Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 132 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  AKCIJA – kamp Falkensteiner Premium Camping Zadar

  V Zadru imamo odličen kamp Falkensteiner Premium Camping Zadar, kjer so pripravili nekaj akcijski ponudb za 10 do 15% popustom, ki veljajo tudi v mesecu juliju. Super lokacija za družinsko zabavo in večerne sprehode po starem delu Zadra.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  AKCIJA – Vacansoleil nudi do 50% popusta na najem družinskih šotorov

  Podjetje Vacansoleil ima že več kot 50 letno tradicijo organiziranja kamping počitnic in najema že postavljenih šotorov za družine v kampih po Evropi. Odlična priložnost, da na dopust v kamp povabiš tudi prijatelje, ki mogoče do sedaj še niso kampirali. Sedaj imajo tudi akcijo " Soleil Summer Sail" in do 50 % popusta na najem šotorov.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcija - pomlad v kampih na otoku Pag

  Prvomajske počitnice pomenijo pričetek kamping sezone tudi na otoku Pag in večina kampov je že odprtih. Pripravili so akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic, številni pa nudijo tudi popuste na Avtokampi kartico. Otok Pag ima kar nekaj odličnih kampov npr. Straško in Šimuni sta poznana po urejenosti in odlični animaciji, v ostalih kampih npr. Olea, Terra Park Phalarin in SpiritoS, Dražica pa nudijo več miru in uživanja ob morju.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Nakup kamping opreme – akcijske ponudbe

  Kamping sezona se pričenja in počasi bo potrebno poskrbeti za nakup opreme ali dopolnitev obstoječe z novimi izdelki. Izbrali smo nekaj akcijskih izdelkov naših partnerjev.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Last minute - velika noč v kampu Čikat

  Kamp Čikat - Mali Lošinj je pripravil posebno ponudbo za veliko noč na Lošinju. V terminu od 15. do 22. aprila so cene najema mobilnih hišic znižali za 20 %, gostom pa nudijo brezplačen velikonočni zajtrk in praznično otroško animacijo.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Pomlad v kampih v slovenskih termah, na Bledu in Obali

  V Sloveniji imamo zelo raznolike kampe in pod "eno streho" jih največ združujejo pri Sava hoteli & resorti, ki upravlja termalna kampa Terme 3000 in Terme Ptuj, kamp Bled ter ob morju še kamp Lucija. Pripravili so zanimive pakete spomladanskega kampiranja in najema mobilnih hišic za prvomajske počitnice. V vseh kampih še do konca junija sprejemajo turistične bone.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Pomlad v kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar

  V Dalmaciji imajo ob začetku pomladi ob sončnih dnevih že tudi več kot 15 °C, kar je prijetno za sprehode, ogled mest in tudi kolesarjenje ob morju. V kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar so pripravili akcijo na Avtokampi kartico in tematske animacijske vikende, ko se bodo otroci zabavali s Falky maskoto, ustvarjali in uživali ob morju.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcija najema mobilne hišice v Banjolah

  Banjole so znano turistično naselje na jugu Istre, kjer imamo kar nekaj manjših privatnih kampov in tudi manjše naselje mobilnih hišic Grand Veles. Do sredine junija nudijo akcijske cene na najem mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Istra Premium, Funtana – novosti in akcijska ponudba na Avtokampi kartico

  Funtana je v zadnjih letih postala prava kamping destinacija in lahko se pohvali z odličnim kampom Istra Premium, ki je kategoriziran s petimi zvezdicami in je odprt čez celo leto. Za kamping sezono 2022 so pripravili nekaj novosti in spomladansko akcijo kampiranja na Avtokampi kartico - 2 osebi kampirata že za 24 €, otroci bivajo brezplačno.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Čikat, Mali Lošinj – novosti in akcijske ponudbe

  Kampiranje na Lošinju je zelo priljubljeno saj je na otoku pet kampov, med njimi pa je najbolj priljubljen kamp Čikat. Gre za enega najboljših kampov na Hrvaškem, ki navduši z urejenostjo, odlično senco borovcev, dobro dodatno ponudbo in lego v bližini mesta Mali Lošinj. Preverili smo letošnje novosti in akcijske ponudbe kampiranja v Čikatu.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Otok Krk aprila in maja vabi na kolesarske prireditve Krk Bike Story

