BIG BERRY nudi pavšalne parcele ob reki Kolpi

Datum objave
Kategorija
Statistika
1897 ogledov

Imeti pavšalno parcelo je letos ne glede na omejitve gibanja omogočalo dostop do kampa, saj je pavšalna pogodba sodila med izjemo. Za turistični resort BIG BERRY ob reki Kolpi ste zagotovo že slišali. Ob glamping hišicah so se odločili, da uredijo tudi kamping parcele in jih namenijo za pavšaliste. Odločite se lahko tudi za nakup in postavitev mobilne hišice.

Lokacija kampa BIG BERRY je na sotočju Lahinje in Kolpe v vasici Primostek, samo 3 km od Metlike. Iz osrednje Slovenije je le nekaj več kot uro vožnje do kampa, kjer lahko takoj uživate v prekrasni naravi. Parcele so urejene na ravnem travniku, kateremu senco dajejo visoka drevesa.

Pavšal za prikolice, avtodome in šotore

BIG BERRY nudi pavšalne parcele velikosti 100 m2 za počitniške prikolice, avtodome in šotore, tako da lahko celo sezono uživate ob Kolpi.

V prvem delu kampa je na voljo 20 parcel opremljenih z elektriko in vodo namenjenih predvsem gostom z avtodomi, dodatno pa je na voljo še  32 parcel z elektriko, ki so namenjene postavitvi počitniških prikolic in šotorov. Gostom so na voljo lepo urejene sanitarije in prostori za pomivanje posode.

Cena pavšala je od 1.830 €, vključuje pa najem parcele in do 6 oseb. Dodatno se plača poraba elektrike, komunalne storitve, prijava in taksa. Odločite se lahko tudi za oddajanje namestitve preko kampa.

Nakup in postavitev privatne mobilne hišice Hosekra

V osrednjem delu kampa omogočajo postavitev privatne mobilne hišice iz ponudbe podjetja Hosekra. Na voljo sta modela hišic Panorama in Big Berry za 4 – 6 oseb.

Gre za 39 komunalno urejenih parcel, kjer lahko postavite moderno opremljene mobilne hišice površine od 24 do 34 m2, ki lahko sprejmejo 2, 4 ali 6 oseb. Vsaka hišica ima ob spalnem delu tudi lastno kopalnico, kuhinjo in teraso.

Reka Kolpa je od parcel oddaljena samo 50 – 100 m. V poletnih mesecih nudi veliko zabave od kopanja do izletov na SUP deskah in kanujih. V kampu so uredili več dostopov do reke, tako da se lahko tudi otroci varno kopajo.

Omogočajo najem velikega žar prostora, najem koles, kanujev, ribolov in wellness z masažami ter jacuzzijem. Pripravijo tudi odlične zajtrke iz lokalni dobrot.

Več informacij o pavšalnem najemu parcel v BIG BERRY ob reki Kolpi dobite na tel. 040 624 057 ali na www.bigberry.eu

Datum objave
Kategorija
Statistika
1897 ogledov