Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 599 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Park Cukarca - nov doživljajski park v Šentvidu pri Stični

  V bližini Šentvida pri Stični so odprli nov doživljajski Park Cukarca. Gre za največji tak park na Dolenjskem, ki vključuje kolesarski park, veliko umetno plezalno steno, adrenalinski park primeren tudi za otroke in učno pot z didaktičnimi igrali. Park lahko obiščete z družino ali prijatelji, lahko pa se odločite, da vaš otrok v parku praznuje rojstni dan.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Vipavska dolina vabi na aktivne kamping počitnice

  Lonely Planet je pred leti Vipavsko dolino uvrstil med 10 najboljših popotniških destinacij v Evropi. Super lokacija za kolesarjenje in pohodništvo, na reki Vipavi lahko veslate na SUP deskah in ob tem obiščete vinske kleti in gostilne, ki nudijo domače dobrote. Preverili smo ponudbo kampov in postajališč za avtodome v okolici Vipave in Ajdovščine.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Ralf Schumacher bo uporabljal slovenski avtodom Robeta

  Ralf Schumacher bo v nedeljo, 27.6., prišel v Slovenijo in postal globalni ambasador in poslovni partner slovenskega podjetja Robeta, kjer bo v uporabo prevzel promocijski avtodom Robeta model Apollo.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Depo za avtodome, prikolice in čolne v Ljubljani

  V Ljubljani je za lastnike avtodomov, počitniških prikolic in čolnov velik problem, kjer parkirati oz. shraniti vozilo ali prikolico, ko ni v uporabi. Našli smo rešitev – varovan in 24 ur na dan dostopen varovan depo za počitniška vozila.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Polidor, Funtana - nove kamping parcele in luksuzne hišice z bazeni

  Kamp Polidor – Funtana ste številni že obiskali, saj gre za najboljši majhen kamp v Istri, ki je odprt čez celo leto. Korona kriza jih ni ustavila in nadaljuje se širitev kampa, ki bo poleg novih kamping parcel in recepcije, vključevala tudi luksuzne vile s privatnimi bazeni.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Mobilne hišice Adria dopolnjujejo ponudbo Term Olimia

  V sklopu Term Olimia v Podčetrtku deluje tudi kamp Natura, kjer so ponudbo kampiranja skupaj z avstrijsko agencijo Gebetsroither dopolnili z možnostjo najema luksuznih mobilnih hišic slovenskega proizvajalca Adria Dom. V sklopu glamping resorta Olimia Adria Village pa lahko prespite tudi v glamping šotorih.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Popestrite novoletno jelko z okraski prikolice in avtodoma

  December je mesec obdarovanja in prazničnega okraševanja doma. V trgovini Smile Concept Store v Ljubljani smo našli zanimive okraske za novoletno jelko, ki so zelo primerni tudi kot darilo za kamping prijatelje.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  CEWE nudi lepa praznična foto darila

  Z uporabo mobitelov vsako leto naredimo veliko lepih fotografij, na katere pa potem hitro pozabimo. CEWE omogoča, da naredite unikatna praznična foto darila in jih podarite svojim najbližjim. Izbirate lahko med fotočestitko, fotokoledarjem, fotoknjigo, fotoalbumom, z lepo fotografijo pa lahko okrasite skodelico ali ovitek za mobitel.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Zimsko kampiranje omogočeno tudi v Puli in Medulinu

  Letos ni izgovorov, da ne bi mogli vsaj kakšen sončen vikend preživeti ob morju, saj imamo kar nekaj odličnih novih lokacij kampov, ki bodo odprti čez celo leto. Tudi jug Istre ni več izjema, saj bosta pozimi odprta kampa Arena Stoja v Puli in Arena Grand Kažela v Medulinu.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Negativen test namesto karantene ob povratku v Slovenijo

