za največji turistični sejem na jugu Nemčije, kjer svojo ponudbo predstavlja 2.100 razstavljavcev, vsako leto pa sejem obišče več kot 250.000 obiskovalcev.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Z avtodomom na smučanje v Cavalese – Alpe Cermis

  Smučišče Cavalese je dobro znano in tudi pri družinah zelo priljubljeno smučišče, ki se lahko pohvali z modernimi žičnicami, pod smučiščem pa ima tudi urejeno postajališče za avtodome.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Obiskali smo smučišče Goldeck pri Spittalu

  Smučišče Goldeck je bilo v strokovnem ocenjevanju smučišč na avstrijskem Koroškem v začetku leta 2020 ocenjen z najvišjo možno oceno. Mi smo ga obiskali, saj je odlično za družinsko smučanje, od Ljubljane pa je oddaljeno le 130 km.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Kako s kužkom na popotovanje z avtodomom?

  Številni lastniki avtodoma imajo doma tudi psa in kot vidimo, večina hišnega ljubljenčka tudi vzame s seboj na dopust. V večini kampov so psi dovoljeni, številni pa so v zadnjih letih ponudbo dopolnili z urejenimi in označenimi pasjimi plažami, tuši in stojali z vrečkami za pasje iztrebke.

Prikazano: 1 - 24 od 88 novic