Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1107 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Info

  Vse regije na rdečem, odpravljena nočna omejitev gibanja, nova pravila prehoda meje, odprta parkirišča za avtodome

  Vlada je v petek, 9. aprila, sprejela nove ukrepe, ki bodo pričeli veljati v ponedeljek, 12. aprila. Epidemijo je podaljšala za 30 dni in določila nov semafor ukrepov. Prvi teden bodo vse regije še vedno na rdečem seznamu, potem pa bodo upoštevali regijske epidemiološke podatke. Nova so tudi pravila prehajanja državne meje in dodanih je spet več izjem, zopet je dovoljena uporaba parkirišč za avtodome.

 • Objavljeno v kategoriji Info

  Kako iz Slovenije na Hrvaško in nazaj - kdo gre lahko in kakšne dokumente potrebuje

  Preverili smo trenutno veljavna pravila za prehajanje meje med Slovenijo in Hrvaško in izjeme, katerim je omogočen lažji prestop meje. Ponovno je omogočen izstop iz Slovenije za vse potnike, vstop na Hrvaško je omogočen tudi s hitrim testom, pri povratku v Slovenijo pa je potrebno imeti PCR test oz. potrdila o prebolelosti ali cepljenju. Dodali smo tudi lokacije, kjer je možno na Hrvaškem narediti PCR ali hitri test na Covid-19.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučišča Krvavec, Vogel, Pohorje in Kanin bodo ponovno odprta

  Slovenska smučišča se po 12 dnevni zaustavitvi ponovno odpirajo v ponedeljek, 12. aprila. Snega je še dovolj, v ponedeljek in torek pa pričakujejo novo pošiljko, saj bo nad 1.000 metri zapadlo več kot 20 cm snega. V aprilu bodo odprta še smučišča Krvavec, Vogel. Mariborsko Pohorje in Kanin.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Valamar podaljšal akcijo na kamping kartico - datumi odprtja kampov

  Kampiranje pomeni eno najbolj varnih oblik počitnic, kljub temu pa so pri Valamarju letos poskrbeli za dodatne zdravstvene in varnostne ukrepe v njihovih 15ih kampih. Kampa Istra Premium in Ježevac Premium sta odprta čez celo leto, preostali pa se bodo odprli konec aprila in v maju. V vseh nudijo popust na Avtokampi kamping kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Nagradna igra dne

  NAGRADNA IGRA - kampi Aminess podarjajo družinske počitnice

  Na Hrvaškem se je kamping sezona že pričela. Kampa Aminess Sirena in Aminess Atea Resort sta odprta že od 1. aprila, nekaj dni pred prvomajskimi počitnicami pa se odpre še kamp Aminess Maravea Resort.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Odprta sezona v kampu Arena Stupice - Premantura

  Aprila se vsako leto v Premanturi kot prvi odpira kamp Arena Stupice. Letos ni nič drugače in že prvi dan je v kamp prišlo več kot 150 gostov, predvsem iz Nemčije in Češke, nekaj pa je tudi Slovencev. Objavljamo nekaj fotografij, ki smo jih dobili iz kampa.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Akcijske ponudbe najema mobilnih hišic v kampih

  Najem mobilne hišice v kampu je vse bolj priljubljena oblika počitnic, saj so hišice opremljene s svojo kuhinjo in kopalnico, spalnim delom in teraso. Pripravili smo spisek akcijskih ponudb najema mobilnih hišic, ki se bo stalno dopolnjeval, tako da boste na enem mestu informirani o akcijah najema mobilne hišice.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Hrvaška sprejela nove ukrepe za vstop v državo - na spisku tudi hitri testi

  Hrvaška vlada je sprejela nove ukrepe glede vstopa na Hrvaško, ki pričnejo veljati v četrtek, 1. aprila. Na tiskovni konferenci so predstavile osnovne novosti, več pa po znano po objavi odloka v hrvaškem uradnem listu. Po novem bodo na Hrvaško lahko vstopile tudi osebe, ki so že bile cepljene, in tiste, ki imajo negativni hitri antigenski test.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Camping Orehek - prenovljena trgovina in popravljalnica šotorov

