Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 111 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcijske ponudbe najema mobilnih hišic v kampih

  Najem mobilne hišice v kampu je vse bolj priljubljena oblika počitnic, saj so hišice opremljene s svojo kuhinjo in kopalnico, spalnim delom in teraso. Pripravili smo spisek akcijskih ponudb najema mobilnih hišic, ki se bo stalno dopolnjeval, tako da boste na enem mestu informirani o akcijah najema mobilne hišice.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Mixi Caravaning - akcijska ponudba opreme za kampiranje, avtodome in prikolice

  Zimski meseci so tisti čas, ko se da dobiti opremo za kampiranje ali pa dodatno opremo za avtodome in počitniške prikolice po ugodnejših cenah. V trgovini Mixi Caravaning, kjer imajo akcijske ponudbe kar čez celo leto, so pripravili nekaj zanimivih izdelkov, ki so jim znižali cene tudi do 40 %.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  AKCIJA ELPEC - ob nakupu mestnega električnega kolesa podarijo DDV!

  E-kolesarstvo je eden izmed pomembnih segmentov trajnostnega načina mobilnosti in hkrati način mobilnosti, ki znatno pripomore k bolj zdravemu načinu življenja, zato vam v trgovini ELPEC bikes v mesecu decembru ob nakupu mestnega električnega kolesa z motorjem BOSCH podarijo DDV! Omogočajo tudi nakup darilnih bonov.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcija zimskega kampiranja v kampu Kamp Porto Sole – Vrsar

  Kamp Porto Sole je bil pred leti eden prvih na Hrvaškem, ki je bil odprt čez celo leto. Kamp leži ob južnem robu Vrsarja, kjer so na dveh travnikih urejene parcele, ob robu kampa pa tudi mobilne hišice. Gre za odlično lokacijo za ljubitelje sprehodov in kolesarjenja ob morju.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Black Friday akcije na kampiranje, najem mobilnih hišic in kamp opremo

  Prišel je črni petek ali Black Friday, kot mu pravijo v tujini. Zbrali smo ponudbe naših partnerjev, ki so pripravili akcije na kampiranje in najem mobilnih hišic za sezono 2022. Dodajamo tudi akcijske ponudbe trgovin s kamping opremo ter dodatno opremo za avtodome in počitniške prikolice.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Do 35% popusta na najem mobilne hišice na otoku Krk in Rab

  Valamar je pripravil Black Friday akcijo na najem mobilnih hišic v kampih Krk premium in Baška Beach na otoku Krku ter kampu San Marino Resort na otoku Rab. Do 35% popusta na rezervacije do vključno 29. novembra!

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  CEWE nudi lepa praznična foto darila - akcija na fotokoledarje

  Z uporabo mobitelov vsako leto naredimo veliko lepih fotografij, na katere pa potem hitro pozabimo. CEWE omogoča, da naredite unikatna praznična foto darila in jih podarite svojim najbližjim. Izbirate lahko med fotočestitko, fotokoledarjem, fotoknjigo, fotoalbumom, z lepo fotografijo pa lahko okrasite skodelico ali ovitek za mobitel. Do konca novembra tudi akcija na personalizirane fotokoledarje.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Valamar akcija zgodnjega najema mobilnih hišic

  Valamar je pripravil akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic v 12ih odličnih kampih v Istri ter na otokih Krk in Rab. Izkoristite do 20% popuste in že sedaj rezervirajte počitnice v letu 2022.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Obiščite kamp Galeb in uživajte v prekrasnem Omišu

  Letošnja jesen je izredno topla in kot kaže se bo tako vreme nadaljevalo do konca oktobra. V kampu Galeb, ki je odprt čez celo leto, so pripravil posebno ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  AKCIJA - najem električnih koles pri ELPEC eBikes

  Električna kolesa so vse bolj priljubljena in vsako leto jih je več tudi v kampih. Najraje jih imajo avtodomarji, ker jim električna kolesa na destinacij omogočajo mobilnost. Pri podjetju ELPEC eBikes so pripravili akcijsko ponudbo najema električnih koles 1 + 1 – plačate najem enega kolesa, drugega prejmete brezplačno.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Selce - Crikvenica podaljšuje sezono do 7. novembra

  Iz kampa Selce pri Crikvenici so nam javili, da bo kamp odprt še mesec dni in sicer do nedelje, 7. novembra. Informacija je zanimiva tudi za krompirjeve počitnice, saj po akcijskih cenah omogočajo najem modernih mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcija - shranite najljubše poletne spomine v CEWE FOTOKNJIGI

