English siteRegistracija   I   Prijava FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ YoutubeYoutube InstagramInstagram
Avtokampi.si

¤ Domov » Kampi » Slovenija » Gorenjska » Kranjska Gora - camper stop

Natisni kamp Kranjska Gora - camper stop

Postajališče za avtodome Kranjska Gora - camper stop

20 EUR
Kranjska Gora - camper stopKranjska Gora - camper stopKranjska Gora - camper stopKranjska Gora - camper stopKranjska Gora - camper stopKranjska Gora - camper stopKranjska Gora - camper stopKranjska Gora - camper stopKranjska Gora - camper stop
Sezona kampa: 1.1. - 31.12.

Postajališče za avtodome Kranjska Gora
Borovška cesta 106
4280 Kranjska Gora

+386 4 58 09 400

Elektronska pošta
Uradna stran kampa
Kamp je primeren za:
tekstil
kamp brez mobilnih hišic
Kolesarjenje
Lega kampa
3,10
Število ocen: 18
Podrobna statistika

Oceni kamp / dodaj komentar
Urejenost kampa
Sanitarije
Športni in ostali objekti v kampu
Vrednost glede na ceno
V Kranjski Gori je pod smučiščem gostom z avtodomi na voljo urejeno postajališče za avtodome. Omogočajo parkiranje, prenočevanje in oskrbo avtodomov.

Po težavah v začetku leta 2018 je sedaj postajališče zopet normalno odprto - dovoljeno je tudi prenočevanje, gostje pa morajo ob plačilu uporabe PZA plačati tudi turistično takso.

V neposredni bližini parkirišča za avtodome so smučarske proge in proge za tek na smučeh, poleti deluje kolesarski park in sankališče. V bližini so tudi lokali, restavracije, trgovina pa je oddaljena cca 400 metrov. Do središča Kranjske Gore pa je 5 minut hoje.

Kranjska Gora pa ni zanimiva za obisk le pozimi. Poleti nudi številne zanimive pohodniške in in kolesarske izlete po okolici. V bližini je tudi izposojevalnica smučarske opreme in koles.
Info
kamp je odprt celo leto
površina kampa
1
kapaciteta kampa
50
Oddaljenost od centra mesta
600 m
Mini kamp (manj kot 200 oseb ali 50 parcel)
število vseh kampirnih mest
30
možnost najema šotora
možnost najema prikolice
možnost najema mobilne hiške
možnost najema bungalova, apartmaja ali sobe
Storitve v kampu
sanitarije
kemične sanitarije
izpust za avtodome
trgovina
400 m
restavracija
100 m
dovoljeno za pse
sanitarije za invalide
Družinske kopalnice
Tuši za pse
Plaža za pse
možnost interneta v kampu
Wifi dostopna točka v kampu - plačljiv
Brezplačen Wifi
Pralni stroj
Sušilec
Privez za čolne / boja
Rampa za spuščanje čolnov
zunanji bazen
Notranji bazen
Otroško igrišče
Otroške kopalnice
Animacija za otroke
Športni in ostali objekti v kampu
tenis igrišče
600 m
možnost izposoje koles
odbojka
potapljaški center
Namizni tenis
Košarka
Nogomet
Mini golf
Veslanje / rafting
Izposoja čolnov
Plezalna stena / Plezanje
Legenda
izbrani kamp: GPS: 46,487044°N 13,775885°E
kamp v okolici
Cenik za leto 2019 (v EUR)
1.1. - 31.12.
Camper stop (24h)23
Elektrika + vodagratis
Internet dostop - WIFIgratis
Turistična taksa2

Kranjska Gora - camper stop Kranjska Gora - camper stop Kranjska Gora - camper stop Kranjska Gora - camper stop
Kranjska Gora - camper stop Kranjska Gora - camper stop Kranjska Gora - camper stop Kranjska Gora - camper stop
Kranjska Gora - camper stop
Gost  (Obisk: februar 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 2,80 

Do sedaj nisem zasledil pravega razloga za odganjanje prikoličarjev. Prostora je dovolj za vse. Prav tako so prikolice samostojne in v vseh pogledih. Glede na burno razpravo in negodovanje je prav da upravljalec s tehtnimi argumenti poda razlog za nesprejemanje prikolic in glede na število le teh ponovno pretehtati odločitev. Vedno je pot nazaj.
Težko se strinjam, da so tuji avtodomarji bolj zaželjeni kot domači prikoličarji.

