Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 148 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic v kampih Istra Camping

  Kamping sezona na severu Istre se bo letos pričela 21. aprila, ko bodo vrata odprli kampi Istra Camping v Savudriji in Umagu. Pripravili so akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic v kampih v Umagu z do 20% popusta, dodatno pa tudi popuste na kampiranje z Avtokampi kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Baia Holiday – akcijska ponudba na zgodnje rezervacije

  Baia Holiday je znano turistično podjetje, ki vključuje tudi 15 kampov v Italiji, na Hrvaškem, v Franciji in Španiji. Rezervirajte vaš naslednji dopust do 20. decembra in izkoristite 10% popust na kampiranje ali najem mobilne hišice. Objavljamo tudi datume, ko bo veljal dodaten popust na Avtokampi kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  CEWE nudi lepa praznična darila - akcija na fotokoledarje

  Ste letos naredili lepe družinske fotografije, na njih pa že skorajda pozabili? Poskrbite, da vam bodo najlepše fotografije na ogled vsak dan in iz njih uredite fotokoledar, fotoknjigo, fotoalbum ali pa praznično čestitko za starše. CEWE vam nudi enostavno oblikovanje in dodatne popuste pri naročilu. CEWE fotokoledar, darilo ki traja celo leto.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Black Friday ponudbe v kampih in pri naših partnerjih

  V kampih so ob črnem petku pripravili akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic za sezono 2023. Letos je izbor popustov kar pester, prejeli pa smo akcije za kampe v Novigradu, Poreču, Rovinju, Medulinu, na Krku, Cresu, Lošinju, Pagu, Braču ... Dodatno objavljamo še nekaj akcij naših partnerjev npr. Matsport, As Sport Outlet, Elpec eBikes …

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Valamar - črni petek akcija v kampih in hotelih

  Valamar je pripravil akcijsko ponudbo za najem mobilnih hišic v nekaterih njihovih kampih v Poreču, Puli, na Krku in Rabu in tudi rezervacijo hotelskih sob v resortih v Poreču, Rabcu, na Rabu, v Dubrovniku in tudi na smučišču Obertauern. Akcijska ponudba Black Friday velja za rezervacije namestitev do vključno ponedeljka, 28.11.2022. do 23:59.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  AKCIJA - Caravan center nudi popust na izdelke Thetford kemikalije in čistila

  Avtodomi in počitniške prikolice so opremljene s kemičnimi sanitarijami in Thetford je eden največjih proizvajalcev kasetnih oz. prenosljivih sanitarij. V trgovini Caravan Center Ljubljana imetnikom Avtokampi kartice nudijo 10% popust pri nakupu kemikalij in čistil Thetford - akcija velja do 15.12.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Terme Tuhelj - jesenski romantični paket v glamping hiškah

  V novembru in decembru vas Terme Tuhelj vabijo, da si vzamete čas in izkoristite akcijsko ponudbo romantičnega bivanja v glamping hišicah s kopanjem, uživanjem v njihovem odličnem wellnessu in romantični večerji.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Baia Holiday vabi na jesensko kampiranje v Benetke in na Lošinj

  Baia Holiday ima v bližini Slovenije tri raznolike kampe in v kampu Cavallino pri Benetkah so se odločili, da podaljšajo odprtje kampa vse do nedelje, 6. novembra, kamp Poljana na Lošinju pa bo odprt vsaj do 4. novembra.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  ELPEC eBikes podarja 500 € popusta ob nakupu električnega kolesa

  V specializiranem centru električnih koles ELPEC eBikes so pripravili posezonsko akcijo - do konca oktobra na nova električna kolesa nudijo 500 € popusta. Omogočajo tudi enostavno plačilo na obroke - električno kolo že za 39 € na mesec.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Oktobra poteka Mesec hrvaškega turizma – izkoristite popuste v kampih, hotelih, naravnih parkih in tudi za avtocestno kartico ENC

  Jeseni že tradicionalno poteka akcija Mesec hrvaškega turizma, ki bo letos trajal vse do 6. novembra. Organizatorja akcije sta Ministrstvo za turizem in šport ter Hrvaška turistična skupnost. Za vse turiste, domače in tuje, so številni turistični ponudniki pripravili akcijske ponudbe. To velja tudi za kampe, hotele, vstopnice za ogled naravnih parkov in muzejev, adrenalinske aktivnosti …

