Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1275 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje

  Oranžne regije v Italiji uvedle dnevno omejitev števila smučarjev

  Italija je omejitev število smučarjev na smučiščih v oranžnih regijah Furlanija – Julijska Krajina, Aosta in Piemont, kar pomeni manjše število smučarjev tudi na smučiščih Trbiž - Višarje, Sella Nevea, Zoncolan, Piancavallo, Forni di Sopra... Smučišča v Dolomitih so še na rumenem seznamu in brez omejitve števila smučarjev.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje

  Smučanje v Italiji - informacije glede covid potrdil in zavarovanja odgovornosti

  Smučišča v Italiji so priljubljena destinacija slovenskih smučarjev. Med vikendi se radi odpravimo do smučišč v bližini npr. Trbiž – Višarje, Zoncolan, Sella Nevea ali Pinacavallo, za daljše obdobje pa so najbolj priljubljena smučišča v Dolomitih npr. Kronplatz, Arraba, 3 Zinnen, Civetta... Italija omogoča smučanje samo ob PC covidnem potrdilo, dodatno pa je za vse smučarje uvedla tudi obvezno zavarovanje odgovornosti.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje

  Kampiranje na Krku – kamp Glavotok vabi na senčne parcele

  Otok Krk je zelo priljubljen pri kampistih, saj ima nekaj odličnih kampov med katerimi je tudi kamp Glavotok. Je eden redkih kampov, ki leži na zahodnem delu Krka, ki je znan kot naravna zaščita pred burjo, ima pa odlično senco hrastovih dreves. Izkoristite akcijske ponudbe kampiranja z Avtokampi kamping kartico in popusta na najem mobilnih hišic za zgodnje rezervacije.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Cene pavšalov na Hrvaškem za kamping sezono 2022

  Po odlični lanski kamping sezoni smo preverili cene pavšalov v kampih na Hrvaškem za sezono 2022. Glede na to, da se vse zadeve dražijo, poskočile so tudi cene elektrike, bodo tudi cene pavšalnega najema kamping parcel višje.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Skipass travel smučarski dnevi in cenejše karte za smučišča v Avstriji in Italiji

  Skipass Travel iz Kranjske Gora bo tudi letos omogočal nakup cenejših smučarskih vozovnic za smučišča na avstrijskem Koroškem in v Italiji. Izkoristite akcijske cene in smučajte ceneje na smučiščih Mokrine - Nassfeld, Osojščica - Gerlitzen, Trbiž - Svete Višarje, Tromeja, Bad Kleinkirchheim, Katscberg in Heiligenblut,

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučanje v Avstriji – s kakšnimi potrdili na družinsko smučanje?

  Letošnjo smučarsko sezono v Avstriji močno krojijo covid ukrepi, ki se pogosto spreminjajo. Že od pričetka zime spremljamo razmere, smo pa tudi preverili situacijo na nekaterih smučiščih v Avstriji. Zbrali smo vse potrebne informacije, ki jih boste potrebovali za vstop in smučanje na avstrijskih smučiščih.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcijske ponudbe najema mobilnih hišic v kampih

  Najem mobilne hišice v kampu je vse bolj priljubljena oblika počitnic, saj so hišice opremljene s svojo kuhinjo in kopalnico, spalnim delom in teraso. Pripravili smo spisek akcijskih ponudb najema mobilnih hišic, ki se bo stalno dopolnjeval, tako da boste na enem mestu informirani o akcijah najema mobilne hišice.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Aktualne informacije o prestopu meja po Evropi

  Covid razmere se stalno spreminjajo in na zadnjem covid zemljevidu Evrope je večji del Evrope rdeč ali temno rdeč. Italija, Avstrija in Češka so konec leta 2021 zaostrile ukrepe, Slovenija pa je januarja skrajšala veljavnost covid testov in dolžino karantene ter ukinila možnost skrajšanja le te z negativnim PCR testom.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Smučišče Obertauern - odlično smučišče za celotno družino

  Smučišče Obertauern je odlično avstrijsko smučišče, ki vabi ljubitelje smučanja na 100 kilometrov vrhunsko urejenih smučarskih prog, kjer imajo sneg od konca novembra do začetka maja, moderne žičniške naprave poskrbijo, da ni gneče, v številnih kočah pa za odlično gastronomsko ponudbo.

