Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1390 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  3, 2, 1 … Ste pripravljeni na dopust?

  Ste že začeli s pripravami na letošnji dopust? Ne glede na to, kam se boste odpravili in koliko vnaprej ter kako skrbno načrtujete svoj oddih, se lahko še vedno kaj zalomi. Lahko se poškodujete, izgubite prtljago, ukradejo vam lahko denarnico in dokumente …

 • Objavljeno v kategoriji Vreme dne

  Vremenska napoved za kampiste

  Vreme bo v naslednjih 10 dneh kot naročeno za kampiranje – sončno in zelo toplo, verjetnost popoldanskih in večernih neviht pa bo majhna. Od nedelje naprej bo zelo vroče, ko bodo dnevne temperature ponekod tudi do 35 °C.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Vipava Valley Outdoor 365° - kamp Lijak od 24. do 26. junija

  Vipavska dolina in kamp Lijak vabita ljubitelje kolesarjenja na dogodek Vipava Valley Outdoor 365°, ki bo združil različne kolesarske dejavnosti - od spusta z gorskimi kolesi do vodenih kolesarskih izletov in pumptrack primeren tudi za otroke.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Zdravstvene storitve na Hrvaškem – turistične ambulante so plačljive

  Za vse, ki boste počitnice preživeli na Hrvaškem, je dobrodošla informacija glede uveljavljanja zdravstvenih storitev. V večini turističnih krajev v poletnih mesecih odprejo turistične ambulante, ki pa ne sodijo v javno zdravstveno mrežo, zato vam evropska zdravstvena kartica ne bo veljala, zdravljenje pa boste morali plačati.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Kaj vse gre lahko narobe na počitnicah?

  Ne glede na to, ali se odpravljate na dopust v kamp, v apartma ali v hotel, nezgoda nikoli ne počiva. Sproščeno okolje in z mislimi na odklop velikokrat pozabimo na previdnost, čeprav nezgode prežijo na nas morda celo bolj kot doma. Preberite, kaj vse se vam lahko pripeti na počitnicah in kaj je v vaši moči, da se nezgodam izognete oz. jih rešite brez dodatnih skrbi in stroškov.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kampiranje v Splitu in Omišu - Srednja Dalmacija

  Ob pričetku kamping sezone smo obiskali dva zanimiva in raznolika kampa v Srednji Dalmaciji. Kamp Stobreč v Splitu je pravi mestni kamp, Omiš s kampom Galeb pa že nudi več aktivnosti za celo družino. Oglejte si fotogalerije obeh kampov, ob tem pa tudi objavljamo odlične akcijske ponudbe za imetnike naše Avtokampi kartice, ki veljajo v obeh kampih.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Pelješki most – svečana otvoritev 26. julija

  Pelješki most na Hrvaškem je bil dokončan že konec januarja, sedaj pa se gradijo še povezovalne ceste po samem Pelješcu ter most in predor pri Stonu. Svečana otvoritev mostu na Pelješac bo potekala 26. julija 2022.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Savinjsko – Šaleška regija vabi na kolesarski festival - 17. do 23. junij

  V Zgornji Savinjski in Šaleški dolini bo letošnji junija kolesarsko obarvan. Potekal bo Festival SAŠA kolesari, ki bo regijo povezal z aktivnostmi na dveh kolesih. Nova je tudi mobilna aplikacija Savinjska2Go, ki bo odlična pomoč in vodnik po kolesarskih poteh v tem delu Slovenije.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Najem mobilne hišice ob Kolpi in v Dalmaciji

  Mobilne hišice so postale zelo priljubljena oblika počitniške nastanitve in vse več je tudi privatne ponudbe hišic, ki so postavljene v kampih. V podjetju Gozdarstvo Ris so se odločili, da za svoje zaposlene in tudi zunanje goste omogočijo najem mobilnih hišic v kampu Big Berry ob reki Kolpi in v kampu v dalmatinskem kraju Sv. Petar na Moru v bližini Biograda.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  ELPEC eBikes vabi na preizkus električnih koles - sobota, 18. junij

  Električna kolesa niso več samo hit, ampak jih vsako leto uporablja več ljubitelj kolesarjenja. V centru električnih koles Elpec eBikes za imetnike Avtokampi kartice nudijo posebne popuste. V soboto, 18. junija, bodo imeli v trgovini v Ljubljani in Mariboru dan odprtih vrat, ko vas vabijo na predstavitev in preizkus električnih koles.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Valamar vabi na kampiranje v Labin, Baško in Dubrovnik

  Valamar je eno najbolj znanih turističnih podjetij v regiji, ki ima kampe tako v Istri kot tudi na Kvarnerju in v Dalmaciji. Predstavljamo tri raznolike lokacije, ki jih priporočamo za letošnji obisk - kamp Tunarica pri Labinu, FKK kamp Bunculuka v Baški na Krku in kamp Solitudo v Dubrovniku. V vseh kampih tudi v glavni sezoni nudijo popust na Avtokampi kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  SUP deske Spinera – novi modeli za sezono 2022

