Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 816 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Vreme dne

  Kako do vremenske napovedi na kampiranju?

  Za ljubitelje kampiranja je vremenska napoved eden pomembnejših podatkov za lep in brezskrben dopust. Če smo nekoč spremljali vremenske napovedi v časopisih ali pa preko radia, pa so sedaj nepogrešljive spletne strani z vremenski podatki ali mobilne aplikacije, katerih linke smo objavili na dnu novice.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Krk Premium Resort vabi na jesensko kampiranje in najem mobilne hišice

  Prekrasna jesen kar vabi na otok Krk, kje so dnevne temperature še vedno nad 20 °C, morje pa ima 19 °C in je še vedno primerno za kopanje. Obiskali smo kamp Krk Premium Resort, ki je letos odprt do 10. novembra in vabi na krompirjeve počitnice. Oglejte si fotogalerijo in kratek video.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Obiščite kamp Galeb in uživajte v prekrasnem Omišu

  Letošnja jesen je izredno topla in kot kaže se bo tako vreme nadaljevalo do konca oktobra. V kampu Galeb, ki je odprt čez celo leto, so pripravil posebno ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Umag in Novigrad vabita na tekaško - kolesarski vikend

  Jesen je v Istri še zelo lepa, pa tudi nekaj kampov je še odprtih, tako da lahko preživite lep in aktiven vikend ob morju. Vabimo vas na kolesarsko prireditev Istria Granfondo in tek po Novigradu.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Polidor z akcijo vabi na zimsko kampiranje

  Obiščite najboljši manjši kamp v hrvaški Istri, kjer so pripravili akcijsko ponudbo zimskega kampiranja 2 oseb že za 16 € in ugodnejši najem velikih družinskih mobilnih hišic in glamping hišk za pare.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  TakeOff počitniška prikolica - nov koncept kampiranja

  Nizozemsko podjetje Easy Caravanning je na sejmu počitniških vozil v Utrechtu predstavilo novo majhno počitniško prikolico TakeOff. Objavljamo prve fotografije in opis razstavljene prikolice.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  V kampu Adria v Ankaranu vabijo na zimsko kampiranje

  Lastniki avtodomov in tudi počitniških prikolic so v zimskih mesecih vabljeni v kamp Adria Ankaran, kjer bo tudi letos od 18. oktobra naprej urejen zimski camper stop. V času krompirjevih in božično – novoletnih počitnic bodo omogočali tudi najem mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Obiščite kamp Terme Čatež in uživajte na termalnih bazenih

  Obisk termalnega kampa je še posebej priljubljeno v času krompirjevih in božično - novoletnih počitnic, ko številne družine pridejo na krajše počitnice in uživanje v termalnih bazenih. Z Avtokampi kamping kartico je kampiranje in najem mobilnih hišic cenejše.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Porto Sole vabi na zimsko kampiranje v Vrsar

  V Istri imamo samo tri kampe, ki so odprti čez celo leto. Med njimi je največji kamp Porto Sole, ki leži v neposredni bližini Vrsarja in ob urejenih parcelah ob morju nudi tudi najem mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Baška Outdoor festival – vabimo na aktiven vikend na otok Krk

  Baška je znana po številnih možnostih aktivnega turizma od gorskega kolesarjenja do pohodništva, teka in plezanja. Sredi oktobra vabimo na Baška Outdoor Festival, ki združuje pet različnih športov in obilico zabave.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  V nedeljo na otroški bal v kamp Menina

  V kampu Menina so poskrbeli za zanimiv družinski dogodek - Otroški bal, ki bo potekal v nedeljo, 6. oktobra. Čez cel dan bo organizirana pestra animacija otrok, niso pa pozabili niti na starše.

 • Objavljeno v kategoriji Naj kamp Adria dne

  Zaključeno je glasovanje za Naj kamp Adria!

  Glasovanje za Naj kamp Adria je bilo zaključeno 7. oktobra, najboljše kampe pa bomo razglasili v okviru Hrvaškega kamping kongresa, ki bo letos potekal 22. in 23. oktobra v Termah SV. Martin.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Dobrodelna dražba za malega Krisa

  Slovenci smo te dni kar dvakrat stopili skupaj. Prvič ob zmagah srebrnih odbojkarjev in drugič v veliki akciji za pomoč 19 mesečnemu Krisu, ki ima redko živčno-mišično obolenje in potrebuje drago zdravilo.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Novosti v zabaviščnih parkih Europa-Park in Legoland v Nemčiji

  Nemčija je zanimiva turistična država, ki vsako leto volj navdušuje tudi popotnike. Družine se rade ustavijo v enem od nemških zabaviščnih parkov, in tokrat predstavljamo dva najbolj priljubljena: Legoland in Europa-Park, ki zopet navdušujeta z novostmi.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Obisk finala evropskega prvenstva v odbojki v Parizu z avtom ali avtodomom

  Slovenski odbojkarji so v zadnjih tekmah navdušili z zmagami nad Bolgarijo in Rusijo in tudi v polfinalni tekmi premagali ekipo Poljske. Tako bodo v nedeljo, 29. septembra, ob 17.30 uri v Parizu odigrali finalno tekmo s Francijo ali Srbijo, ki igrata polfinalno tekmo v petek.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Istra v soboto vabi na aktiven svetovni dan turizma

  V soboto 28. oktobra obiščite Istro, kjer so ob svetovnem dnevu turizma pripravili številne akcijske ponudbe aktivnosti in ogledov. Tako boste po ugodnejših cenah jahali, se vozili s štirikolesniki, obiskali adrenalinske parke, obiskali Brione, si ogledali kraško jamo in zvečer opazovali zvezde...

Prikazano: 1 - 24 od 816 novic