Predstavljamo: Rezervacije prek Avtokampi.si + Nagradna igra

Datum objave
Kategorija
Statistika

Že nekaj časa vam nismo predstavili nobene novosti, zato vam zdaj, kot se za novo leto spodobi, predstavljamo nekaj povsem novega na našem portalu - in tokrat gre za res pomembno novico: Od zdaj naprej omogočamo rezervacije v kampih prek portala Avtokampi.si!

​Že pred časom smo napovedali določene spremembe, ki se sedaj tudi uresničujejo. Tako smo v novembru zagnali portal MobilnaHišica, ki ga uporabniki pridno obiskujejo in opravljajo rezervacije mobilnih hišic za letošnjo sezono. In že takrat smo napovedali, da to še ni vse.

Sedaj smo v povezavi z AdriaCamps vzpostavili sistem za rezervacije nastanitvenih enot v številnih kampih na našem spletnem mestu. Tako lahko zdaj rezervirate parcele, mobilne hišice, glamping šotore in celo apartmaje neposredno prek naše spletne strani, nabor pa se redno posodablja in povečuje.

Portal Avtokampi.si je letos zaplul že v 16. leto delovanja in mesečno ga prebira več kot 100.000 obiskovalcev. Na strani je predstavljenih skoraj 600 kampov v 6 bližnjih državah, večino od njih pa smo osebno obiskali, jih poslikali in opisali. Vse podatke in fotografije tudi redno ažuriramo. Spoznali smo lastnike oz. upravljalce kampov ter z njimi že vrsto let uspešno sodelujemo. Ves čas smo se zavedali, da je omogočanje rezervacij logična nadgradnja portala in zdaj je končno napočil trenutek, ko vam lahko to tudi ponudimo.

Dodatna prednost te nadgradnje pa je tudi dostop do aktualnih cen: številni kampi dandanes ne objavljajo več fiksnih cenikov, saj se njihove cene dinamično spreminjajo iz dneva v dan glede na povpraševanje. Cene na našem portalu se bodo tako v realnem času samodejno posodabljale v skladu z aktualnimi ceniki kampov, da jih boste lahko v vsakem trenutku preverili in rezervirali želeno parcelo oz. mobilno hišico po najboljši ceni.

Katere spremembe lahko vidite na našem portalu?

Vse te novosti se odražajo tudi v drugačni predstavitvi posameznih nastanitvenih enot. Te so sedaj bolj pregledno razdeljene po vrstah, za vsako od njih pa lahko poleg cene preverite tudi fotografije, velikost, opremo, lokacijo v kampu, celo tloris, ter vse ostale informacije, ki so potrebne, da boste lahko brez skrbi sami izbrali idealno enoto za popoln dopust.

V načrtu imamo še dodaten razvoj našega iskalnika, ki bo omogočil tudi iskanje po izbranih kriterijih:
- iskanje glede na ceno
- iskanje in neposredna rezervacija s popustom, ki ga prinaša kamping kartica Avtokampi

Prav tako se ponudba kampov in nastanitvenih enot v njih redno, praktično vsakodnevno posodablja in povečuje.

Postopek izbire nastanitvene enote je preprost:

1) Na strani kampa v zavihkih pod slikami izberete vrsto nastanitve (parcela, mobilna hišica, ...)

2) Vpišete datume prihoda / odhoda in število oseb ter kliknete na 'Preveri razpoložljivost'.

3) S klikom na 'Rezerviraj' pod prikazano ceno poleg izbrane enote začnete postopek rezervacije.

Sledi postopek rezervacije in izbira načina plačila:

1) Izberete želeni cenik in pogoje rezervacije ter vpišete osebne podatke.

2) Vnesete število in podatke o gostih, preverite morebitna doplačila in vpišete komentarje oz. želje.

3) Izberete želeni način plačila ter potrdite rezervacijo.

Nato boste prejeli takojšnjo potrditev rezervacije z vsemi podatki, navodili in kontaktnimi informacijami.

Naš sistem za rezervacije je namreč neposredno povezan s sistemom kampa, ki ste ga izbrali, da lahko v realnem času prikazuje razpoložljivost enot in njihove cene. Ko opravite rezervacijo prek našega portala, je ta takoj samodejno posredovana kampu in vnesena v evidenco, da lahko osebje pripravi vse potrebno za vaš prihod.

Naj vam naštejemo nekatere bistvene prednosti za goste, ki rezervirajo prek nas:

  • celoten postopek rezervacije v slovenščini
  • različni načini plačila (med drugim kreditna kartica in bančno nakazilo, odvisno od kampa)
  • takojšnja potrditev rezervacije
  • strokovna podpora pred, med in po rezervaciji
  • pomoč specialistov za kampiranje, ki osebno poznajo kampe v ponudbi
  • preverjena mnenja in ocene
  • zagotavljanje akcijskih ponudb, posebnih cenikov in sezonskih ugodnosti
  • poglobljene sezonske analize tržišča

Še vedno pa vam je na voljo tudi možnost pošiljanja povpraševanja. Vaše povpraševanje bo obravnavala ekipa strokovnjakov za kampiranje z večletnimi izkušnjami, ki vam bo pripravila personalizirano ponudbo z vsemi potrebnimi podatki, na podlagi katerih boste pred končno odločitvijo izvedeli vse podrobnosti potencialnih možnosti, da bi nato lahko izbrali najbolj primerno zase.

Možnost rezervacij kampov prihaja v idealnem trenutku, ko se vsi počasi že oziramo proti poletju in razmišljamo o tem, kje bomo preživeli letošnji dopust, številni kampi pa ponujajo popuste za zgodnje rezervacije. Zato vas vabimo, da čimprej preverite našo ponudbo in skupaj z nami začnete to novo poglavje portala Avtokampi.

Nagradna igra

V zahvalo pa za zveste obiskovalce našega portala, ki bodo rezervirali nastanitev prek našega sistema za rezervacije, pripravljamo nagradno igro, v okviru katere bomo po zaključku sezone 3 srečneže tudi nagradili:

  1. Skozi vse leto bomo beležili rezervacije, ki jih bodo gostje opravljali na našem portalu - upoštevajo se rezervacije vseh vrst nastanitev v vseh kampih
  2. Na koncu sezone bomo med vsemi, ki so parcelo, mobilno hišico, glamping šotor ali apartma rezervirali prek nas, izžrebali 3 nagrajence
  3. Vsem trem nagrajencem bomo povrnili vrednost celotne rezervacije - oz. povedano drugače: z malo sreče vam letos v zahvalo za vaše zaupanje počitnice plača portal Avtokampi.si!