Cenejše spomladansko kampiranje v kampu Bela krajina - Podzemelj ob reki Kolpi

Datum objave
Kategorija
Statistika
4451 ogledov

Kampiraj v prvi vrsti ob Kolpa. V kampu Bela krajina, ki nudi veliko aktivnosti, so pripravili 20% popust na kampiranje in najem mobilnih ter glamping hišic v času prvomajskih počitnic.

Doživite Belo krajino in pridite letos na kampiranje v kamp Bela krajina, ki je od glavne ceste pri Metliki oddaljen le nekaj kilometrov. Naj bo letošnji dopust brez gneče na cestah, dolgega čakanja na recepcijah velikih kampov in iskanja prostih parcel.

Lahko pridete samo vikend, še bolje pa za kar cel teden, da boste uživali še na aktivnostih, ki jih nudijo v kampu in okolici. Pa ne pozabite na našo kamping kartico, ki nudi nekaj popusta - tukaj jo naročite brezplačno.

Kamp je odprt od 21. aprila do 1. oktobra, že ob začetku sezone pa so na samem nabrežju Kolpe odprli adrenalinski park, otroška in športna igrišča, možno je tudi že supanje in čolnarjenje po Kolpi. V okolici je kar nekaj za kolesarjenje primernih poti, lahko se peš odpravite ob Kolpi, priporočamo tudi izlet do izvira reke Krupe.

V kampu Bela krajina je tudi že odprta restavracija s sončno teraso.

Za prvi maj se v Beli krajini, streljaj od kampa odvijajo številni dogodki in kresovanja, 12.maja bo potekal kulinarični dogodek Okusi Bele krajine,  od 19. do 21. maja se odvija Vinska vigred v Metliki.

Kampiranje v prvi vrsti ob Kolpi

Kamp Bela krajina omogoča kampistom, da kampirajo na samem nabrežju reke Kolpe. Tako lahko uživajo v naravnem okolju, se kopajo v topli reki, ki je primerna tudi za najmlajše obiskovalce. Otroci uživajo na splavu sredi reke, v vožnjah s kanuji in SUP deskami in kot Tarzan skačejo z vrvjo s kopnega v reko.

Kamp je prejel nagrado Naj kamp Adria, oznako Eco Camping in s strani Slovenske turistične organizacije Green Accomodation.

Šotoristi boste najbolj uživali na prostoru tik ob Kolpi, kjer vas bo zjutraj prebudilo šumenje reke, čez dan pa se boste hladili v senci, ki jo dajejo krošnje dreves.

Novost so dodatno urejene parcele za avtodome in počitniške prikolice, ki so opremljene z elektriko, vodo in odtokom in tako gostom nudijo popolno oskrbo. Gostom je na voljo tudi nov in moderno urejen sanitarni objekt.

Tisti, ki nimate lastne kamping opreme, se lahko odločite za najem popolnoma opremljene mobilne hišice za 2, 4 ali 6 oseb. Vse imajo lastno kopalnico in kuhinjo, glede na velikost pa eno, dve ali tri spalnice.

Za romantične počitnice v dvoje pa priporočamo tradicionalne keltske glamping hišice pokrite s slamo, ob katerih je tudi manjši wellness s savno in sodom z vročo vodo.

V zadnjih letih so v kampu uredili nove kamping parcele, ki so primerne predvsem za avtodome in počitniške prikolice, saj so opremljene z elektriko in vodo, za glamping hišice so uredili privatno kopalnico, osrednji del kampa pa je sedaj zaprt za promet, saj so tam uredili nova igrala. Prenovili so športna igrišča za odbojko na mivki in izboljšali ponudbo najema koles.

Aktivno na in ob reki Kolpi

V kampu Bela krajina ob uživanju na kolpski plaži, izletih s kanuji in SUP deskami omogočajo še številne druge aktivnosti. Otroci se najraje odločijo za adrenalinski park, ki je z različnimi težavnostmi stopnjami primeren tudi za otroke od 4. leta naprej.

Na voljo so tudi igrala, mini golf, namizni tenis, košarka, nogomet in odbojka na mivki. V poletnih mesecih pa 3 x tedensko organizirajo Kolpske otroške ustvarjalnice z animatorji.

Kamp je del projekta e-bike Kolpa, tako da gostom nudijo najem električnih koles, ob tem pa poskrbijo za zemljevide kolesarskih poti in številne nasvete, kaj si lahko ogledate na kolesarskem izletu.

Za nove moči pa bodo poskrbeli kar v restavraciji v kampu, kjer se lahko naročite polpenzion. Pripravljajo klasične menije, jedi z žara in tudi domače belokranjske dobrote.

Prvomajske počitnice v Beli krajini

> 20% popust na kampiranje najem mobilne hišice za 2 - 6 oseb in glamping hišice za 2 osebi + pes biva brezplačno - velja na direktne rezervacije pri kampu v primeru min. 2 nočitev.

Več o ponudbi kampa Bela krajina - Podzemelj izveste na www.kamp-podzemelj.si

Celotna turistična ponudba Bele krajine > www.belakrajina.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
4451 ogledov