Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 593 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Solbio poskrbi za naravi prijazno uporabo kemičnega stranišča

  Vsi bi radi kampirali v neokrnjeni naravi, uživali ob lepih rekah in se kopali v čistem morju. Pa smo za to pripravljeni tudi kaj storiti? Že samo uporaba kemičnih stranišč je sedaj lahko povsem naravna - samo zamenjati je potrebno kemikalije za naravno sanitarno tekočino SOLBIO!

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Vipavska dolina vabi na aktivne kamping počitnice

  Lonely Planet je pred leti Vipavsko dolino uvrstil med 10 najboljših popotniških destinacij v Evropi. Preverili smo ponudbo kampov in postajališč za avtodome v okolici Vipave in Ajdovščine.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Njivice z novim sanitarnim objektom in akcijo na kamping kartico

  Otok Krk je pri kampistih priljubljen zaradi bližine, lepih plaž in dobre dodatne ponudbe. Kamp Njivice, ki je bil v zadnjih letih popolnoma prenovljen, sodi med najboljše na Krku in Kvarnerju. V sezoni 2020 bodo zgradili nov sanitarni objekt, kamp pa bo pridobil kategorizacijo 4 zvezdic.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  NaZraku.si poskrbi za nakup šotora in kamping opreme

  Kampiranje bo letos še bolj priljubljeno, saj v danih razmerah počitnice v naravi pomenijo najbolj varno obliko dopusta. Šotorjenje je osnovna oblika kampiranja, ki je cenovno najbolj dostopna. Za vso potrebno kamping opremo in odlične šotore poskrbijo kar v slovenski trgovini NaZraku.si, kjer lahko vse izdelke naročite tudi na spletni strani.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Zdaj je čas za ureditev fotografij, izdelavo fotoknjige in fotoalbuma

  Z uporabo digitalnih fotoaparatov in mobitelov je vsako leto narejenih veliko lepih, počitniških fotografij, velikokrat pa zmanjka časa za njihovo ureditev, tiskanje ali oblikovanje fotoknjige. Pri podjetju CEWE so pripravili akcijsko ponudbo za kampiste.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Otroške pobarvanke z motivi počitniških vozil Adria

  Korona virus nam je v zadnjih dneh precej spremenil življenjske navade. Vsak dan spremljamo informacije o širitvi virusa doma in po svetu, šole in vrtci so zaprti, gospodarstvo se je skorajda ustavilo. Ker pristojni pravijo, da je najbolje, da ostanemo doma, smo za otroke pripravili nekaj pobarvank z motivi risanih junakov in počitniškimi vozili Adria.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Novosti v kampu Amarin v Rovinju

  Turistično naselje Amarin pri Rovinju v zadnjih letih številni poznate po odličnem družinskem hotelu, v neposredni bližini pa je tudi kamp, kjer bodo leto z nekaj novostmi še izboljšali ponudbo.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Planirajte kampiranje s pomočjo My Camping Planner

  Predstavljamo vam My Camping Planner – prvi planer kampiranja, kamor si boste lahko zapisali vse potrebne informacije ob načrtovanju potovanja in zabeležili svoja počitniška doživetja.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kakšne novosti pripravljajo v kampih Lanterna, Istra, Ježevac in Padova

  Valamar pod svojo kamping blagovno znamko Camping Adriatic združuje 15 kampov v Istri, na otokih Krk in Rab ter v Dubrovniku. Preverili smo novosti, ki jih v svojih kampih pripravljajo za sezono 2020. V vseh kampih omogočajo popust na Avtokampi kamping kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Park Soline - Biograd številne novosti in dodatne sanitarije

  V kampu Park Soline želijo slediti trendu ureditve kampov, zato so napovedali kar nekaj novosti, ki bodo izboljšale ponudbo. Med njimi je najbolj pomembna prenova vseh sanitarij in izgradnja novih. Za imetnike Avtokampi kamping kartice nudijo ugodne pakete kampiranja za 2 osebi po ceni že od 19 €.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Zimsko kampiranje ob slovenskih in avstrijskih smučiščih

  Kampisti smo znani po tem, da pozimi radi obiščemo tudi smučišča. Številni se na smučanje odpravijo kar z avtodomi, nekateri tudi s počitniškimi prikolicami. Zbrali smo informacije za slovenske ter avstrijske zimske kampe, ki omogočajo zimsko kampiranje v neposredni bližini smučišč. Dodali smo tudi lokacije postajališč za avtodome v Sloveniji.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Popestrite novoletno jelko z okraski prikolice in avtodoma

  December je mesec obdarovanja in prazničnega okraševanja doma. V trgovini Smile Concept Store v Ljubljani smo našli zanimive okraske za novoletno jelko, ki so zelo primerni tudi kot darilo za kamping prijatelje.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Lastniki kampa Nadiža odprli nov kamp v Benečiji

  Benečija do sedaj ni imela kampa in nov kamp Natisone - Nadiža je odlična dopolnitev turistične ponudbe v tem delu Furlanije. Kamp je od Kobarida oddaljen le 15 km in je odprt čez celo leto.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Arena Grand Kažela – novo ime in nova ponudba

  Na skrajnem jugu Istre, v bližini Medulina leži kamp Kažela, ki bo v novi kamping sezoni dobil novo ime, prenovljene parcele in sanitarije, nove mobilne hišice in boljšo gostinsko ponudbo. Po novem bo celoten kamp urejen kot tekstilni in nudistično kampiranje ne bo več mogoče.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  V Nemčiji odpirajo največji vodni park Rulantica

  Številni ljubitelji zabaviščnih parkov dobro poznate nemški Europa-Park, konec novembra pa bodo samo 2 km stran oz. na drugem delu kraja Rust odprli še vodni park Rulantica. 25 atrakcij urejenih v skandinavskem stilu čaka vse ljubitelje vodnih atrakcij.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Odprta nova trgovina Decathlon na Rudniku v Ljubljani

  Decathlon Slovenija ima novo trgovino s športno opremo, ki so jo v petek, 8. novembra 2019, odprli v sklopu trgovskega centra Ljubljana Rudnik. To je v treh letih že njihova četrta trgovina pri nas. Preostale lokacije so Ljubljana BTC, Maribor in Celje. Mi smo jih obiskali in prve fotografije so že pod novico.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  TakeOff počitniška prikolica - nov koncept kampiranja

  Nizozemsko podjetje Easy Caravanning je na sejmu počitniških vozil v Utrechtu predstavilo novo majhno počitniško prikolico TakeOff. Objavljamo prve fotografije in opis razstavljene prikolice.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Dobrodelna dražba za malega Krisa

  Slovenci smo te dni kar dvakrat stopili skupaj. Prvič ob zmagah srebrnih odbojkarjev in drugič v veliki akciji za pomoč 19 mesečnemu Krisu, ki ima redko živčno-mišično obolenje in potrebuje drago zdravilo.

Prikazano: 1 - 24 od 593 novic