Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1027 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Naj kamp Adria

  Izbrali ste najboljše kampe v Sloveniji za sezono 2020

  Zaključuje se kamping sezona, ki je bila precej drugačna od prejšnjih. Če je marca in aprila kazalo, da letos ne bomo kampirali, pa je poletje prineslo zelo dobro sezono. V izboru za Naj kamp Adria ste ljubitelji kampiranja glasovali za kampe, kjer so najbolj uživali

 • Objavljeno v kategoriji Info

  Od torka omejitev gibanja med občinami - spisek vseh izjem

  Kljub številnim ukrepom za zajezitev drugega vala koronavirusa, število pozitivnih oseb še vedno ne pada, zato se je vlada odločila, da bo v torek, 27.10., začasno uvedla omejitev gibanja med občine.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Aktualne informacije glede prehoda meja in spisek rdečih ter oranžnih držav

  Razmere v zvezi z drugim valom koronavirusa po Evropi se hitro spreminjajo in večina regij in držav je že rdeče obarvanih. Slovenija je pripravila nekaj novosti na spisku držav, ki prične veljati 26.10. Za oranžna območja še vedno velja izjema in potniki vstopajo brez napotitve v domačo karanteno ali dodatnega testiranja.

 • Objavljeno v kategoriji Vreme dne

  Kakšno bo vreme v času jesenskih počitnic?

  Nekoliko drugačne jesenske počitnice se pričenjajo, ki jih bomo preživeli znotraj naših regij. Preverili smo, kakšno vreme nas čaka, da boste vedeli, kdaj planirati kakšen izlet v naravo.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Zimski mesečni najem mobilne hišice v Istri in Kvarnerju

  Prišla je jesen in po pričakovanjih se je z deževnim vremenom in nižjimi temperaturami število obolelih za koronavirusom hitro povečalo, Kot kaže v Sloveniji najbolj v notranjosti države, v primorskih regijah pa precej manj. Podobno je tudi v Istri in na Kvarnerju, kjer kampi po ugodni ceni omogočajo mesečni najem mobilne hišice.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Jesensko kampiranje v okolici Zadra

  Slovenija je obočje Zadra prestavila na oranžni seznam, kar pomeni, da ob povratku ni karantene ali testiranja. Ker je na tem severnem delu Dalmacije še kar nekaj odprtih kampov, smo preverili ponudbe jesenskega kampiranja in najema mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Glamping dne

  Glamping Ob robu gozda vabi na romantičen oddih

  Glamping namestitve po Sloveniji so vse bolj priljubljene. Običajno so glamping hiške in šotori namenjeni romantičnemu oddihu v dvoje, nekaj lokacij pa omogoča tudi glamping družinske počitnice.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Nakup mobilne hišice Kvadra v zalivu Draga pri Pakoštanih

  Bi imel vikend v neposredni bližini morja? Sedaj je možnost nakupa mobilne hišice Kvadra v manjšem kampu v Dalmaciji. Neposredna bližina morja, velike parcele, kvalitetne in odlično opremljene hišice ter možnost priveza čolna.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Ob Istri in Kvarnerju na oranžnem seznamu tudi Zadar in Šibenik

  Slovenska vlada je ponovno spremenila sezname epidemiološko varnih in nevarnih držav, ki pričnejo veljati v ponedeljek, 12. oktobra. Turistično pomembnim hrvaškim regijam Istra, Kvarner in Zagreb sta se na oranžnem seznamu pridružili tudi regiji Zadar in Šibenik. To pomeni, da ob povratku karantena ali testiranje ni potrebno!

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Dva nova kampa v Sloveniji bosta odprta čez celo leto

  Glede na povečano povpraševanje in tu možnost koriščenja turističnih bonov je zanimiva ponudba kampov po Sloveniji, ki so odprti čez celo leto. Letos bosta dva kampa na novo odprta tudi pozimi in sicer kamp Polje pri Dolenjskih Toplicah in kamp Korita ob reki Soči, v obeh pa je možno nočitev plačati tudi s turističnimi boni.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kateri kampi v Istri in Kvarnerju so še odprti?