 • Objavljeno v kategoriji Nagradna igra dne

  Nagradna igra - Smučišče Rogla vabi na obisk z avtodomom in uživaje na snegu!

  Roglo smučarji zelo dobro poznajo, saj sodi med odlična smučišča za družine. Za otroke je veliko dogajanja, na voljo je šola smučanja in teka na smučeh, otroški smučarski poligon s trakom in igrali, sankališče ter seveda lepo urejene smučarske proge. Tik ob smučišču pa je urejeno postajališče za avtodome, tako da lahko parkirate "svoj dom" in uživate v ponudbi Rogle.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Medveja – proste parcele za pavšal

  Kamp Medveja je le nekaj kilometrov oddaljen od Opatije in leži tik ob prekrasni prodnati plaži. Za sezono 2022 so pripravili ugodno ponudbo pavšalnega najema parcel.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Kakšna covid potrdila so potrebna za smučanje v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Franciji, Švici in BiH

  Zbrali smo informacije o potrebnih covid potrdilih za smučanje v Sloveniji, Italiji, Avstriji in ostalih bližnjih državah. Razmere se hitro spreminjajo in Avstrija je konec decembra zaostrila pogoje pri vstopu v državo, Italija pa od 10. januarja smučanje omogočala samo še cepljenim in prebolelim osebam. Za smučanje na slovenskih smučiščih je še vedno dovolj PCT potrdilo.

 • Objavljeno v kategoriji Glamping dne

  Uživajte v glamping hiškah Mountain Fairy Tale - paketna ponudba

  Glamping Mountain Fairy Tale – Tržič je pripravil paketne ponudbe najema glamping hišic za 2 noči s kadmi z vročo vodo, ki vključujejo tudi uživanje v savni, vodene oglede, romantično večerjo... Priporočamo vsem, ki bi radi pobegnili od vsakodnevnega hitrega tempa in uživali v prijetni družbi najdražjih. Možnost plačila s turističnimi boni.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Tri nagrade ADAC Superplatz za kampe Plava Laguna v Umagu in Poreču

  Plava Laguna pod skupnim imenom Istra Camping vključuje kar devet kampov in trije od njih: kampi Stella Maris, Park Umag in Zelena Laguna so za sezono 2022 prejeli prestižno nagrado nemškega avtokluba ADAC Superplatz. Izkoristite akcije na Avtokampi kartico ali na zgodnje rezervacije mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Družinski izlet – Ledeno kraljestvo v Mojstrani

  Kranjska Gora z okolico je priljubljena zimska destinacija, samo nekaj kilometrov prej pa v Mojstrani vsako zimo uredijo za družine zelo zanimivo Ledeno kraljestvo. Sprehodite se po parku odetem v led, na ogled so jaslice v naravni velikosti, ledena vasica s cerkvico, ledeni kraljevi prestol, priporočamo pa tudi izlet do slapu Peričnik in ogled Slovenskega planinskega muzeja.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Zimski camper stop v kampu Lucija - zaprt do marca

  Kamp Lucija je pozimi odprt kot camper stop za goste z avtodomi in počitniškimi prikolicami. Letos zaradi razmer žal ne bo odprt čez celo zimo, ampak samo med novoletnimi prazniki in potem predvidoma od začetka marca naprej. Objavljamo tudi cene kampiranja in pavšala za sezono 2022.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kateri kampi v Istri, Kvarnerju in Dalmaciji omogočajo zimsko kampiraje

  Kampiranje ob morju je vse bolj priljubljeno tudi v zimskem času in na Hrvaškem imamo vsako leto več kampov, ki so odprti čez celo leto. Letos so tako novi celoletni kampi San Servolo v Bujah, dva manjša kampa v Banjolah, v Dalmaciji pa kampi Solaris v Šibeniku, Belveder pri Trogiru in Lavanda v Orebiću.

Prikazano: 1 - 24 od 1275 novic