Družinsko kampiranje v eko kampu Bela krajina ob reki Kolpi

Datum objave
Kategorija
Statistika
2065 ogledov

Letošnje leto je za kamp Bela krajina nekaj posebnega, saj praznujejo 25. letnico delovanja, ko so na nabrežju Kolpe uredili prostor za kampiranje. Pripravili so nekaj novosti, ki bodo na počitnice ob Kolpo privabile družine z otroki.

Doživite Belo krajino in pridite letos na kampiranje v kamp Bela krajina, ki je od glavne ceste pri Metliki oddaljen le nekaj kilometrov. Naj bo letošnji dopust brez gneče na cestah, dolgega čakanja na recepcijah velikih kampov in iskanja prostih parcel.

Lahko pridete samo vikend, še bolje pa za kar cel teden, da boste uživali še na aktivnostih, ki jih nudijo v kampu in okolici. Pa ne pozabite na našo kamping kartico, ki nudi nekaj popusta - tukaj jo naročite brezplačno.

Kampiranje v prvi vrsti ob Kolpi

Kamp Bela krajina omogoča kampistom, da kampirajo na samem nabrežju reke Kolpe. Tako lahko uživajo v naravnem okolju, se kopajo v topli reki, ki je primerna tudi za najmlajše obiskovalce. Otroci uživajo na splavu sredi reke, v vožnjah s kanuji in SUP deskami in kot Tarzan skačejo z vrvjo s kopnega v reko.

Kamp je lani prejel nagradi Naj kamp Adria, letos pa oznako Eco Camping in s strani Slovenske turistične organizacije Green Accomodation.

Šotoristi boste najbolj uživali na prostoru tik ob Kolpi, kjer vas bo zjutraj prebudilo šumenje reke, čez dan pa se boste hladili v senci, ki jo dajejo krošnje dreves.

Novost so dodatno urejene parcele za avtodome in počitniške prikolice, ki so opremljene z elektriko, vodo in odtokom in tako gostom nudijo popolno oskrbo. Gostom je na voljo tudi nov in moderno urejen sanitarni objekt.

Tisti, ki nimate lastne kamping opreme, se lahko odločite za najem popolnoma opremljene mobilne hišice za 2, 4 ali 6 oseb. Vse imajo lastno kopalnico in kuhinjo, glede na velikost pa eno, dve ali tri spalnice.

Za romantične počitnice v dvoje pa priporočamo tradicionalne keltske glamping hišice pokrite s slamo, ob katerih je tudi manjši wellness s savno in sodomo z vročo vodo.

Aktivno na in ob reki Kolpi

V kampu Bela krajina ob uživanju na kolpski plaži, izletih s kanuji in SUP deskami omogočajo še številne druge aktivnosti. Otroci se najraje odločijo za adrenalinski park, ki je z različnimi težavnostmi stopnjami primeren tudi za otroke od 4 leta naprej.

Na voljo so tudi igrala, mini golf, namizni tenis, košarka, nogomet in odbojka na mivki. V poletnih mesecih pa 3 x tedensko organizirajo Kolpske otroške ustvarjalnice z animatorji.

Kamp je del projekta e-bike Kolpa, tako da gostom nudijo najem električnih koles, ob tem pa poskrbijo za zemljevide kolesarskih poti in številne nasvete, kaj si lahko ogledate na kolesarskem izletu.

Za nove moči pa bodo pokrbeli kar v restavraciji v kampu, kjer se lahko naročite polpenzion. Pripravljajo klasične menije, jedi z žara in tudi domače belokranjske dobrote.

Ob otvoritvi poletne sezone, bodo v soboto 23. junija 2019 ob 11. uri za vse ljubitelje kave pripravili Kolpa Coffee Fest!

Več o ponudbi kampa Bela krajina - Podzemelj izveste na www.kamp-podzemelj.si


Datum objave
Kategorija
Statistika
2065 ogledov