Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 724 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Novo

  Terme Tuhelj bodo dobile kamp s petimi zvezdicami

  V sklopu Term Tuhelj že vrsto let deluje tudi kamp, ki pa je bil do sedaj malo zapostavljen. S prenovo, ki bo potekala v dveh fazah, bo kamp pridobil pet zvezdic in bo postal najmodernejši termalni kamp na Hrvaškem.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje

  V Poreču kampirate ob prodnatih plažah in bazenih

  Poreč je eden najbolj znanih turističnih krajev ob hrvaški obali, kjer se čez celo poletje nekaj dogaja. Okolica nudi številne urejene kolesarske in sprehajalne poti ob morju, priporočamo pa tudi obisk konob z lokalnimi dobrotami, ki jih najdete v notranjosti tega dela Istre.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje

  Kampiranje v raznolikih kampih v Savudriji in Umagu

  Kampi v Savudriji in Umagu so tradicionalno zelo dobro obiskani tudi s strani slovenskih kampistov, ki so lani ustvarili kar 180.000 kamping nočitev, kar to regijo po priljubljenosti uvršča na tretje mesto. Na prvem mestu so kampi v okolici Medulina, na drugem pa kampi na Malem Lošinju.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Otok Krk vabi na kampiranje in zanimive dogodke v maju

  Otok Krk ima 22 kampov in med njimi jih je nekaj z odlično ponudbo, ki ob uporabi kamping kartice nudijo dodatne popuste. V maju bo na otoku veliko zanimivih dogodkov s poudarkom na gastronomiji in lokalnih običajih.

 • Objavljeno v kategoriji Vreme dne

  Orkanska burja na Krku prevračala avtodome in prikolice

  Ob koncu prejšnjega tedna smo opozarjali na možnost orkanske burje ob hrvaški obali, kar se je na koncu resnično dogodilo. Na žalost pa je v kampu Omišalj prevrnilo nekaj avtodomov in počitniških prikolic.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Primerjava cen kampiranja v Istri v sezoni 2019

  Cene kampiranja so vsako leto višje in naredili smo primerjavo cen kampiranja 4 članske družine v 34ih kampih v Istri. Cene se zelo razlikujejo in se začnejo pri 32.20 € na noč.

 • Objavljeno v kategoriji Vreme dne

  Kako do vremenske napovedi na kampiranju?

  Za ljubitelje kampiranja je vremenska napoved eden pomembnejših podatkov za lep in brezskrben dopust. Če smo nekoč spremljali vremenske napovedi v časopisih ali pa preko radia, pa so sedaj nepogrešljive spletne strani z vremenski podatki ali mobilne aplikacije, katerih linke smo objavili na dnu novice.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Novosti in akcijska ponudba kampa Adria v Ankaranu

  V kampu Adria v Ankaranu so letos pred pričetkom glavne kamping sezone pripravili nekaj novosti. Deloma so prenovili plažo, uredili otroško igrišče in popolnoma prenovili restavracijo Ribičeva kantina.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Kanu kamp vabi na pohod po najjužnejši slovenski pešpoti

  V nedeljo, 12. maja, bo ob reki Kolpi potekal 24. mednarodni pohod po najjužnejši slovenski pešpoti, ki poteka v osrčju Krajinskega parka Kolpa in vas vodi po neokrnjeni naravi slikovitega kanjona od Damlja do Radenc.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Ogledali smo si kampe v Primoštenu in Trogiru

  Prvomajske počitnice smo izkoristili za obisk kampov v osrednji Dalmaciji. Primošten je znan po lepih plažah, Trogir pa je vredno obiskati zaradi bogate zgodovine in si ogledati stari del mesta, ki leži na otočku med kopnim in otokom Čiovo. Leta 1997 je bilo uvrščeno na UNESCO-v seznam svetovne dediščine.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  V kampu Šimuni na Pagu letos še več zabave

  Če bi radi počitnice preživeli v kampu, kjer se stalno nekaj dogaja, potem bo kamp Šimuni na otoku Pag prava izbira. Kamp je tudi letos kot eden najboljših v Evropi prejel nagrado ADAC Superplatz, lani pa nagrado Naj kamp Adria.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Petzvezdični kamp Santa Marina vabi imetnike kamping kartice

  Kamp Santa Marina je bil odprt lani in leži v vasici Vabriga, v neposredni bližini večjih kampov Lanterna in Solaris. Gre za zelo moderno urejen kamp, ki je kot prvi v Istri prejel 5 zvezdic, gostom pa nudijo popust na Avtokampi kamping kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Kamp Preluk pri Opatiji je zaprt

  Območje kampa Preluk je letos spomladi prevzela država, saj gre za območje pomorskega dobra in kot kaže na tem delu v bodoče ne bo več deloval kamp.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Najem avtodoma Adria in Sun Living pri Adria Holidays

  Kaj pravite na raziskovanje novih krajev, mest, naravnih lepot z najetim avtodomom? Pri Adria Holidays omogočajo najem avtodomov in van-ov Adria in Sun Living. Preverite ponudbo in se odločite za super počitnice....

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Koren iz Kobarida med 20 najboljšimi kampi v Evropi

  Bralci častnika The Guardian so v aprilu izbirali najboljše kontinentalne kampe po Evropi. Iskali so manjše kampe primerne za avanturistične družinske počitnice, ki omogočajo kampiranje ali pa tudi najem že postavljenih šotorov in hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Nagradna igra dne

  Nagradna igra - podarjamo najem mobilne hišice Adriatic Kampovi

  Mobilne hišice Adriatic Kampovi boste našli v štirih kampih v Istri in Dalmaciji, ki so znani po odlični senci borovcev. Gre za kampe Pineta v Fažani, Baško Polje pri Makarski, Perna na Pelješcu in Port 9 na Korčuli.

Prikazano: 1 - 24 od 724 novic