  Kolesarjenje je vse bolj priljubljeno in na otoku Krk bodo pripravili tri tematsko raznoliko obarvane kolesarske vikende - Krk Bike Story. Prvi vikend bo v Krku in Punatu potekalo družinsko kolesarjenje, drugi vikend bo namenjen romantičnemu kolesarjenju v dvoje v Malinski in Njivicah, tretji pa adrenalinskim navdušencem, ki bodo kolesarili po hribih v okolici Baške in Vrbnika.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Pomlad v mobilnih hišicah v kampih Valamar v Poreču, Baški in na Rabu

  Izkoristite akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic v kampih Valamar, ki velja v aprilu in maju. Odločite se lahko za dopust v kampu Lanterna Premium pri Poreču, kampu Baška Premium na otoku Krku in kampu Padova Premium na otoku Rab. Cene najema mobilnih hišic že od 42 €.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamping počitnice v Nerezinah na otoku Lošinj

  Nerezine so priljubljena počitniška destinacija kampistov, saj imajo dva raznolika kampa. Večji je kamp Lopari resort, manjši in bližji kraju pa je kamp Rapoča. V obeh gostom nudijo popust na Avtokampi kartico, tako da bo kampiranje cenejše, dodatno pa tudi popuste na najem mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  AKCIJA - kamp Zaton Holiday Resort omogoča počitnice ob peščeni plaži in kopanje v ogrevanih bazenih

  Kamp Zaton Holiday Resort se letos odpira že sredi aprila, tako da ga lahko obiščete že za velikonočne praznike ali prvomajske počitnice, ko bodo ob kampiranju omogočil tudi najem mobilnih hišic, glamping šotorov in apartmajev. odprti bodo tudi bazeni z ogrevano vodo, tako da se boste lahko tudi kopali ali pa uživali na peščeni plaži. Prava lokacija za družinske počitnice - izkoristite akcijske ponudbe in pridite uživat.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  AKCIJA – pomlad v petvezdičnem kampu Omišalj na otoku Krk

  Kamp Omišalj je eden redkih kampov na Hrvaškem, ki je odprt čez celo leto. Lokacija kampa je na samem začetku otoka Krk, kjer so ob prodnatem zalivu uredili kamping parcele, na desnem delu pa tudi mobilne hišice.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Obiščite kamp Galeb in uživajte v prekrasnem Omišu

  Kamp Galeb leži ob robu zanimivega dalmatinskega mesta Omiš. Odprt je čez celo leto in še posebej priporočamo obisk spomladi in jeseni, ko so temperature nekoliko niže tudi za kakšne aktivnosti npr. pohodništvo, izlete ob reki Cetini, za adrenalinske navdušence pa imajo tudi zipline.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcija - shranite najljubše spomine v CEWE FOTOKNJIGI

  CEWE je pripravil akcijo na njihove fotoknjige, ki so lep spomin na družinske počitniške dni. Poskrbite, da bodo najlepše fotografije iz vašega fotoaparata ali mobitela dobile svoje mesto v lepo oblikovani fotoknjigi. Izkoristite akcijo in oblikujte 50 strani vaše CEWE FOTOKNJIGE za ceno 26 strani.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Rožac vabi na kampiranje na otok Čiovo pri Trogiru

  Kamp Rožac se odpira že 26. marca in tudi v sezoni 2022 omogoča ugodno kampiranje z Avtokampi kamping kartico in dodatne popuste na najem mobilne hišice. Zaradi dobre sence in peščene plaže kamp priporočamo družinam z otroki. Letos v ponudbo dodajajo nove mobilne hišice Premium.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Čikat – akcija najema mobilnih hišic v marcu

  V kampu Čikat v Malem Lošinju so za marec pripravili akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic - cene že od 45 €. Gostom kampa omogočajo uporabo notranjega ogrevanega bazena v hotelu Punta v Velem Lošinju in romantično večerjo v restavraciji v kampu.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Bunja – akcija kampiranja in najema mobilne hišice na Braču

  Pomlad je v Dalmaciji zelo lepa in goste razvaja s soncem ter prijetnimi temperaturami. Pridite na otok Brač, kjer so v odličnem kampu Bunja pripravili akcijsko ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic, ki velja za rezervacije opravljene do konca aprila.

Prikazano: 1 - 24 od 132 novic