Prem  (Obisk: december 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 3,40 

Očitno v Kranjski Gori cveti turizem in kamperistov ter prikolicarjev ne potrebujejo več....ali pa je pohlep naredil svoje. Bomo pa drugam šli kjer smo dobrodošli. Štiričlanska družina 15eur PZA+4smucarske karte +pica kava čaj...nekaj pa se že pusti vsaki dan!!! Očitno premalo, tako da Kranjska Gora hvala in lep pozdrav

Gost  (Obisk: december 2017 - v paru)Skupna ocena: 2,80 

pomeni, da v kranjski gori so presiti. jaz v avtodomu praktično ne kuham. za kosila in večerje grem v gostilno ali v picerijo. bomo pa šli drugam, kjer me bodo z veseljem pogostili

dragor  (Obisk: junij 2017 - s prijatelji)Skupna ocena: 1,60 

So skregani z belim kruhom. Sramota. In kam naj bi šel ob 23.00 uri?

Gost  (Obisk: december 2017 - v paru)Skupna ocena: 1,00 

..tudi ce ubijes nekoga, ce te ne bodo videli, ti ne bodo rekli nic...piancavallo ima najblizje obcinske redarje dalec 30 kilometrov...ni kot pri nas ki imamo desetine redarjev ki pobirajo denar cetudi gres scat ob bohinjskem jezeru...saj skakajo ven iz grmicevja... ;-)

Gost  (Obisk: december 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 2,60 

PZA Piancavallo samo en primer, nobena težava samo avto pustiš zunaj! Prikolica res nima rezervoarja ima pa prenosnega gi ga podstaviš in ravno tako izprazniš! Zoncolan ni PZA nihče nič ne reče če parkiraš pa najbo avtodom ali prikolica! Primerjava med šotorom, prikolico in avtodomom je par kar velika! Če smo strpni lahko vsi parkiramo in prikolica rabi enako kot avtodom en el.priključek, lahko parkira za dan, dva ali več enako kot avtodom! Ševedno nevem zakaj vas tako motijo prikolice!

Gost  (Obisk: december 2017 - v paru)Skupna ocena: 1,00 

da razjasnim..."gost" v tem primeru je vec kot ena oseba..nisem vedno jaz. informacija za tistega ki bi rad kampiral s prikolico v italiji..tam ni sploh dovoljeno, ce nisi privezan na avto, in ne smes znizati nogic, drugace dobis globo. ce spuscas vodo, tudi v tem primeru je kaznovano (prikolice nimajo rezervarjev). in se zadnji predlog. ce pza so za vse...zakaj ne tudi s sotori?

Gost  (Obisk: december 2016 - v paru)Skupna ocena: 4,00 

Sploh ni problem ali kamper ali prikolica. Vsi smo na istem. Problem je v premajhnem številu električnih priključkov, pa še ti so samo zgoraj. Potem pa še smučarji parkirajo na delu za avtodome in prikolice potem pa zmanjkuje prostora. Debata ali je PZA samo za avtodome ali tudi za prikolice pa je čista neumnost. Vsi radi vandramo naokoli, če pa si nekateri lahko oz. ne morejo privoščiti ali pa nočejo avtodoma naj pa lepo uživajo v prikolici. Skupaj bomo dosegli izboljšanje, s kregom pa nikakor.

Prem  (Obisk: december 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 3,80 

Gost in urokav malo sledim vajini debati in ugotavljam da ste avtodomarji res neki bogovi, prikolicarji pa smo reveži!! A kljub temu smo s srcem v kampu oz PZAju in tud če vrže ven elektriko preživimo sej mamo vedno mal plina na zalogi! In še to se popolnoma strinjam z urokav če veljajo pravila nej veljajo za vse 30 parkirnih mest ki naj bi bila namenjena dnevu oz Max dva ne pa isti kamper na istem mestu teden in več! Pa še to glede placa, lani smo se na vrhnjem parkirišču lepo razvrstili v dve vrste kar pa se letos gospodje avtodomarji niso a šli po načelu prvi pride prvi melje totalno egoistično...pa koliko od parkiranih avtodomov je plačalo PZA????

urokav  (Obisk: december 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 2,80 

gost, elektriko je metalo ven ker se večina avtodomovarjev želi greti na elektriko ker nimajo za jeklenko plina! Očitno imate res ogromno problemov z prikolicami saj vam gredo močno v nos! Odstranit in kaznovat bi bilo ptrebno vse ki spijo izven pza to pa je večina avtodomov. Za vse je dovolj prostora a le malo strpnosti in razumevanja je potrebno! Po vašem bi bilo potem da bi bili v avtokampih samo avtomobili ostalo ne sodi zraven, na smučiščih samo smučarji, borderji ne sodijo zraven,... pa ni ravno tako! Mi bomo od sedaj naprej smučali v italiji kjer smo vedno dobrodošli na vsakem pza, v Kranjski Gori kjer smo preživeli zadnjih nekaj novoletnih praznikov pa ne več!