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Vita, Terme Tuhelj – jesenska akcija kampiranja in najema mobilnih hišic

  Terme Tuhelj so zelo znane hrvaške terme, ki ležijo v neposredni bližini Slovenije. Do konca oktobra nudijo akcijske cene na kampiranje z neomejenim kopanjem v notranjih bazenih, v ceni najema mobilnih hišic pa so dodatne tudi hotelske savne in gratis zaključno čiščenje.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Mare Pineta – ogled jadralske regate Barcolana

  Kamp Mare Pineta iz Sesljana oz. Sistiane vabi drugi oktobrski vikend kampiranje in ogled jadralske regate Barcolana, ki bo potekala v nedeljo, 9. oktobra. Pripravili so akcijsko ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Uživajte v kampiranju v Falkensteiner Premium Camping Zadar

  Kamp Falkensteiner Premium Zadar je urejen neposredno ob kilometer dolgi plaži nedaleč od starega dela mesta Zadra, tako da lahko kombinirate dopust in ogled mesta. Pripravili so različne jesenske akcijske ponudbe in atraktivne vikend pakete v oktobru.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Poljana - kampiranje, mobilne hiške in glamping šotori na Lošinju

  Za letošnje kampiranje izberite vrhunsko urejen kamp Poljana, ki leži samo nekaj kilometrov pred Malim Lošinjem. Kamping parcele so urejene v terasah, omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 2 – 6 oseb in glamping šotorov za 4 osebe. Imetniki naše kamping kartice imajo dodaten popust.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Bunja – akcija kampiranja in najema mobilne hišice na Braču

  Jesen je v Dalmaciji zelo lepa in goste razvaja s soncem ter prijetnimi temperaturami. Pridite na otok Brač, kjer so v odličnem kampu Bunja pripravili akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic v septembru in oktobru, dodaten popust na kampiranje pa omogoča Avtokampi kartica.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Šimuni z akcijsko ponudbo vabi na jesensko kampiranje

  Kamp Šimuni na otoku Pag je poznam predvsem po svoji lepi peščeni plaži in odlični dodatni ponudbi za otroke in odrasle, saj ob animaciji nudijo tudi številne športne aktivnosti in odlično gostinsko ponudbo. V septembru imajo nekaj odličnih akcij, ki veljajo za kampiranje in tudi najem mobilnih hišic. Organizirajo tudi teden potapljanja in družinski vikend z lego kockami.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  AKCIJA – kamp Falkensteiner Premium Camping Zadar

  V Zadru imamo odličen kamp Falkensteiner Premium Camping Zadar, kjer so pripravili nekaj akcijski ponudb za 10 do 15% popustom, ki veljajo tudi v mesecu juliju. Super lokacija za družinsko zabavo in večerne sprehode po starem delu Zadra.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  AKCIJA – Vacansoleil nudi do 50% popusta na najem družinskih šotorov

  Podjetje Vacansoleil ima že več kot 50 letno tradicijo organiziranja kamping počitnic in najema že postavljenih šotorov za družine v kampih po Evropi. Odlična priložnost, da na dopust v kamp povabiš tudi prijatelje, ki mogoče do sedaj še niso kampirali. Sedaj imajo tudi akcijo " Soleil Summer Sail" in do 50 % popusta na najem šotorov.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcija - pomlad v kampih na otoku Pag

  Prvomajske počitnice pomenijo pričetek kamping sezone tudi na otoku Pag in večina kampov je že odprtih. Pripravili so akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic, številni pa nudijo tudi popuste na Avtokampi kartico. Otok Pag ima kar nekaj odličnih kampov npr. Straško in Šimuni sta poznana po urejenosti in odlični animaciji, v ostalih kampih npr. Olea, Terra Park Phalarin in SpiritoS, Dražica pa nudijo več miru in uživanja ob morju.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Nakup kamping opreme – akcijske ponudbe

  Kamping sezona se pričenja in počasi bo potrebno poskrbeti za nakup opreme ali dopolnitev obstoječe z novimi izdelki. Izbrali smo nekaj akcijskih izdelkov naših partnerjev.

Prikazano: 1 - 24 od 148 novic