V odličnem kampu Bijela Uvala tudi letos kar nekaj novosti

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Bijela Uvala - Istra Camping gostje poznajo po odlični senci, super lokaciji za sprehode in kolesarjenje, raznoliki plaži in bazenih. Lani so popolnoma prenovili parcele v coni G, renovirali en sanitarni objekt in uredili novo športno - rekreativno cono. Za letos bodo prenovili še ene sanitarije in nadgradili bazensko ponudbo.

Kamp Bijela Uvala je urejen na pol poti med krajema Poreč in Funtana. Z nekaj več kot 1.000 kamping parcelami sodi med večje kampe na Hrvaškem, ki se lahko pohvali z raznoliko ponudbo. Kamp bo v sezoni 2024 odprt od 24. aprila do 29. septembra

Parcele v osrednjem delu in tudi ob morju so zelo senčne, imajo pa tudi dva nekoliko bolj sončna dela, med njimi je tudi na novo urejena cono G, kjer je več sonca. Tako lahko gostje izberejo sebi najbolj primerno parcelo.

Mobilne hišice v kampu Bijela Uvala oddajajo samo agencije, so pa na voljo hišice z dvemi ali tremi spalnicami za 4 - 6 oseb. Cene najema mobilnih hišic >

V zadnjih letih so imeli kar nekaj investicija, tako da so v modernem slogu prenovili sanitarije št. 4 na rtu, kjer so dodatno uredili tudi otroško igrišče in skupen prostor z žari.

Plaža v kampu je kombinacija prodnatih zalivov, betoniranih in skalnatih delov, je pa ob plaži veliko prostora, kjer se najde tudi odlična senca. Za otroke je urejen aquapark z napihljivimi igrali, seveda pa otroci najbolj uživajo na bazenih. V kampu Bijela Uvala imajo tri bazenske komplekse – enega pri morju, drugega v gornjem delu kampa in tretjega pri mobilnih hišicah.

V kampu imajo tudi zelo lepo urejeno pasjo plažo, lastnikom čolnov pa so na voljo pomoli s privezi.

Če boste prišli na dopust v Bijelo Uvalo, potem vam priporočamo, da imate s seboj kolesa, saj skozi kamp poteka kolesarska pot, ki pelje vse do Poreča ali pa mimo Funtane do Vrsarja. Celotna trasa je zelo primerna tudi za otroke.

Parcele s privatnimi kopalnicami

Na levi strani kampa so v coni G povsem na novo uredili 130 kamping parcel. Ob morju in prodnati plaži so parcele Luxury, 100 – 150 metrov od plaže pa parcele pa parcele Superior.

Gre za prostorne parcele površine od 90 do 180 m2, ki so opremljene z elektriko in vodo, določene pa imajo tudi odtok.

Kot prvi kamp na Hrvaškem pa so uredili 12 Superior Mare parcel s privatno kopalnico. To pomeni, da je ob robu parcele postavljen manjši objekt, kjer je urejen wc, tuš in umivalnik, na zunanji strani pa tudi prostor za pomivanje posode in manjši hladilnik.

Tako gostu ni več potrebno obiskati sanitarij, saj ima privatne postavljene že kar na parceli.

Nov sanitarni objekt št. 7, v prenovi sanitarije št. 2

Ob robu novo urejenih parcel so lansko leto zgradili velik in moderno urejen sanitarni objekt, ki je prilagojen tudi otrokom in invalidnim osebam, dodatno vključuje tudi prostor za tuširanje psov.

Gre za zelo lepo urejen objekt, s prostornimi wc-ji in tuši, previjalnico, urejenim prostorom za pomivanje posode, izpraznitev kemičnega wc-ja, moderno pralnico perila (pralni stroji in sušilci) ter možnostjo najema hladilnikov.. Pred objektom je tudi manjše otroško igrišče.

Za sezono 2024 bodo v osrednjem delu kampa v bližini bazenskega kompleksa v podobnem stilu prenovili sanitarije št. 2. Zaključek del je previden za konec aprila.

Obogatena bazenska ponudba

V kampu Bijela Uvala imajo tudi več bazenov in v osrednjem delu bodo predvidoma do poletja uredili še bazen s štirimi tobogani in vodnimi igrali, tako da še več zabave za otroke.

Dodatno bodo uredili tudi prostor za sončenje. Zaključek del na bazenu je predviden za sredino maja.

Športno – rekreacijsko območje

Pogosto rečemo, da če bodo na dopustu zadovoljni otroci, bodo tudi starši veseli. Zato je kamp Bijela Uvala na delu, kjer so urejena tudi teniška igrišča, dobil še novo veliko otroško igrišče z raznolikim igrali, gugalnicami in tobogani. Dodatno so uredili notranjo igralnico Pepi (odprta med 10-12h in 16 – 18h) ter za najstnike prostor z elektronskimi igricami.

Ob igrišču je osrednja točka oz. oder za dogodke in tudi nov trg z gostinskimi lokali, ki nudijo tudi hrano (burgerji, ribe, palačinke, pijača).

Dodatno so izboljšali ponudbo najema koles in skirojev, ob morju pa je prenovljeno piratsko mini golf igrišče, pri recepciji pa je tudi velik športni center z nogometnimi igrišči in igriščem za košarko.

Kampiranje z Avtokampi kartico

Izkoristite popust, ki vam ga v kampu Bijela Uvala nudi kamping kartica > 10 % popust na ceno osebe na vseh tipih parcel v terminih 24.4. - 5.7. & 21.8 - 29.9.

Kartico pokažite ob prijavi na recepciji kampa in pri končnem računu vam bodo upoštevali popust.

Več o kampu Bijela Uvala > www.istracamping.com