BIG BERRY nudi pavšalne parcele in mobilne hišice ob reki Kolpi - dan odprtih vrat, 23.10.

Datum objave
Kategorija
Statistika
6523 ogledov

V kampu Big Berry ob reki Kolpi tudi za sezono 2022 omogočajo postavitev počitniške prikolice na pavšal, na voljo pa je še nekaj parcel za postavitev privatne mobilne hišice Hosekra. V soboto, 23. oktobra, bodo imeli dan odprtih vrat in predstavitev resorta ter njihovih mobilnih hišic.

Pavšal ob reki Kolpi

Lokacija kampa BIG BERRY je na sotočju Lahinje in Kolpe v vasici Primostek, samo 3 km od Metlike. Iz osrednje Slovenije je le nekaj več kot uro vožnje do kampa, kjer lahko takoj uživate mirni okolici in v prekrasni naravi.

Kamping parcele za pavšal so urejene na ravnem travniku tik ob Kolpi. Parcele so površine 100 m2 in so opremljene z elektriko ter so ograjene z živo mejo. Odločite se lahko za sončno ali bolj senčno parcelo.

V bližini parcel je manjši sanitarni objekt, otroško igrišče, največ zabave pa poleti nudi reka Kolpa. Osnovna cena pavšala za 6 oseb je 1.830 €, dodatno se plača elektrika,komunalne storitve, prijava in turistična taksa.

V kampu so uredili več dostopov do reke Kolpe, tako da se lahko tudi otroci varno kopajo, na voljo je gugalnica velikanka, na hrvaški strani obale pa je tudi tobogan in "tarzan" vrv. V kampu omogočajo tudi izposojo SUP desk in kanujev, tako da se lahko odločite za izlet po Kolpi vse do Krasinca ali še naprej.

V sklopu kampa ob doplačilu omogočajo najem velikega žar prostora, najem koles, ribolov in wellness s savno in jacuzzijem. V lokalu pripravijo tudi odlične zajtrke iz lokalni dobrot, pice in dobrote z žara.

Nakup in postavitev privatne mobilne hišice Hosekra

V osrednjem delu kampa, samo 50 m od nabrežja Kolpe, omogočajo postavitev privatne mobilne hišice iz ponudbe podjetja Hosekra.

Skupno je na voljo 39 komunalno opremljenih parcel (nekatere so žal že zasedene), kjer omogočajo postavitev EKO + mobilne hišice Hosekra (24m2) za 4 – 6 oseb.  Vsaka hišica ima ob spalnem delu tudi lastno kopalnico, kuhinjo in teraso.

Okvirna cena mobilne hišice je od 11.400 € + DDV (brez prevoza in montaže), cena pavšalnega najema parcele pa je 1.830 € + DDV.

Odločite se lahko za lastno uporabo mobilne hišice, lahko pa jo tudi v sodelovanju s kampom oddajate.

Dan odprtih vrat BIG BERRY

V soboto, 23. oktobra, bodo ob 11. uri za vse zainteresirane pavšaliste in lastnike mobilnih hišic pripravili predstavitev kampa, na ogled bodo že postavljene mobilne hišice, dobili pa boste tudi vse informacije glede prednosti pavšala ob reki Kolpi, cen nakupa mobilnih hišic in stroška postavitve v kampu
BIG BERRY.

Organizirano bo tudi kosilo za vse udeležence. Obvezna prijava na dogodek na telefon ali mail kampa.

Več informacij o pavšalnem najemu parcel v BIG BERRY ob reki Kolpi dobite na tel. 040 624 057 ali na mail [email protected] ali na www.bigberry.eu

Datum objave
Kategorija
Statistika
6523 ogledov