Po Sloveniji z avtodomom Nest Campers

Datum objave
Kategorija
Statistika
9540 ogledov

Letos bo popotovanje z avtodomom odlična oblika dopusta, saj je večina počitniških vozil opremljenih z lastno kuhinjo in kopalnico, tako da lahko potujete neodvisno od opremljenosti kampov. Prenočujete pa lahko tudi na urejenih postajališčih za avtodome.

Nest Campers je v nagradni igri podaril 5-dnevni NAJEM AVTODOMA za štiri osebe! Vsem pa ob pričetku turistične sezone podarja promocijski 30% popust na rezervacije do 15.6. - koda NEVERJETNIH30

Pod novico smo objavili ime srečnega nagrajenca. Čestitamo!

Popotovanje z avtodomom po Sloveniji

Zakaj ne bi letos z najetim avtodomom obiskali lepih slovenskih rek in jezer in ob tem spoznali čudovite kraje? Odlično opremljeni avtodomi Nest Campers za 2 – 4 osebe vam nudijo veliko udobja, tudi ko ste na poti.

Obiščite Savinjsko dolina, ki nudi kombinacijo aktivnosti in uživanja v naravnih lepotah. Kamp Menina je odlično izhodišče za družinske potepe, rafting na reki Savinji, kolesarjenje ali testiranje poguma v adrenalinskem parku. Pot lahko nadaljujete do Logarske doline in se preko Jezerskega zapeljete še do Planšarskega jezera.

Reka Kolpa je najtoplejša slovenska reka, kjer poleti otroci uživajo v kopanju, veslanju na SUP deski ali družinskem raftingu. Ob nabrežju je veliko lepih kamping lokacij, kjer boste uživali v čudoviti naravi.

Notranjska ponuja Cerkniško in Bloško jezero, kjer boste kolesarili, šli na izlet s konji, se povzpeli na Slivnico in se spustili v čudovito Križno jamo, kjer vas bodo s čolnom zapeljali po podzemnem jezeru.

Smaragdna reka Soča vas bo očarala takoj, ko boste iz Solkana zapeljali proti Tolminu, Kobaridu in Bovcu. Raziskujte poti iz I. svetovne vojne, se sprehodite do slapu Kozjak, z gondolo obiščite Kanin, se ohladite v soških koritih, potem pa zapeljite skozi dolino Trente do samega izvira Soče. Na celotni poti je veliko majhnih in simpatičnih kampov, se boste kar težko odločili katerega izbrati.

Najem avtodoma Nest Campers

Ne zapravljate denarja za hotelsko sobo, raje rezervirajte avtodom z neomejenimi kilometri in se odpravite na nepozabno avanturo.

Pri Nest Campers nudijo najem treh tipov večjih predelanih Citroenovih kombijev, ki so izredno okretna in vozna kot malo večji osebni avtomobil. Tako so primerna tudi za začetnike v avtodomarskem svetu in z njimi brez težav obiščete tudi najbolj zakotne dele Slovenije.

Parom so namenili prostoren Citroen Berlingo, ki so ga poimenovali kar Cuckoo. Nudi vse, kar imajo večji – udobno posteljo, mini kuhinjo, hladilnik...

Pri Nest Campers pa poskrbijo tudi za vso potrebno dodatno kamping opremo, najamete lahko električno kolo, skuter ali SUP desko in tako še bolj uživate na popotovanju po Sloveniji, v paketu dobrodošlice pa dobite tudi knjižico s popotniškimi nasveti in partnerskimi lokacijami.

Izkoristite akcijsko ponudbo s 30% popustom in se odločite za najem avtodoma pri Nest Campers >> www.nestcampers.com.

Nagradna igra - najem avtodoma Nest Campers

1. nagrada - 5 dnevni najem avtodoma prejme:

Kaja Foršček, Ljubljana

Čestitamo! Nagrajenka bo o nagradi obveščena po elektronski pošti.

Datum objave
Kategorija
Statistika
9540 ogledov