  Vlada je na sobotni seji spremenila odlok o izvajanju ukrepov na mejnih prehodih. Od ponedeljka, 28.9., se bo možno vrniti v Slovenijo tudi iz držav na rdečem seznamu, ob tem pa se z negativnim testom na koronavirus izogniti 10 dnevni karanteni.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Solbio poskrbi za naravi prijazno uporabo kemičnega stranišča

  Vsi bi radi kampirali v neokrnjeni naravi, uživali ob lepih rekah in se kopali v čistem morju. Pa smo za to pripravljeni tudi kaj storiti? Že samo uporaba kemičnih stranišč je sedaj lahko povsem naravna - samo zamenjati je potrebno kemikalije za naravno sanitarno tekočino SOLBIO!

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Njivice z novim sanitarnim objektom in akcijo na kamping kartico

  Otok Krk je pri kampistih priljubljen zaradi bližine, lepih plaž in dobre dodatne ponudbe. Kamp Njivice, ki je bil v zadnjih letih popolnoma prenovljen, sodi med najboljše na Krku in Kvarnerju. V sezoni 2020 bodo zgradili nov sanitarni objekt, kamp pa bo pridobil kategorizacijo 4 zvezdic.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  NaZraku.si poskrbi za nakup šotora in kamping opreme

  Kampiranje bo letos še bolj priljubljeno, saj v danih razmerah počitnice v naravi pomenijo najbolj varno obliko dopusta. Šotorjenje je osnovna oblika kampiranja, ki je cenovno najbolj dostopna. Za vso potrebno kamping opremo in odlične šotore poskrbijo kar v slovenski trgovini NaZraku.si, kjer lahko vse izdelke naročite tudi na spletni strani.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Otroške pobarvanke z motivi počitniških vozil Adria

  Korona virus nam je v zadnjih dneh precej spremenil življenjske navade. Vsak dan spremljamo informacije o širitvi virusa doma in po svetu, šole in vrtci so zaprti, gospodarstvo se je skorajda ustavilo. Ker pristojni pravijo, da je najbolje, da ostanemo doma, smo za otroke pripravili nekaj pobarvank z motivi risanih junakov in počitniškimi vozili Adria.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Novosti v kampu Amarin v Rovinju

  Turistično naselje Amarin pri Rovinju v zadnjih letih številni poznate po odličnem družinskem hotelu, v neposredni bližini pa je tudi kamp, kjer bodo leto z nekaj novostmi še izboljšali ponudbo.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Planirajte kampiranje s pomočjo My Camping Planner

  Predstavljamo vam My Camping Planner – prvi planer kampiranja, kamor si boste lahko zapisali vse potrebne informacije ob načrtovanju potovanja in zabeležili svoja počitniška doživetja.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kakšne novosti pripravljajo v kampih Lanterna, Istra, Ježevac in Padova

  Valamar pod svojo kamping blagovno znamko Camping Adriatic združuje 15 kampov v Istri, na otokih Krk in Rab ter v Dubrovniku. Preverili smo novosti, ki jih v svojih kampih pripravljajo za sezono 2020. V vseh kampih omogočajo popust na Avtokampi kamping kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Zimsko kampiranje ob slovenskih in avstrijskih smučiščih

  Kampisti smo znani po tem, da pozimi radi obiščemo tudi smučišča. Številni se na smučanje odpravijo kar z avtodomi, nekateri tudi s počitniškimi prikolicami. Zbrali smo informacije za slovenske ter avstrijske zimske kampe, ki omogočajo zimsko kampiranje v neposredni bližini smučišč. Dodali smo tudi lokacije postajališč za avtodome v Sloveniji.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Lastniki kampa Nadiža odprli nov kamp v Benečiji

  Benečija do sedaj ni imela kampa in nov kamp Natisone - Nadiža je odlična dopolnitev turistične ponudbe v tem delu Furlanije. Kamp je od Kobarida oddaljen le 15 km in je odprt čez celo leto.

Prikazano: 1 - 24 od 599 novic