Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 577 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Odprti bazeni v kampu Mon Perin in kampu Arena Kažela

  Številni hrvaški kampi so v zadnjih letih zgradili bazene, saj si gostje poleg kopanja v morju želijo tudi uživanja na bazenih. Kampa Mon Perin v Balah in Arena Kažela v Medulinu sta konec maja odprla nove zunanje bazene.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Odpira se Paleo park v kampu Mon Perin v Balah

  Kamp Mon Perin bo v nedeljo, 26. maja, odprl tematsko – vodni zabaviščni Paleo park, ki bo vključeval tudi izobraževalni poligon na temo dinozavrov.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Terme Tuhelj bodo dobile kamp s petimi zvezdicami

  V sklopu Term Tuhelj že vrsto let deluje tudi kamp, ki pa je bil do sedaj malo zapostavljen. S prenovo, ki bo potekala v dveh fazah, bo kamp pridobil pet zvezdic in bo postal najmodernejši termalni kamp na Hrvaškem.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Petzvezdični kamp Santa Marina vabi imetnike kamping kartice

  Kamp Santa Marina je bil odprt lani in leži v vasici Vabriga, v neposredni bližini večjih kampov Lanterna in Solaris. Gre za zelo moderno urejen kamp, ki je kot prvi v Istri prejel 5 zvezdic, gostom pa nudijo popust na Avtokampi kamping kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  V kampu Pineta v Fažani poteka ureditev parcel in prenova sanitarij

  Kamp Pineta sodi med najbolj priljubljene kampe med slovenskimi kampisti, saj na parcelah urejenih v borovem gozdičku nudi odlično senco. Letos bodo v kampu na novo uredili kamping parcele, prenovili tri sanitarne objekte in ogradili celoten kamp, z Avtokampi kamping kartico pa bo dopust cenejši.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Selce z novimi parcelami in velikim bazenom

  V bližini Crikvenice deluje kamp Selce, ki je bil doga leta priljubljen predvsem pri pavšalistih, letos pa z novostmi dopolnjujejo ponudbo. V kampu bodo uredili nove kamping parcele in zgradili pa naj bi tudi velik bazenski kompleks, vendar pa je konec aprila prišla informacija, da bo bazen dokončan šele v letu 2020.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kakšne novosti pripravljajo v slovenskih kampih?

  V Sloveniji imamo 103 kampe, ki pa so večinoma manjši, saj kar 76 kampov sprejme manj kot 200 gostov, samo šest kampov pa sodi med večje, ki lahko sprejmejo več kot 800 kampistov. Preverili smo novosti za kamping sezono 2019.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Novi vodnik Kamping & Karavaning 2019 - 10% popust

  Izšel je novi vodnik Kamping & Karavaning 2019, ki na 670 straneh vsebuje sveže podatke o 6.000 kampih in postajališčih za avtodome po Evropi, s poudarkom na Slovencem najljubših destinacijah. Imetniki kamping kartice imajo pri nakupu dodaten popust.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  V Baški na otoku Krk kamp z novim imenom

  Otok Krk ima kar 22 kampov in v zadnjih letih so bili številni kampi prenovljeni npr. Ježevac, Njivice, Omišalj, Krk… Deloma je bil prenovljen tudi kamp Zablače v Baški, ki bo drugi del prenove deležen letos, ob tem pa bo dobil tudi novo ime – kamp Baška Beach Resort.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kaj novega prinaša prenovljena spletna stran Avtokampi.si

  V začetku februarja ste lahko ljubitelji kampiranja opazili, da smo prenovili našo kamping spletno stran Avtokampi.si. Prilagodili smo jo modernejšim uporabnikom, ki do informacij o kampih dostopajo tudi z mobilnimi telefoni.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Arena Kažela v Medulinu z novostmi v sezono 2019

  Kamp Arena Kažela je urejen na samem koncu Medulina, ki bo v sezoni 2019 deloma prenovljen. Gre za kamp, kjer je prva polovica namenjena tekstilnim gostom, drugi del pa je urejen kot FKK kamp. Med novostmi bodo bazeni s tobogani, mobilne hišice, prenova recepcije...

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Grelne preproge za večje udobje v avtodomu in počitniški prikolici

  V zadnjih letih pa opažamo trend, da je vedno več tudi zimskih uporabnikov avtodomov in prikolic. Najraje se odpravijo v gore, blizu smučarskih središč ali pa v toplice. Z nakupom in namestitvijo električnih grelnih preprog je uporaba počitniškega vozila pozimi še bolj udobna.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Prodaja vinjet 2019 in odprtje avtoceste do Gruškovja

  V soboto, 1. decembra, se pričenja prodaja slovenskih vinjet za leto 2019, že dan prej pa bo DARS odprt nov avtocesti odsek, ki bo povezal Podlehnik in mejni prehod Gruškovje.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Čikat je nov član najboljših kampov – LeadingCampings

  Skupina LeadingCampings združuje 39 najboljših kampov v Evropi, v letu 2019 pa se jim bo pridružil tudi kamp Čikat iz Malega Lošinja. Med najboljšimi najdemo še tri hrvaške kampe: Lanterna iz Poreča, Krk z otoka Krk in Zaton pri Zadru.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Smučišče Obertauern vabi na sneg in smučanje

  Obertauern je avstrijsko smučišče, kjer snežne garancije ne potrebujete, saj se lahko pohvalijo z največjo količino snega v regiji. Ljubitelje smučanja čaka 100 km raznolikih smučarskih prog in 26 modernih žičniških naprav. Letos predvidevajo odprtje smučarske sezone 23. novembra, ki bo ob ugodnih snežnih razmerah trajala vse do 1. maja.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kje ob morju lahko kampirate pozimi?

  Ob morju imamo kar nekaj kampov in postajališč za avtodome, ki so odprti čez celo leto npr. kampi Adria, Belveder in Lucija. Preverili smo ponudbo zimskega kampiranja.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Zimska oprema avtodomov in prikolic v Sloveniji in po Evropi

  Potrebujejo tudi avtodomi in počitniške prikolice zimsko opremo? Preverite za posamezne države, kakšno zimsko opremo potrebujete, da bo vožnja bolj varna in ne bo nepredvidenih težav. Zbrali smo informacije o zimski opremi v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Franciji, Švici, Nemčiji, Hrvaški, BiH, Srbiji...

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Čistilo Metaflux Citrus učinkovito odstranjuje smolo

  Kako odstraniti smolo z avtomobila, avtodoma ali šotora? Z uporabo čistila Metaflux Citrus nikoli več ne boste imeli težav z odstranjevanjem drevesne smole z vašega vozila, počitniške prikolice ali šotora!

Prikazano: 1 - 24 od 577 novic