Gost  (Obisk: december 2017 - v paru)Skupna ocena: 1,80 

- metalo ven elektriko med novoletnimi prazniki
+ bližina smučišča

P.S. Prikolice ne sodijo na PZA in bi jih morali redarji finančno kaznovati pa bi bilo mir.

urokav  (Obisk: oktober 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 3,00 

gost, nevem zakaj nas še nikjer niso odslovili, res pa avto parkiraš izven pza! No kje je bilo toliko prikolic da so vam pobrale vse priključke če že ločite med avtodomom in prikolico. Če že poznate kratico PZA poglejte preavilnik kjer res govori o avtodomih nikjer pa ne omejuje počitniških prikolic! Romom so bo bolj podobni avtodomarji ker parkiraste res kjer vam paše samo da ni potrebno kaj plačat!

Gost  (Obisk: december 2017 - v paru)Skupna ocena: 2,80 

urokav, jaz dobro vem kaj je avtodom in kaj je prikolica. verjetno vam ni znano, da ena ima motor, druga pa ne. prikolica pobere 2 krat toliko prostora, ker poleg parkirate avtomobil (ce je ne vlecete rocno)..saj niste konj...po vsej evropi, avtodom parkira kjerkoli, prikolice, pa samo v kampih (ce niste rom)
P.Z.A. = PARKIRISCE ZA AVTODOME

urokav  (Obisk: december 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 3,00 

Gost vi verjetno ne ločite kamp prikolice in avtodoma! Če ste že bili tam ste verjetno videli da je bilo približno 98% avtodomov in le 3-4 prikolice katere pa verjetno ne potrebujejo po 10 priključkov za elektriko! Nevm zakaj prikolkica ne sodi v PZA saj ni nič drugačna od avtodoma, zajema celo manj prostora je pa res bistveno cenejša od avtodoma! Komentirajte prosim kot je dejansko res bilo, verjetno pa ste parkiral kar na parkirišči in to kar brezplačo!

Gost  (Obisk: december 2017 - v paru)Skupna ocena: 3,40 

Polno prikolic ki v pza ne spadajo. Skoraj nemogoce se priklopit elettriki.

Prem  (Obisk: januar 2017 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 4,40 

Že več let obiskali predvsem v zimskemu času večkrat v letu in uživali, letos zelo zelo presenečeni ker nismo več dobrodošli-kamp prikolica!! Zakaj, ni odgovora tako pač je le v Kranjski Gori,klub temu da zavzamemo enako oz manj prostora in nikoli se nismo "šlepali" čez noč, kar pa smo velikokrat zasledili pri kamperistih!!! Zelo zelo slab ukrep, ki pokvari vso lepoto in priročnost tega kotička! Verjetno se v Kr Goro ne bomo več vračali!

urokav  (Obisk: december 2016 - družina z majhnimi otroki)Skupna ocena: 3,20 

Lega odlična, a glej letos prpovedali za kamp prikolice češ da te pa ne sodijo ker z avtodomov se lahko vstaviš prespiš z prikolico se pa tega neda, imeli ogromno problemov z prikolicami (nevem razen za novo leto ko je bila res gužva, drugače bolj prazno nevem pa kje so bili ti problemi?)! Če se že omejuje se omeji čas bivanja ne pa na način s kom tam parkiraš! Skratka sramota, če se to ne uredi nas v Kranjsko Goro zagotovo nebo več!

jama  (Obisk: julij 2017 - v paru)Skupna ocena: 8,40 

+ bližina smučišča( poleti je aktualno predvsem gorsko kolesarstvo )
+ odlična lokacija za pohodništvo
+ priporočam ogled Jezera Jasne ( 20 min peš)prijava na e-novice
E-mail:
Kampi v okolici
Kamp Kraj Razdalja

Natura Eco Camp Kranjska Gora  0,67 km 
Planica - camper stop Kranjska Gora  4,04 km 
Forum - Zadnja objava
23:21Mover za enoosno prikolico
17:58Cene pavšalov v sezoni 2019
17:14Avtokampi.si kamping kartica
15:03Mover za enoosno prikolico
14:30kamp Pineta Fažana
14:25kamp Pineta Fažana
09:39Cene pavšalov v sezoni 2019
16.1.2019zimsko kampiranje kampi
16.1.2019zimsko kampiranje kampi
16.1.2019Cene pavšalov v sezoni 2019
'