Adria Mobil na Caravan salonu predstavila novosti za sezono 2016

Datum objave
Kategorija
Statistika
1252 ogledov

Novomeška Adria Mobil na Caravan salonu v Düsseldorfu predstavlja 43 vozil, med njimi tudi vse novosti za sezono 2016 - avtodome Compact, Coral XL, Sonic Supreme 810 SC in koncept Compact SLS ter tudi novo prikolico Alpina.

Zadnji konec tedna v avgustu v nemškem Düsseldorfu že tradicionalno odpira vrata eden največjih sejmov počitniških vozil ter opreme za prosti čas in Adria Mobil - Düsseldorf 2015 - avtokampi.sipotovanja - Caravan salon Düsseldorf. Letošnji sejem bo za obiskovalce odprt od 29.8. do 6.9., za strokovno javnost in novinarje pa se je odprt že dan prej.

Na letošnjem Caravan salonu je svoje proizvode predstavilo preko 590 razstavljavcev iz vsega sveta. Obiskovalcem je na voljo več kot 2.200 počitniških vozil in bogat izbor dodatne opreme za vozila in prosti čas. Gre za največji poslovni dogodek leta za svetovne proizvajalce s tega področja, na katerem se predstavijo produkti nove sezone, pa tudi konceptna vozila in številne druge inovacije.

Tudi letos svoje najnovejše modele avtodomov, kombijev in počitniških prikolic predstavlja novomeška Adria Mobil. Na več kot 2.200 m2 površine letos razstavljala 43 vozil pod znamkama Adria in Sun Living. Adria Mobil - Düsseldorf 2015 - avtokampi.siAdria Mobil je v Düsseldorf že pripeljala vse nove modele vozil za sezono 2016, s sejemskim in poslovnim nastopom pa hkrati simbolično zaključuje obeleževanje petdesetletnice blagovne znamke Adria.

Letošnjo Adriino predstavitev novih modelov avtodomov in prikolic je na strokovni sejemski dan obiskala tudi Tina Maze, ki je skupaj z biatloncem Jakovom Fakom promotorka njihovih počitniških vozil.

Adria Mobil je na sejmu poleg najavljenih novosti - novih modelov avtodomov serije Compact in Coral XL ter počitniške prikolice Alpina, pripeljala tudi dve veliki novosti. Avtodom serije Sonic Supreme 810 SC, ki s svojo dolžino 8,75 m, tremi osmi in bogato opremljenostjo sodi v najvišji razred avtodomov.
Adria Mobil - Düsseldorf 2015 - avtokampi.si
Premierno je bil prestavljen tudi konceptni avtodom serije Compact SLS. Gre za 6m dolg avtodom z vzdolžnimi ležišči, popolnoma funkcionalno tlorisno razporeditvijo in ekskluzivno tehnološko rešitvijo, izvlečno zadnjo steno, tako imenovani Slide out, ki avtodom med počstankom še poveča.

Iz Adria Mobil so tudi sporočili, da je družba je v letošnjem prvem polletju dosegla 28% višje poslovne prihodke iz prodaje kot v enakem lanskem obdobju, zaradi nekoliko povečanega tržnega deleža in same rasti povpraševanja na evropskih trgih pa načrtuje, da bo do konca leta uspela prodati več kot 10.000 avtodomov, prikolic in mobilnih hišic.

Datum objave
Kategorija
Statistika
1252 ogledov