Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 903 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Info

  Trgovina Mishop z akcijsko ponudbo izdelkov Xiaomi

  Slovenska trgovina Mishop omogoča enostaven nakup izdelkov Xiaomi, ki vključuje vse od mobilnih telefonov do električnih skirojev, robotskih sesalnikov in drugih pametnih izdelkov za dom. V ponedeljek, 6. aprila, nudijo dodaten 10% popust na vse Xiaomi izdelke.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Informacije o kontrolah na mejnih prehodih z Italijo in Hrvaško

  Slovenija se je odločila, da bo zaradi širjenja koronavirusa na mejnih prehodih z Italijo izvajala strogo kontrolo vstopa potnikov. Vse več držav pa zapira svoje meje, med njimi so tudi Hrvaška, Avstrija in Madžarska.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Mon Perin v Balah vabi z najlepšimi plažami v Istri

  Kamp Mon Perin leži v bližini istrske vasice Bale in navduši s prekrasno naravo in dolgimi prodnatimi zalivi. Ker je kamp oddaljen od večjih mest, je morje tukaj izredno čisto. Imajo pa v kampu tudi nov bazen - Paleo park, ki je zgrajen v obliki dinozavra.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Google objavil podatke o gibanju ljudi tudi za kraje po Sloveniji

  Google je objavil podatke, ki jih pridobivajo s pomočjo mobilnih telefonov uporabnikov, ki imajo vključene lokacijske storitve. Podatki naj bi zdravstvenim organom pomagali načrtovati nadaljnje ukrepe za ustavitev širjena koronavirusa.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Aminess Maravea Camping Resort omogoča zabavo za celo družino

  Novigrad je med kampisti zelo priljubljen kraj v Istri z bogato dodatno ponudbo in številnimi možnostmi aktivnih počitnic. Prenovljen kamp Aminess Maravea Resort kampisti poznajo še po starem imenu kamp Mareda, vendar pa je celotna ponudba sedaj prilagojena družinam.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Kje na Hrvaškem najraje kampiramo Slovenci?

  V času, ko vsi čakamo na pričetek letošnje kamping sezone, smo preverili hrvaške turistične statistične podatke za lansko leto in se pozanimali v katerih krajih ob hrvaški obali Slovenci najraje kampiramo.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Otok Rab - kampiranje ob peščenih plažah

  Otok Rab kampisti poznamo predvsem po urejenih kampih ob peščenih plažah, kjer najraje uživajo družine z majhnimi otroki. Kampa San Marino v kraju Lopar in Padova v naselju Banjol ob robu kraja Rab sta največja na otoku, odločite pa se lahko za počitnice tudi v katerem od manjših kampov.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  NaZraku.si poskrbi za nakup šotora in kamping opreme

  Kampiranje bo letos še bolj priljubljeno, saj v danih razmerah počitnice v naravi pomenijo najbolj varno obliko dopusta. Šotorjenje je osnovna oblika kampiranja, ki je cenovno najbolj dostopna. Za vso potrebno kamping opremo in odlične šotore poskrbijo kar v slovenski trgovini NaZraku.si, kjer lahko vse izdelke naročite tudi na spletni strani.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Informacije za pavšaliste v hrvaških kampih

  Kamping sezona 2020 se bo zaradi epidemije korona virusa zagotovo pričela nekoliko kasneje. Večina kampov ob hrvaški obali je datum odprtja sedaj prestavila na 30. april, z veliko mero optimizma in bolj realno pa upamo, da bodo kampi odprti od 1. junija naprej.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Otroške pobarvanke z motivi počitniških vozil Adria

  Korona virus nam je v zadnjih dneh precej spremenil življenjske navade. Vsak dan spremljamo informacije o širitvi virusa doma in po svetu, šole in vrtci so zaprti, gospodarstvo se je skorajda ustavilo. Ker pristojni pravijo, da je najbolje, da ostanemo doma, smo za otroke pripravili nekaj pobarvank z motivi risanih junakov in počitniškimi vozili Adria.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  S kuriščem Pixie bo druženje ob žaru nekaj posebnega

  Letošnje leto se ni pričelo najbolj spodbudno, saj nas vznemirjajo vsakodnevne informacije, ki od nas zahtevajo tudi manj druženja in ukinitev potovanj. Je pa zdaj čas, ki ga lahko kakovostno preživimo z družino. Kurišče Pixie je več kot običajen žar za piknike - lahko je letna kuhinja, poskrbi za romantične večere ob ognju...

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Zaprta številna smučišča v Sloveniji in Avstriji

  Kornavirus je v začetku tedna poskrbel za predčasen zaključek smučarske sezone na smučiščih v Italiji, žičnice pa bodo zaprli tudi na smučiščih v Sloveniji in Avstriji.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Prvomajsko kampiranje in Slovenski vikend v Biogradu

  Biograd bo tudi letos za prvomajske počitnice pripravil posebno prireditev - Slovenski vikend v Biogradu, ko bo veliko zabave in športnih aktivnosti ter koncerte dalmatinskih klap in slovenskih skupin Modrijani in Čuki.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kateri kampi omogočajo kopanje v ogrevanih bazenih

  Številni kampi se sedaj že lahko pohvalijo z bazeni. Preverili smo, kateri kampi v Sloveniji in na Hrvaškem imajo bazene z ogrevano vodo, kar omogoča kopanje že za veliko noč, prvomajske počitnice in ob koncu kamping sezone.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Zaprtje smučišč v Dolomitih in Furlaniji – Julijski krajini

  Letos smo kar nekaj promocije naredili za italijanska smučišča v naši bližini, zato je prav, da vas obvestimo, da zaradi nevarnosti širjenja koronavirusa številna smučišča že v torek, 10.marca, zaključujejo zimsko sezono.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Ogled avtodomov in počitniških prikolic na pomladanskih hišnih sejmih

  V marcu številni prodajalci avtodomov in počitniških prikolic pripravijo hišne sejme in dneve odprtih vrat, ko si lahko ogledate nove modele avtodomov in počitniških prikolic. Pripravili smo spisek najbolj pomenih sejmov v Sloveniji, kjer bodo na ogled počitniška vozila.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Najem najboljših mobilnih hišic v kampih na otoku Krk

  Otok Krk je priljubljen zaradi bližine in odlične povezanosti s celino, ki jo omogoča most. Na Krku imamo kar 23 kampov in preverili smo, v katerih avtokampih imajo v ponudbi tudi možnost najema modernih mobilnih hišic, ki omogočajo udobne počitnice.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kampiranje pod borovci v kampih na Cresu in Lošinju

  Jadranka kampovi združuje štiri zanimive in zelo raznolike kampe na Cresu in Lošinju. To so kampi Čikat, Slatina, Bijar in Baldarin. Za vse je značilno, da gostom nudijo dobro senco borovcev, glede na velikost in ponudbo pa so si zelo raznoliki. Preverili smo letošnje novosti v kamping ponudbi.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Pineta vabi na dopust v Fažano

  Kamp Pineta - Fažana je eden najbolj naravnih kampov v Istri z odlično senco borovcev in zato tudi zelo priljubljen pri kampistih iz Slovenije. Lani so v kampu dodatno uredili parcele in sanitarije, tudi za letos pa so pripravili nekaj novosti.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Novosti v kampu Amarin v Rovinju

  Turistično naselje Amarin pri Rovinju v zadnjih letih številni poznate po odličnem družinskem hotelu, v neposredni bližini pa je tudi kamp, kjer bodo leto z nekaj novostmi še izboljšali ponudbo.

Prikazano: 1 - 24 od 903 novic