Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 652 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Nagradna igra

  Kamp Mon Perin iz Bal podarja kampiranje

  NAGRADNA IGRA – kamp Mon Perin podarja 3 kamping nočitve za 2 osebi ali najem mobilne hišice za 4 osebe. Odgovorite na spodnje nagradno vprašanje do 26.2. in sodelujte v nagradnem žrebanju!

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Poljana - kampiranje, mobilne hiške in glamping šotori na Lošinju

  Za letošnje kampiranje izberite vrhunsko urejen kamp Poljana, ki leži samo nekaj kilometrov pred Malim Lošinjem. Kamping parcele so urejene v terasah, omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 2 – 6 oseb in glamping šotorov za 4 osebe. Imetniki naše kamping kartice imajo dodaten popust.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Slovenska smučišča s kampom ali postajališčem za avtodome

  Zimsko kampiranje je vse bolj priljubljeno, saj so avtodomi in tudi počitniške prikolice opremljene tudi z ogrevanjem, zato ljubitelji kampiranja tudi v zimskem času iščejo lokacije, kjer je možno prenočevati s počitniškimi vozili.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Novi vodnik Kamping & Karavaning 2019

  Izšel je novi vodnik Kamping & Karavaning 2019, ki na 670 straneh vsebuje sveže podatke o 6.000 kampih in postajališčih za avtodome po Evropi, s poudarkom na Slovencem najljubših destinacijah. Imetniki kamping kartice imajo pri nakupu dodaten popust.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Slovenski vikend v Biogradu v času prvomajskih počitnic

  Biograd vabi goste, da prvomajske počitnice preživijo v tem lepem severno dalmatinskem kraju. Od 27. aprila do 5. maja bodo organizirali Slovenski vikend, ko bodo potekale številne športne prireditve in koncerti - Čuki, Modrijani, Klapa Bunari ....

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kaj novega prinaša prenovljena spletna stran Avtokampi.si

  V začetku februarja ste lahko ljubitelji kampiranja opazili, da smo prenovili našo kamping spletno stran Avtokampi.si. Prilagodili smo jo modernejšim uporabnikom, ki do informacij o kampih dostopajo tudi z mobilnimi telefoni.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Straško in Omišalj – kampiranje že za 20 €

  Kamp Straško iz Novalje na Pagu in lani prenovljen kamp Omišalj z otoka Krk povezuje isti lastnik sodita med odlične hrvaške kampe. Dokaz so tudi številne nagrade Naj kamp Adria in ADAC Superplatz. Za letos sta oba kampa pripravila odlično ponudbo kampiranja za imetnike Avtokampi kamping kartice.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kampiranje pod borovci v kampih na Cresu in Lošinju

  Jadranka kampovi združuje štiri zanimive in zelo raznolike kampe na Cresu in Lošinju. To so kampi Čikat, Slatina, Bijar in Baldarin. Za vse je značilno, da gostom nudijo dobro senco borovcev, glede na velikost in ponudbo pa so si zelo raznoliki.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Zimske počitnice v termalnih kampih

  Bližajo se zimske počitnice, ki jih bodo v Sloveniji najprej imeli šolarji na vzhodnem delu, potem zadnji teden februarja pa še šolarji v osrednjem in zahodnem delu države. Številni se boste odpravili na smučanje, tisti, ki ne marate snega, pa boste lahko obiskali tudi slovenske terme, kjer imamo kar nekaj kampov in postajališč za avtodome, ki so odprti čez celo leto.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Grelne preproge za večje udobje v avtodomu in počitniški prikolici

  V zadnjih letih pa opažamo trend, da je vedno več tudi zimskih uporabnikov avtodomov in prikolic. Najraje se odpravijo v gore, blizu smučarskih središč ali pa v toplice. Z nakupom in namestitvijo električnih grelnih preprog je uporaba počitniškega vozila pozimi še bolj udobna.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Cenejše smučarske karte pri Skipass Travel

  Ljubitelji kampiranja so aktivni tudi pozimi in zelo radi smučajo. Skipass Travel iz Kranjske Gore ima tudi letos številne akcijske dneve, ko omogočajo cenejši nakup smučarskih kart na smučiščih v Avstriji in Italiji.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Smučišče Obertauer ima 3 m snega - vabljeni na zimske počitnice

  Smučišče Obertauern se promovira kot smučišče, ki ima zaradi lege največ snežnih padavin v Avstriji. Letos ga imajo res veliko, saj je v začetku januarja cel teden snežilo, tako da je na smučišču tudi do 3 metre debela snežna oddeja, smučanje pa bo možno vse do 1. maja.

 • Objavljeno v kategoriji Glamping dne

  Glamping lesene hišice Airhouse

  Glamping je v Slovenijo prišel pred devetimi leti, ko so v kampu Bled kot prvi ponudili možnost najema glamping hišic

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kampa Lopari in Rapoča - odlična destinacija za družinske počitnice

  Otok Lošinj privablja goste zaradi lepega naravnega okolja, ki ga krasijo številno borovi gozdovi. Zaradi lokacije je kampiranje na Lošinju priljubljeno vse od pomladi do jeseni, saj je klima mila. Samo dober kilometer od Osorja, kjer je »meja« med Cresom in Lošinjem, ležijo Nerezine, kjer najdemo dva pri Slovencih zelo priljubljena kampa - Lopari in Rapoča

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Polari vabi na kampiranje v romantičen Rovinj

  Kamp Polari vabi na kampiranje v Rovinj, ki je zagotovo eno najlepših mest v Istri. Navduši z lepo urejenim starim delom mesta s številnimi uličicami, kjer delujejo manjše prodajalne in umetniške delavnice. Vrh hriba krasi cerkev Sv. Eufemije, od kjer je tudi lep pogled na celotno mesto in morje pred njim.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Njivice z akcijo vabi na dopust na otok Krk

  Kamp Njivice z otoka Krk sodi med najboljše kampe na Hrvaškem in je prejemnik nagrade Naj kamp Adria. Na zgodnje rezervacije do konca februarja nudijo 10% popust na kampiranja, najema mobilnih in glamping hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Valeo predstavil sistem za pomoč pri vleki prikolice - XtraVue Trailer

  Valeo je na sejmu potrošniške elektronike CES 2019 v Las Vegasu premierno predstavil sistem XtraVue Trailer. Gre za novost v primeru vleke počitniške prikolice, ko elektronski sistem vozniku omogoča vizualni pogled na okolico za počitniško prikolico.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Skorajda pol milijona Slovencev v kampih na Hrvaškem

  Hrvaški kampi so v letu 2018 ponovno zabeležili rekordno sezono, saj so imeli 3% več prihodov gostov in 1,3% več nočitev kot v predhodnem letu. Skupno je njihove kampe od januarja do decembra obiskalo 2,92 milijona kampistov, ki so ustvarili rekordnih 19,25 milijona nočitev.

Prikazano: 1 - 24 od 652 novic