Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1067 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Info

  Aktualne informacije o prestopu meja po Evropi

  Koronavirus kriza se nadaljuje in celotna Evropa je že od sredine novembra obarvana rdeče. Cepljenje se je povsod pričelo okoli božiča, vendar pa v večini držav tudi še konec januarja veljajo strogi ukrepi glede prehajanja državnih meja. V zadnjih dneh so prehode mej poostrili v Nemčiji, na Nizozemskem in v Franciji, po novem pa je Grčija v celoti zelena.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija

  Ne zamudite Valamarjeve akcije najema mobilnih hišic

  Valamar z akcijsko ponudbo, ki velja do ponedeljka, 1.februarja, vabi na počitnice na Jadran. Odločite se lahko za Poreč, Rabac, otok Krk, otok Rab, Makarsko in Dubrovnik, kjer so vam na voljo številni kampi in hoteli.

 • Objavljeno v kategoriji Info

  Kje na Hrvaškem lahko opravite hitri test na koronavirus?

  Slovenija od začetka januarja omogoča vstop potnikom tudi z opravljenim hitrim testom v državi EU ali schengenskega prostora. Preverili smo, kakšno je trenutno stanje glede koronavirusa na Hrvaškem in kje je možno opraviti hitri antigenski test na covid-19.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Slovenska smučišča od sobote ponovno odprta

  Slovenska vlada je sprejela sklep, da se v soboto, 23.1., smučišča v devetih regijah z boljšo epidemiološko sliko lahko ponovno odprejo. Ob tem morajo smučišča upoštevati stroge ukrepe, odrasli smučarji pa lahko smučajo le ob opravljenem negativnem hitrem testu na covid-19.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Nakup mobilne hišice Nord v kampu Park Soline v Biogradu

  Nord je znan hrvaški proizvajalec mobilnih hišic, ki se lahko pohvali z lepo urejenimi naselji hišic tudi v najboljših kampih na Jadranu npr. v kampu Krk in Istra Premium. V kampu Park Soline v Biogradu imajo na voljo nekaj prostih parcel za postavitev nove mobilne hišice.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Po prihodu v Slovenijo se karantena lahko prekine s hitrim testom

  Slovenska vlada je sredi januarja podaljšala epidemijo za 60 dni, ob tem pa nekoliko spremenila pogoje vstopa v državo. Od petka, 22. januarja, velja nova izjema za prehod meje za lastnike objektov in zemljišč, 10 dnevna karantena na domu pa se lahko prekine tudi s hitrim testom.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Odprtje smučišč že v soboto, v torek tudi vrtci in prva triada v šolah

  Vlada je v sredo zvečer sporočila, da so v devetih od dvanajstih slovenskih regijah razmere glede koronavirusa boljše, zato se bodo v naslednjih dneh odprle določene dejavnosti. Za prehajanje državen meje brez karantene ali testa se dodaja izjema vzdrževalna dela na nepremičnini.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Aktualne informacije glede smučarske sezone v Sloveniji, Avstriji, Italiji, Švici in Franciji

  Zbrali smo informacije glede smučanja, saj so se države zelo različno odločile glede delovanja smučišč. V Sloveniji bodo smučišča ponovno odprta od 23.1. V Avstriji je smučanje možno za domače goste, v Italiji bodo smučišča verjetno zaprta do sredine februarja, v Švici pa je večina smučišč odprtih. Odprta so tudi smučišča na Hrvaškem in v BiH.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Tek na smučeh je hit letošnje zimske sezone

  Za ljubitelje kampiranja je znano, da so aktivni ljudje, ki tudi pozimi ne počivajo. Na žalost so zaradi razmer smučišča po Sloveniji trenutno zaprta, kar pa še ne pomeni, da ni drugih zimskih aktivnosti. Med najbolj priljubljenimi je zagotovo tek na smučeh, ki je tudi cenovno dostopnejši šport kot je smučanje.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  V Camping Adria v Ankaranu bo na voljo več parcel ob morju

  Camping Adria v Ankaranu je eden od dveh večjih kampov ob slovenski obali. Lani je bilo zaradi turističnih bonov povpraševanje po prostih parcelah in mobilnih hišicah zelo veliko. Ker so turistični boni podaljšani, tudi letos ne bo drugače.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  BIG BERRY nudi pavšalne parcele ob reki Kolpi

  Imeti pavšalno parcelo je letos ne glede na omejitve gibanja omogočalo dostop do kampa, saj je pavšalna pogodba sodila med izjemo. Za turistični resort BIG BERRY ob reki Kolpi ste zagotovo že slišali. Ob glamping hišicah so se odločili, da uredijo tudi kamping parcele in jih namenijo za pavšaliste. Odločite se lahko tudi za nakup in postavitev mobilne hišice.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Olea - Novalja je podaril kampiranje za 4 osebe

