Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 850 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Stobreč je podaril novoletno kampiranje v Splitu

  V Splitu je čez celo leto odprt kamp Stobreč, ki za novoletne počitnice vabi na urejene kamping parcele in v mobilne hišice. Gratis uporaba wellness centra s savnami in jacuzzijem!

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Smučarska na avstrijskem Koroškem vabijo na bele strmine in zimsko kampiranje

  Avstrijsko koroška smučišča so priljubljena zaradi bližine, modernih žičniških naprav in zagotovljenega snega, ki ga v primeru pomanjkanja naravnega nadomestijo z umetnim. Preverili smo ponudbo največjih smučarskih središč v regiji in kje lahko parkirate avtodomom.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Novoletni najem mobilne hišice v kampih po Sloveniji in na Hrvaškem

  Kaj pravite na novoletne počitnice v mobilni hišic, v enem od kampov po Sloveniji ali na Hrvaškem? Cene so ugodne, nekaj prostih mest pa je še v termah in tudi ob morju. Preverili smo cene novoletnega najema mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Katero vinjeto kupiti za avtodom?

  Preverite, katero vinjeto morate kupiti za avtodom. Slovenske vinjete za leto 2020 so rumenozelene barve, cene pa ostajajo enake kot lani.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Z avtodomom na ogled praznične Ljubljane

  Obisk lepo okrašene praznične Ljubljane je priložnost za družinski obisk glavnega mesta. Lučke se vsako leto prižgejo zadnji petek v novembru, praznično okrašeno mesto pa privablja turiste vse do novega leta.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  V Caravan center po praznična kamping darila

  Trgovina Caravan center Ljubljana tudi v prazničnih dneh vabi ljubitelje kampiranja, da si ogledajo akcijsko ponudbo izdelkov primernih tudi za decembrska darila.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Nemčija - Naj se zasliši pokanje zamaškov!

  Za mnoge Nemce je silvestrovo najpomembnejši praznik v letu. Vsaka regija ima svoje tradicije in številne družine svoje navade prenašajo iz roda v rod. V Nemčiji lahko vsakdo najde nekaj zase!

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Obiščite adventne tržnice na avstrijskem Koroškem

  Od sredine novembra pa vse do božičnega večera vas avstrijsko koroška mesta Celovec, Beljak, Vrba in Katschberg vabijo na adventne tržnice, kjer bodo tudi letos pripravili praznično vzdušje z vonjem po kuhanem vinu, punču in domačih piškotih.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Lastniki kampa Nadiža odprli nov kamp v Benečiji

  Benečija do sedaj ni imela kampa in nov kamp Natisone - Nadiža je odlična dopolnitev turistične ponudbe v tem delu Furlanije. Kamp je od Kobarida oddaljen le 15 km in je odprt čez celo leto.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Preživite novo leto v kampu Čikat v Malem Lošinju

  Kamp Čikat je odprt čez celo leto, zato ljubitelje kampiranja vabijo, da božično – novoletne praznike preživite ob morju. Pohitite z rezervacijo kamping parcele ali mobilne hišice. V Malem Lošinju so pripravili pester program in silvestrski koncert Petra Graša.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Rekordna sezona – slovenski kampi letos pričakujejo 2 milijona nočitev

  Slovenski statistični urad je objavil turistične rezultate do konca septembra in kot kaže bo sezona za domače kampe zopet rekordna. Kampi so do zdaj ustvarili 1,91 nočitev (+ 6,2 %) in če se bo nadaljevala takšna rast bi lahko do konca leta presegli 2 milijona nočitev.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Praznični najem mobilne hišice v Omišu in ogled božične vasice

  Kamp Galeb je sicer odprt čez celo leto, vendar pa bo letos kamping del parcel zaradi močnega deževja in renovacije parcel zaprt od 1.12. do predvidoma 1.3. Je pa v zimskem času možen najem mobilne hišice za 6 + 2 osebi.

 • Objavljeno v kategoriji Novo dne

  Kamp Njivice z novim sanitarnim objektom in akcijo na kamping kartico

  Otok Krk je pri kampistih priljubljen zaradi bližine, lepih plaž in dobre dodatne ponudbe. Kamp Njivice, ki je bil v zadnjih letih popolnoma prenovljen, sodi med najboljše na Krku in Kvarnerju. V sezoni 2020 bodo zgradili nov sanitarni objekt, kamp pa bo pridobil kategorizacijo 4 zvezdic.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Black Friday akcija pri Camping Orehek

  Kamping trgovina Orehek iz Domžal je ob »črnem petku« pripravila posebno ponudbo kamping opreme in brezplačno poštnino ob spletnem nakupu nad 30 €.

 • Objavljeno v kategoriji PZA dne

  Rogla z urejenim postajališčem za avtodome vabi na uživanje na snegu

  Roglo smučarji zelo dobro poznajo, saj sodi med lepše urejena smučišča, od lanskega leta pa je s prenovo postajališča za avtodome postala še bolj priljubljena pri avtodomarjih. Do konca novembra lahko v predprodaji kupite cenejše smučarske karte.

Prikazano: 1 - 24 od 850 novic