Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 9 od 9 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Promet dne

  Nizozemska po 15. juniju svojim državljanom omogoča potovanja

  Nizozemski kampisti so zelo pomembni za slovenske in tudi hrvaške kampe, zato je včerajšnja informacija, da bodo lahko nizozemski turisti od 15. junija naprej potovali v številne evropske države še toliko bolj pomembna.

 • Objavljeno v kategoriji Promet dne

  Italija odprla meje v sredo, Avstrija jih odpira v četrtek

  Avstrija je danes kar malce nepričakovano sporočila, da bodo v četrtek, 4. junija 2020, odprli mejne prehode z vsemi sosednjimi državami. Izjema je meja med Avstrijo in Italijo, kjer pa so sicer danes odprli meje za vse evropske državljane.

 • Objavljeno v kategoriji Promet dne

  Ustrezen prevoz otrok v vozilih na Hrvaškem

  Hrvaška je avgusta sprejela nov prometni zakon, ob tem pa so številni mediji pisali, da je prišlo do spremembe tudi v delu, kjer je določen način prevoza otrok v avtomobilih in da po novem otrok ni več dovoljeno voziti na sovoznikovem sedežu.

 • Objavljeno v kategoriji Promet dne

  Od 1. avgusta višje kazni za prometne prekrške na Hrvaškem

  Hrvaški parlament je sprejel spremembe Zakona o varnosti prometa, ki bodo pričele veljati 1. avgusta 2019. Z njimi so povišali kazni za najbolj pogoste prometne prekrške, posledično pa želijo zmanjšati število nesreč in smrtnih žrtev na njihovih cestah

 • Objavljeno v kategoriji Promet dne

  Nov katamaran bo povezal Reko in Zadar z otoki Krk, Rab in Pag

  Hrvaški otoki so dobro povezani s kopnim, precej slabše oz. skorajda brez povezave pa so otoki med seboj. Če želite z otoka Krk priti na Pag je to z javnim prevozom skorajda nemogoče oz. se morate vrniti na Reko in nato z avtobusom do Paga.

 • Objavljeno v kategoriji Promet dne

  Višina kazni po Evropi za vožnjo pretežkega avtodoma

  Počitniška vozila so vsako leto bolj moderna in vključujejo vse več dodatne opreme, kar hitro povzroči probleme pri največji dovoljeni skupni masi, ki je zaradi B kategorije vozniške dovoljena največkrat omejena na 3,5 tone. Preverili smo višine kazni za tak prometni prekršek v Sloveniji in po Evropi.