  Kamp Olea je povsem nov kamp na otoku Pag, ki je bil odprt v letu 2020 in se lahko pohvali z odličnimi ocenami gostov. Odlična urejenost, mirna lokacija in plaža primerna tudi za otroke so prednosti tega kampa.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Porto Sole - Vrsar bo dobil nove sanitarije

  V okolici Vrsarja imamo kar nekaj kampov, vendar pa je kamp Porto Sole edini odprt čez celo leto. V zadnjih letih je prav zato postal zelo priljubljen tudi pri slovenskih kampistih. Sredi januarja bodo pričeli s prenovo sanitarnega objekta pri morju.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Strešni šotori Qeedo primerni tudi za manjša vozila

  V trgovini NaZraku.si omogočajo nakup strešnih šotorov Qeedo, ki jih poznamo iz različnih puščavskih avantur, v zadnjih letih pa so vse bolj pogosti tudi v naših kampih. Zaradi hitre in enostavne postavitve so zelo primerni za vse popotnike, ki v času dopusta večkrat menjajo lokacije.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Smučišča na avstrijskem Koroškem vabijo na bele strmine in zimsko kampiranje

  Smučišča na avstrijskem Koroškem so se odprla konec decembra, vendar zaradi razmer le za domače smučarje. Avstrija planira po 7. februarju ponovno odprtje države za turiste, ko naj bi odprli tudi hotele, apartmaje in kampe, seveda pa je vse odvisno od situacije in števila pozitivnih oseb na koronavirus.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Mare Pineta - počitnice v neposredni bližini slovenske meje

  Vse več slovenskih kampistov išče informacije tudi o kampih po Italiji in prestavljamo vam kamp Mare Pineta, ki leži v kraju Sesljan / Sistiana. Imetnikom naše Avtokampi kamping kartice nudijo posebno ceno kampiranja

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Terra Park - nakup nove mobilne hišice Adria na otoku Pag

  Mobilne hišice ob morju so najhitrejša možnost, da pridete do svojega vikenda na Jadranu. Terra Park Phalaris Holiday Homes bo novo urejeno naselje privatnih mobilnih hišic na otoku Pag. Urejen bo ob že delujočem kampu na mirni lokaciji severno od Novalje, kjer boste lahko kupili svojo mobilno hiško.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Cavallino vabi na peščene plaže v bližini Benetk

  Polotok Cavallino je znano turistično središče pred Benetkami, ki na 15 kilometrih peščenih plaž nudi veliko odličnih kampov. Med najboljše kampe v Italiji sodi tudi kamp Cavallino Village, ki se lahko pohvali tudi z nagrado ADAC Superplatz. Za imetnike naše kamping kartice so pripravili dodatne popuste na kampiranje.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Kamp Straško je podaril tedensko kampiranje!

  Kamp Straško iz Novalje na otoku Pag sodi med najboljše kampe ob hrvaški obali. V nagradni igri je Straško podaril tedenske družinske počitnice.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Cenejše smučarske karte pri Skipass Travel

  Prvi sneg je že pobelil visokogorska smučišča in pri Skipass Travel iz Kranjske Gore so tudi za letošnjo sezono pripravil akcije smučanja. Objavljamo spisek datumov, ko bodo cenejše smučarske karte za avstrijsko koroška smučišča in smučišča v Furlaniji Julijski krajini. Smučišča v Avstriji naj bi bila za tujce dostopna po 25. januarju, v Italiji pa naj bi se smučišča odprla za vse v drugi polovici januarja.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Uvedba testiranja na mejnih prehodih s Hrvaško

  Od sobote, 2.1. 2021, bo na nekaterih mejnih prehodih s Hrvaško in na brniškem letališču omogočeno hitro testiranje. Vlada je določila nove izjeme za prehajanje državne meje brez karantene ali testiranja

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Pomoč za žrtve potresa na Hrvaškem

  Hrvaško je že drugi dan zaporedoma prizadel potres, ki je največ škode povzročil na območju krajev Petrinja, Glina in Sisak. Rdeči križ in Karitas Slovenije zbirata denar za pomoč prizadetim ob obeh potresih. Organizirali so se tudi kampi in depoji v Istri in v porušene vasi odpeljali nekaj počitniških prikolic in mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Šolske počitnice in prosti dnevi v letu 2021 in 2022

  Kampiste, ki imajo šoloobvezne otroke, že ob začetku leta zanima, kdaj bodo šolske počitnice in na katere dneve pridejo prazniki oz. dela prosti dnevi. Tako lahko združijo praznike z vikendom in malce podaljšajo počitnice. Preverili smo šolski koledar in na katere dneve pridejo prazniki.

Prikazano: 1 - 24 od 1067 novic