  Ob koncu poletnih počitnic imamo v mobitelih in fotoaparatih veliko lepih fotografij, na katere pa hitro pozabimo. CEWE vam omogoča, da fotografije enostavno oblikujete in si izdelate CEWE FOTOKNJIGO, ki bo vedno pri roki in lep spomin na letošnje poletje. Izkoristite akcijo, ko vam podarijo 24 strani fotoknjige.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Poletje v kampu Korana in ogled Plitviških jezer

  Kamp Korana deluje v sklopu svetovno znanega Nacionalnega parka Plitviška jezera, kjer so uredili prostor za kampiranje in lesene bungalove za dve osebi. Odlična lokacija za vikend izlet ali počitek na poti proti Dalmaciji ali ob povratku. V juliju in avgustu so pripravili akcijska paketa najema bungalovov.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Šobec - do 25% popusta na kampiranje z Avtokampi kartico

  Kamp Šobec je bil med prvimi slovenskimi kampi, ki je letos odprt vrata. V zimskem času so prenovili recepcijo in uredili nov prostor za oskrbo avtodomov. Imetniki Avtokampi kamping kartice tudi letos kampirate ceneje, pripravili pa so tudi dva romantična paketa Šobčev Cuker.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcija Mediteran Kamp na najem mobilne hišice v Umagu in Selcah

  Mediteran Kamp je agencija, ki omogoča najem mobilnih hišic v številnih destinacijah ob hrvaški obali. Izbirate lahko med priljubljenimi lokacijami kot so Umag, Poreč, Rovinj, Selce, Klenovica in Biograd. Izkoristite akcijsko ponudbo za mobilne hišice v dveh zanimivih kampih v Umagu in Selcah.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Loška dolina vabi na aktiven družinski vikend in ogled medvedov

  Številne slovenske regije smo že obiskali, tokrat pa vas vabimo v Loško dolino. Poznamo jo po hladnih zimah in medvedih, ki živijo v tamkajšnjih gozdovih. Poleti je zelo priljubljeno kolesarjenje, ogled gradu Snežnik in opazovanje medvedov v njihovem naravnem okolju - v juniju nudijo 10% popust za imetnike Avtokampi kamping kartice.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Otok Krk junija vabi na kolesarske prireditve Krk Bike Story

  Kolesarjenje je vse bolj priljubljeno in na otoku Krk bodo pripravili tri tematsko raznoliko obarvane kolesarske vikende. Prvi vikend bodo adrenalinski navdušenci kolesarili po hribih v okolici Baške, drugi vikend bo namenjen romantičnemu kolesarjenju po Malinski, Dobrinju in Njivicah, tretji pa družinskemu kolesarjenju v Krku in Punatu,

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  AKCIJA - kamp Šimuni nudi cenejše kampiranje in najem mobilne hišice

  Kamp Šimuni vabi z akcijsko ceno kampiranja in najema mobilnih hišic na uživanje ob peščeni plaži. Dve osebi kampirata že za 18 €, najem mobilne hišice z zajtrkom že od 60 €. V kampu vas pričakuje bogat animacijski program za otroke in odrasle, tematski večeri, odprt je otroški klub, kozmetični salon in športni center. Pridite na dopust v Šimune na otok Pag!

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Istra Premium Camping Resort - bazeni, igrala, animacija in akcija na kamping kartico

  Funtana je dve leti nazaj dobila enega najboljših kampov na Jadranu. Kamp Istra Premium Resort z bogato ponudbo igral, animacije in bazenov z ogrevano vodo vabi družine na počitnice. Lahko se odločite za kampiranje ali pa najem mobilnih hišic ali glamping šotorov. Lokacija je odlična za sprehode in kolesarske izlete ob morju. AKCIJA na kamping kartico - dve osebi kampirata že za 41 €.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Olivia Green Camping - prenovljen kamp v Tisnem

  Severna Dalmacija ima številne zanimive kampe, med najboljše pa se s prenovo uvršča kamp Olivia Green Camping - Tisno, ki ga številni poznate še pod starim imenom kamp Dalmacija. Gostom z našo kamping kartico nudijo posebne cene kampiranja in najema mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Zaton pri Zadru omogoča kampiranje ob peščeni plaži in uživanje na bazenih

  Kamp Zaton se odpira v soboto, 15. maja, ko bo gostom ob kampiranju omogočil tudi najem mobilnih hišic in apartmajev, odprti pa bodo tudi bazeni z ogrevano vodo. S peščeno plažo in odličnimi bazeni prava lokacija za družinske počitnice. Odločite se lahko za kampiranje pod borovci, najem mobilnih hišic, glamping šotorov ali apartmajev.

Prikazano: 1 - 24 od 111 novic