Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 668 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Novo

  V kampu Pineta v Fažani poteka ureditev parcel in prenova sanitarij

  Kamp Pineta sodi med najbolj priljubljene kampe med slovenskimi kampisti, saj na parcelah urejenih v borovem gozdičku nudi odlično senco. Letos bodo v kampu na novo uredili kamping parcele, prenovili tri sanitarne objekte in ogradili celoten kamp, z Avtokampi kamping kartico pa bo dopust cenejši.

 • Objavljeno v kategoriji Nagradna igra dne

  Nagradna igra – Sodeluj in osvoji počitnice v kampih Aminess v Novigradu

  Kampi Aminess v Novigradu so pri kampistih priljubljeni zaradi bližine, lepe urejenosti in bogate dodatne ponudbe. V zadnjih letih so oba kampa temeljito prenovili, uredili od novih kamping parcel do možnosti najema mobilnih hišic, uredili plaže, bazene, otroška igrišča ...

 • Objavljeno v kategoriji Promet dne

  Kakšne so kazni za preobremenitev avtodoma ali počitniške prikolice

  Počitniška vozila so vsako leto bolj moderna in vključujejo vse več dodatne opreme, kar hitro povzroči probleme pri največji dovoljeni skupni masi, ki je zaradi B kategorije vozniške dovoljena največkrat omejena na 3,5 tone. Preverili smo višine kazni za tak prometni prekršek v Sloveniji in po Evropi.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Selce z novimi parcelami in velikim bazenom

  V bližini Crikvenice deluje kamp Selce, ki je bil doga leta priljubljen predvsem pri pavšalistih, letos pa z novostmi dopolnjujejo ponudbo. V kampu bodo uredili nove kamping parcele in zgradili velik bazenski kompleks.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kakšne novosti pripravljajo v slovenskih kampih?

  V Sloveniji imamo 103 kampe, ki pa so večinoma manjši, saj kar 76 kampov sprejme manj kot 200 gostov, samo šest kampov pa sodi med večje, ki lahko sprejmejo več kot 800 kampistov. Preverili smo novosti za kamping sezono 2019.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Njivice z akcijo vabi na dopust na otok Krk

  Kamp Njivice z otoka Krk sodi med najboljše kampe na Hrvaškem in je prejemnik nagrade Naj kamp Adria. Na zgodnje rezervacije do konca februarja nudijo 10% popust na kampiranja, najema mobilnih in glamping hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Mon Perin iz Bal je podaril kampiranje

  Kamp Mon Perin v Balah za letošnjo sezono napoveduje odprtje Paleo parka, ki bo vključeval bazene in izobraževalni del o dinozavrih. V nagradni igri je kamp podaril kampiranje za 2 osebi - ime nagrajenca objavljamo pod novico!

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Novi vodnik Kamping & Karavaning 2019 - 10% popust

  Izšel je novi vodnik Kamping & Karavaning 2019, ki na 670 straneh vsebuje sveže podatke o 6.000 kampih in postajališčih za avtodome po Evropi, s poudarkom na Slovencem najljubših destinacijah. Imetniki kamping kartice imajo pri nakupu dodaten popust.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Maistra vabi na kampiranje v Vrsar in Rovinj

  Kampi v Vrsarju in Rovinju vabijo na prvo letošnje kampiranje ob morju. Novo sezono odpirajo na velikonočni petek, 19. aprila, tako da lahko praznike preživite na kratkih počitnicah. Samo teden dni kasneje pa se pričenjajo prvomajske počitnice, ko se bodo nekateri zagotovo tudi že kopali v morju.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Na 58. Sejmu Dom tudi mobilna hišica Adria in glamping oprema

  Sejem Dom bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal od 5. do 10. marca, ko bo svojo ponudbo predstavilo več kot 500 podjetij iz 26 držav. Svoj razstavni prostor bo imelo tudi podjetje Adria Dom s ponudbo mobilnih hišic in mizarstvo Hrovat s ponudbo lesenih izdelkov za glamping.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Prenovljeni kamp Belvedere vabi na dopust v srednjo Dalmacijo

  Srednja Dalmacija obsega območje vse od Primoštena do Ploč, kjer najdemo kar nekaj zanimivih kampov. Med najboljšimi je tudi kamp Belvedere, ki leži v kraju Seget Vranjica, le 5 km pred krajem Trogir, ki goste navduši z bogato pomorsko zgodovino. Letos bodo v kampu postavili nove mobilne hišice, omogočajo pa dodaten popust na kampiranje z našo kamping kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  V Baški na otoku Krk kamp z novim imenom

  Otok Krk ima kar 22 kampov in v zadnjih letih so bili številni kampi prenovljeni npr. Ježevac, Njivice, Omišalj, Krk… Deloma je bil prenovljen tudi kamp Zablače v Baški, ki bo drugi del prenove deležen letos, ob tem pa bo dobil tudi novo ime – kamp Baška Beach Resort.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Terme Ptuj vabi na kurentovanje in kopanje v bazenih

  Kurentovanje na Ptuju sodi med najbolj znane pustne zabave, ki vključujejo številne koncerte. Kampisti lahko obiščete kurentovanje in prespite v bližnjem kampu Terme Ptuj, ki je odprt čez celo leto in je od mesta oddaljen le 10 minut hoje.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Cenejše smučarske karte pri Skipass Travel

  Ljubitelji kampiranja so aktivni tudi pozimi in zelo radi smučajo. Skipass Travel iz Kranjske Gore ima tudi letos številne akcijske dneve, ko omogočajo cenejši nakup smučarskih kart na smučiščih v Avstriji in Italiji.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Obiskali smo smučišče Goldeck pri Spittalu

  Sredi februarja je naša ekipa na avstrijskem Koroškem obiskala manjše smučišče Goldeck pri Špitalu / Spittal am Drau, ki je od Ljubljane oddaljeno le 130 km. Številni smučarji zelo dobro poznajo smučišča Nassfeld /Mokrine, Gerlitzen /Osojščica, Katschberg, Türracher Hohe in Bad Kleinkircheim, nas pa je zanimalo, kakšna je smuka tudi tem manjšem smučišču.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Poljana - kampiranje, mobilne hiške in glamping šotori na Lošinju

  Za letošnje kampiranje izberite vrhunsko urejen kamp Poljana, ki leži samo nekaj kilometrov pred Malim Lošinjem. Kamping parcele so urejene v terasah, omogočajo tudi najem mobilnih hišic za 2 – 6 oseb in glamping šotorov za 4 osebe. Imetniki naše kamping kartice imajo dodaten popust.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Slovenska smučišča s kampom ali postajališčem za avtodome

  Zimsko kampiranje je vse bolj priljubljeno, saj so avtodomi in tudi počitniške prikolice opremljene tudi z ogrevanjem, zato ljubitelji kampiranja tudi v zimskem času iščejo lokacije, kjer je možno prenočevati s počitniškimi vozili.

Prikazano: 1 - 24 od 668 novic