  Zaradi izboljšanih epidemioloških razmer, je Slovenija hrvaški regiji Istra in Kvarner z rdečega seznama prestavila na oranžnega. Ob povratku domov po novem ne bo odrejena karantena, prav tako ni potrebno dodatno testiranje, zato smo pripravili spisek kampov, ki so še odprti v oktobru in novembru.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Njivice ima novo ime Aminess Atea Camping Resort

  Turistično podjetje Aminess iz Novigrada je razširil poslovanje tudi na kamp in hotele Njivice na otoku Krku, ki bodo po novem delovali pod skupnim nazivom Aminess.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Istra Premium Resort prvič s ponudbo zimskega kampiranja

  Veseli smo informacije, da bo eden najboljših kampov na Hrvaškem in v Evropi – kamp Istra Premium Resort v Funtani, letos odprt čez celo leto. Lokacije je zanimiva zaradi urejenih sprehajalnih poti ob morju, s kolesom pa se lahko odpravite na izlet vse do Poreča ali Vrsarja.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Cavallino vabi na peščene plaže v bližini Benetk

  Polotok Cavallino je znano turistično središče pred Benetkami, ki na 15 kilometrih peščenih plaž nudi veliko odličnih kampov. Med najboljše kampe v Italiji sodi tudi kamp Cavallino Village, ki se lahko pohvali tudi z nagrado ADAC Superplatz

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Koliko stane najem mobilne hišice ob morju za krompirjeve počitnice

  Bližajo se krompirjeve počitnice, ki bodo letos od 24. oktobra do 1. novembra. Če bo vreme lepo, bodo počitnice številni izkoristili za oddih ob morju. Preverili smo cene najema mobilnih hišic v kampih v Istri in Kvarnerju, saj lahko tja Slovenci potujemo brez karantene oz. testiranja ob povratku.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Porto Sole vabi na zimsko kampiranje v Vrsar

  Kamp Porto Sole bo tudi letos odprt v zimskem terminu, ko goste z ugodno ceno vabi na kampiranje in v mobilne hišice. Lokacija je super sprehode in kolesarjenje ob morju, žal pa letos ne bo možno kopanje v hotelskem bazenu

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Caravan center Ljubljana vabi na jesenske dneve odprtih vrat

  Iščeš primeren avtodom ali počitniško prikolico za sebe? Potem pridi od 15. do 17. oktobra v Caravan center Ljubljana, kjer bodo imeli jesenske dneve odprtih vrat. Akcijske cene na kamping opremo in popusti na prednaročila avtodomov in prikolic - enemu podarijo 7 dnevne počitnice za 4 osebe.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Menina vabi na aktivne krompirjeve počitnice

  Kamp Menina v Savinjski dolini vabi družine, da jesenske oz. krompirjeve počitnice preživijo v Savinjski dolini. Pripravili so veliko aktivnosti za otroke in odrasle, kampiranje in najem hišic pa lahko plačate kar s turističnimi boni.

 • Objavljeno v kategoriji Promet dne

  AMZS - kaj se zgodi ob trčenju avtodoma in osebnega vozila?

  AMZS je v sodelovanju s tujimi avtoklubi preveril, kakšne so posledice trčenja bivalnega kombija - vana in osebnega vozila. Vani so v zadnjih letih zelo priljubljeni, zato jih je zanimalo, kako varne so osebe ob prometni nesreči in kako na morebitne poškodbe oseb vpliva dodatna oprema ter velika masa vozila.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Zimsko kampiranje omogočeno tudi v Puli in Medulinu

  Letos ni izgovorov, da ne bi mogli vsaj kakšen sončen vikend preživeti ob morju, saj imamo kar nekaj odličnih novih lokacij kampov, ki bodo odprti čez celo leto. Tudi jug Istre ni več izjema, saj bosta pozimi odprta kampa Arena Stoja v Puli in Arena Grand Kažela v Medulinu.

Prikazano: 1 - 24 od 1027 novic