  Ljubitelji kampiranja smo tudi na dopustu radi aktivni. Največkrat za kamping počitnice izberemo kampe ob morju, jezerih in rekah, kar nam omogoča, da uživamo tudi v veslanju stoje ter se kar na SUP deski odpravimo do kakšnih samotnih zalivov. Preverili smo nove modele SUP desk, ki so jih pripravili pri nemškem podjetju Spinera.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Amarin v Rovinju je dobil 300 prenovljenih parcel in glamping šotore

  V družbi Maistra so se lansko jesen odločili, da bodo prenovili kamp Amarin. Do sedaj so bili večjih prenov že deležni njihovi kampi Valkanela, Porto Sole, Polari in Veštar. V kampu Amarin so prenovili vse parcele, zgradili nove sanitarne objekte in v ponudbo dodali velike glamping šotore.

 • Objavljeno v kategoriji Glamping dne

  Glamping šotori v kampu Olivia Green camping Tisno

  Kamp Olivia Green je urejen ob robu kraja Tisno in v zadnjih letih je doživel veliko prenovo. Letos so v kampu ob parcelah in mobilnih hišicah dodali še 7 glamping šotorov, ki so primerni tudi za družinske počitnice. V kampu so pripravili tudi akcijske ponudbe za imetnike Avtokampi kartice.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Novosti v ponudbi kampa Porton Nature Hideouts v Rovinju

  Rovinj je že od nekdaj velja za eno najlepših destinacij ob hrvaški obali. Stari del mesta je urejen ob vznožju hribčka s cerkvico Sv. Evfemije, do koder pridete po ozkih ulicah s številnimi majhnimi trgovinicami in lokali. V neposredni bližini centra mesta leži prenovljen kamp Porton Nature Hideouts (bivši kamp Porton Biondi), kjer so letos dopolnili ponudbo z unikatnimi mobilnimi hišicami.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Terme Tuhelj vabijo na družinski kamp vikend - 10. do 12. junij

  V Termah Tuhelj so se odločili, da povabijo družine na kamping vikend. Prvega so pripravili že konec maja, drugi pa bo potekal od 10. do 12. junija. Rezervirajte si parcelo za družinsko kampiranje s polno animacije, zabave in uživanja na bazenih v Termah Tuhelj. Veljale bodo akcijske cene kampiranja - 12 € na osebo z vključenim kopanjem.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Caravan center – akcija na zložljiva igrala Playhut

  Caravan center Ljubljana dobro poznamo po odlični ponudbi opreme za kampiranje ter dodatni opremi za avtodome in počitniške prikolice, ponujajo pa tudi zložljive otroške igrače Playhut, ki jih lahko vzamete s seboj na dopust.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Krk v juniju vabi na Food Truck Festival & Music Fest

  V mestu Krk so se odločili, da že ob pričetku poletne sezone pripravijo zanimive dogodke, ki bodo popestrili dogajanje v mestu. Sredi junija bo Krk obiskal Food Truck Festival, dva dni kasneje pa še Krk Music Fest s številnimi koncerti.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Zeleni kras – krasen svet čudes vabi na aktivne počitnice

  Destinacija kjer dejstva presenečajo! Zeleni kras je destinacija s svetovno pomembnimi zakladi naravnih čudes in zajema Primorsko notranjsko regijo, ter znotraj te občine Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka in Postojna. Preverili smo ponudbo in možnosti kampiranja ter obiska destinacije z avtodomom.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Vipavska dolina in dolina Soče gostita svetovno prvenstvo v Ultra X maratonu

  Vipavska dolina in dolina Soča bosta med 6. in 10. junijem prizorišče svetovnega prvenstva v Ultra X maratonu, ki se ga udeležuje 122 najboljših svetovnih tekačev, ki se jim je uspelo kvalificirati na to tekmovanje. Čaka jih 5 tekaških etap, skupno 250 kilometrov in več kot 10.000 metrov višinske razlike, tekmovalci pa bodo prenočevali tudi v kampu Ajdovščina.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Aktualne informacije o prestopu meja po Evropi

  Številne evropske države so že ukinile preverjanje covid potrdil na mejah. Zadnja med njimi je covid ukrepe ukinila Bosna in Hercegovina, od junija pa tudi Italija, Nemčija in Španija. Na spisku držav brez covid potrdil so še Slovenija, Hrvaška, Avstrija, Madžarska, Češka, Slovaška, Švica, Nizozemska, Danska, Norveška, Švedska, Islandija, Velika Britanija, Irska, Latvija, Poljska, Srbija, Severna Makedonija, Grčija, Albanija, Črna gora in Romunija.

Prikazano: 1 - 24 od 1390 novic