  Zimski čas so pri Orehku v Domžalah izkoristili za prenovo in povečanje trgovine, ob tem pa so na novo uredili tudi popravljalnico šotorov in baldahinov. Zaradi ukrepov je trgovina do 12. aprila zaprta, so pa ob tem pripravili posebno ponudbo za spletne nakupe.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Slovenija za 11 dni zapira državo, prepoved potovanja v rdeče države in uporaba parkirišč za avtodome

  Slovenska vlada se je sprejela ukrepe za zajezitev epidemije covid-19, ki bodo večinoma veljale od 1. do 11. aprila. Ukrepi ponovno omejujejo gibanje na statistične regije, prepovedana bo uporaba parkirišč za avtodome, obvezno bo nošenje maske, zaprte bodo terase lokalov, že od ponedeljka, 29.3., pa bo razen za izjeme prepovedan prehod državne meje v rdeče države oz. regije.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Uporaba parkirišč za avtodome po Sloveniji ne bo dovoljena

  Slovenija se za 11 dni zapira in zopet bo prepovedano prehajanje regijskih meja, uvaja pa se omejitev gibanja na naslov bivanja, tako da se s tem za obdobje od 1. aprila do vključno 11. aprila tudi prepoveduje uporaba parkirišč za avtodome.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Nazraku.si - akcijska ponudba šotorov za udobno kampiranje

  Nakup šotora je za številne pomeni vstop v svet kampiranja. Če šotor kupujete prvič, potem se je priporočljivo obrniti na strokovnjaka v specializirani trgovini, ki vam bo znal svetovati glede velikosti, materiala in oblike šotora, ki je za najbolj primerna za vaš dopust.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Novo mesto - obišči dolenjsko prestolnico z avtodomom

  Novo mesto z okolico je zanimivo tudi za avtodomarje, saj so lani v bližini starega mestnega jedra odprli moderno urejeno parkirišče za avtodome. Na Dolenjskem so sedaj že odprte terase lokalov in restavracij , v soboto in nedeljo pa so na Trški gori odprte tudi zidanice.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Vozni red trajektov na Hrvaškem in cene za leto 2021

  Objavljamo vozni red trajektov za hrvaške otoke in cene trajektnih kart za leto 2021. Kampiranje na otokih na Hrvaškem je zelo priljubljeno, saj kampisti vedo, da so na tam najlepše plaže, dopust pa je nekoliko bolj umirjen.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Caravan Center Ljubljana vabi na dneve odprtih vrat

  Od četrtka, 18.3., do vključno sobote, 20.3., bodo v Caravan Centru Ljubljana potekali pomladanski dnevi odprtih vrat, ko bodo predstavili številne nove modele avtodomov in počitniških prikolic. Mi smo si že ogledali razstavljene avtodome in prikolice, tako da si fotogalerijo lahko ogledate pod novičko.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  BIG BERRY nudi pavšalne parcele ob reki Kolpi

  Imeti pavšalno parcelo je letos ne glede na omejitve gibanja omogočalo dostop do kampa, saj je pavšalna pogodba sodila med izjemo. Za turistični resort BIG BERRY ob reki Kolpi ste zagotovo že slišali. Ob glamping hišicah so se odločili, da uredijo tudi kamping parcele in jih namenijo za pavšaliste. Odločite se lahko tudi za nakup in postavitev mobilne hišice.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  V Bruslju so predstavili digitalni zeleni certifikat za lažje potovanje znotraj EU

  Evropska komisija je predstavila digitalni zeleni certifikat - potrdilo v papirni in elektronski obliki, ki naj bi ga do poletja pričeli izdali vseh državah EU. Certifikat bo, če bo sprejet v svetu EU in v evropskem parlamentu, že letošnje poletje omogočal enostavnejše potovanje znotraj meja Evropske unije.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Cene pavšalov na Hrvaškem za kamping sezono 2021

  Preverili smo cene pavšalov v hrvaških kampih ob morju za sezono 2021. Nekateri kampi so cene nekoliko podražil, številni pa so se odločili, da bodo cene pavšalov pustili na enaki ravni kot lani.

Prikazano: 1 - 24 od 1107 novic